bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu24
- bir sözlük kızının kekini yemek22
- bir akrep kadını ile sevgili olmak12
- gece atıştırmalık önerileri11
- gecenin şarkısı10
- güvenmemeyi nasıl öğrendin26
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- anın görüntüsü28
- kerem aktürkoğlu9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri12
- ssilvermist15
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak17
- ışıktan madde elde etmek11
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- hindu tanrılarını baltayla parçalamak15
- adam gibi giyinmeyi öğretecek sözlük kızı10
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı47
- erkeğin ne giyeceğine karışan kadınlar10
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması18
- insan olmaya çeyrek kalanın kız gibi bileği olması15
- realite manipülasyonu18
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı14
- taksi müşterisine klasik müzik dinletmek9
- izmir 3 koşuda hangi at gelir12
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı18
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi22
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- zafer partisi18
- atatürk'e düşman olanlar20
- judas'ı silmesi için zall'a para teklif etmek9
- mike tyson12
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea10
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke15
- sözlük kızlarının meme şekilleri19
- geceye bir şarkı bırak8
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar12
- queen ravenna'nın ölmesi15
- tulumba tatlısı18
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır11
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek19
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın10
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim13
- reis deyince akla ilk gelen9
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- yazarların gurur duydukları özellikleri20
- portakallı kek11
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı21
şak şuka hakkında "böyle bir şarkıyı ancak ben yazabilirdim" diyen şarkıcı.klibinde de akrabalarını oynatmış.
böyle bir şarkıyı ancak ben yazabilirdim derken doğru söylemiş zıpır kardeşimiz...*
(bkz: kendine yakisani yapmak)
(bkz: kendine yakisani yapmak)
(bkz: sarışın zenci)
djibril cisse nin 5 yaşındayken kuştepede kaybettiği ikiz kardeşiymiş,bende yeni öğrendim,kendisini romanlar yetiştirmiş...
ayrıca tarık ta bu durumdan feyz alarak liverpool a gidecekmiş,şarkıcılığı bırakacakmış...*
ayrıca tarık ta bu durumdan feyz alarak liverpool a gidecekmiş,şarkıcılığı bırakacakmış...*
yıldo: abi adamlar ne biçim gece görsem kaçarım, geçen beni aldılar aralarına bir dansetmeye başladılar zor kurtardım kendimi, kabus gibi ya dediği ilginç insanımız...
dünyaya masrafı ne kadarsa ödemeye razı olduğum yeterki def olsun gitsin dedirten herif.
ünlüler sirki isimli sapır saçma programda gördüğüm, muhabbet kuşuna benzettiğim ünlümsü kişilik.
bi ara galatasaray'da da top koşturmuş Xavier adlı zenci kırosuna fena halde benzettiğim; şarkıcı.
şakadır.
(bkz: şaka)
(bkz: şaka)
an itibarı ile makina adlı tv programında karayip korsanı kostümüyle roman müziği eşliğinde horon tepen şahsiyet.
an itibariyle makinada lakerda diye bir seyler soyleyen adam. giydigi cingene kiyafetinin kendi milli kiyafeti oldugunu dusundurur.
yeni imajı sonrası, karayip korsanları'nın dördüncü serisi çekilmesi için teklif gelmesi muhtemel şarkıcıdır.
(bkz: pirates of the sulukule)
(bkz: pirates of the sulukule)
nedense bu gece bazı yazar arkadaşların hadi kimi hor görelim kişisi.
yeni imajını "korsana korsanla cevap veriyorum" şeklinde açıklayan şarkıcı.
uyma sen onlara tarık, korsanla korsan olma..
uyma sen onlara tarık, korsanla korsan olma..
küresel ısınmalı 45liğinde ''leyla'' yerine ''sema'' adını kullansaymış daha iyi olabilirmiş.
geceleri pek çok genç kızın kabusuna girebilecek kişi.
genç kızımız rüyasında johnny depp'le maceradan maceraya koşuyordur. karayiplerde güzel güzel geziyordur. o da ne jack sparrow aniden tarık mengüç'e dönüşür. kaçacak yer yoktur. kendini serin sulara bırakır sonra uyanır üstüne de bir bardak su içer genç kızımız.
genç kızımız rüyasında johnny depp'le maceradan maceraya koşuyordur. karayiplerde güzel güzel geziyordur. o da ne jack sparrow aniden tarık mengüç'e dönüşür. kaçacak yer yoktur. kendini serin sulara bırakır sonra uyanır üstüne de bir bardak su içer genç kızımız.
an itibari ile okan bayulgenin lümpen sözlüğünden okduğu kelimelerden bafilemek sorusunu sorup cevap alamadıktan biraz sonra women hunterı sorması üzerine bafilemek cevabını vererek beynimi titretmiş kişi.
ilk albümüyle ailesine ev alan ve ailesine maddi yardımlarda bulunan vefalı insan..
gecmisini hice saymayan, ne oldum delisi olmayan, para bulunca karisindan ayrilmayan sarkici.
ekranda olduğu gibi görünen ( ki hep bu istenir bitane buluncada en fazla kim laf sokacak yarışına girilir ) iyi niyetli sarkıcı .
az evvel televizyonda "johnny depp mi yakışıklı ben mi?" deyu sormuştur... cevabı tam bilemediğimden boş bıraktım, diğer soruya geçtim...
bestesini yapmasını istediğim romence sözleri duyunca utanıp ardından kahkaha atan gariban kişi...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar