bugün
- ankarada gezilecek yerler17
- 12 saatte 1 057 erkekle seks yapan kadın10
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz48
- yılmaz özdil15
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler18
- muhafazakar kız için namaza başlayan erkek8
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları19
- mazbata binali beyefendiye verilecek9
- sushi9
- suşi yiyen erkeğin namusu9
- zeno paradoksu8
- suriyenin türkiyeden ithalata yüzde 500 vergi8
- starbucks ta bedava oturmanın sona ermesi8
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek23
- erkeklerdeki körpe kız merakı8
- müsavat dervişoğlu14
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği35
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek17
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
insanı güldüren zeka ürünü cümlelerdir.
anıtkabir defterine yazdığı cümleler.
"Yüce önder. Ulu ve büyük Atam! Dogru Yol Partisi'nin 14'üncü yilini idrak ediyoruz. (Sonra 14'ün üzerini karalamis, 15 yapmis) Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin ve demokrasinin bekçileri olarak 16'inci yilimizda huzurundayiz.. Davamiz yarim asirlik yani 65 yillik bir davadir.Milliyetçilik ve çagdaslik yolunda yarim asirdir yani tam 40 yildir yürüyoruz. Bu ülkenin çimentosu olmanin sevinci içindeyiz. Biz bu ülkenin çimentosuyuz. Bizimle tuglalari yapistiracaklar, duvar örecekler, bina yapacaklar, içimize girecekler. Ilkelerinin isigi altinda partimizin 17'inci yilini kutluyor, saygilar sunuyorum.
Görüsmek üzere...."
anıtkabir defterine yazdığı cümleler.
"Yüce önder. Ulu ve büyük Atam! Dogru Yol Partisi'nin 14'üncü yilini idrak ediyoruz. (Sonra 14'ün üzerini karalamis, 15 yapmis) Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin ve demokrasinin bekçileri olarak 16'inci yilimizda huzurundayiz.. Davamiz yarim asirlik yani 65 yillik bir davadir.Milliyetçilik ve çagdaslik yolunda yarim asirdir yani tam 40 yildir yürüyoruz. Bu ülkenin çimentosu olmanin sevinci içindeyiz. Biz bu ülkenin çimentosuyuz. Bizimle tuglalari yapistiracaklar, duvar örecekler, bina yapacaklar, içimize girecekler. Ilkelerinin isigi altinda partimizin 17'inci yilini kutluyor, saygilar sunuyorum.
Görüsmek üzere...."
Sivas katliamı sonrası Olayı bu kadar büyütmek yanlış, bir futbol maçında da bu kadar insan ölebilirdi.
erzurum'daki mitingte "bıdığını yerim kız senin" diyen seçmene "bacınızın bıdığı size kurban olsun" diyerek cevap vermesi. *
zaten büyükşehir belediyesi olan samsun'da konuşma yaparken samsunlulara samsun'u büyükşehir belediyesi sahibi yapmak vaadinde bulunması gibi pek çok örneği bulunan gaflar silsilesi.
konya da :sevgili afyonlu hemşehrilerim,kırşehirden selamlar getirdim(nevşehirden gelmiştir oraya).
yapacayızdır.
halüs halüsüs halissüsüs halüs halüsnmsdsdföslfcsafcpanc ondan işte.
her lafıdır. türk siyasi tarihinin bir numaralı gaf uzmanıdır.
turgut özaldan bahsediyor bu sözünde;
iki yıl babanıza verdiniz bunun bir yılında ananıza verseydiniz türkiye şahlanırdı. *
iki yıl babanıza verdiniz bunun bir yılında ananıza verseydiniz türkiye şahlanırdı. *
hal halis halüsos halsosis heh halisülasyon.
allahı sizlere emanet ediyorum.
Tansu Çiller'in kendisi uzun yıllar yardı zaten bizi, lafına ihtiyaç yok.
samsun'u il yapalım mııı?
Efenim ! buraya çıktık da , çıkmadıkmı dedik ?
halişnaşyon hanişümaşnoy halisümas...
(bkz: halüsinasyon)
(bkz: halüsinasyon)
Tansu Çiller, 7 temmuz günü Yalovalılara 77nci il oldukları müjdesini vermeye çalışıyor
Yedi yedi daha ne edeeer?
Ondööört
Hayııır. Yedi yedi daha ne edeeer?
Kırkdokuuuz
Hayııır. Bugün günlerden neee?
Cumartesiii
Hayııır. Bugün ayın kaçııı?
Yedisiii
Aylardan neee?
Temmuuuz
???
Ondööört
Hayııır. Yedi yedi daha ne edeeer?
Kırkdokuuuz
Hayııır. Bugün günlerden neee?
Cumartesiii
Hayııır. Bugün ayın kaçııı?
Yedisiii
Aylardan neee?
Temmuuuz
???
(bkz: en geç 98de abye tam üyeyiz)
gafların kraliçesidir kendisi. şöyle ki:
2002 yılında bir mitingte Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum demiştir.
1997 Eylül'ündeki Diyarbakır gezisinde Güneydoğu'da olduğunu unutarak, Diyarbakır'ı Doğu Avrupa'nın incisi yapma'' sözü vermişti.
Trabzon'daki bir konuşmasına Sevgili Samsunlular'' diye başlamış ve Trabzon'u Akdeniz'in incisi'' yapma vaadinde bulunmuştu.
Çiller, Susurluk Skandalı'na karışan özel harekatçıların tahliye edilmesi sonrasındaki basın toplantısında, istihbarat Dairesi eski Başkanvekili Bülent Orakoğlu'ndan yanlışlıkla Sayın Köstebek'' diye söz etmişti.
Geçmişteki Ege gezilerinden birinde de Halkım için saçımın bir telini değişmem'' diyeceğine yanlışlıkla Halkım için bir taşımın telini değişmem'' demişti.
Bir afetten sonra: Ölü kaybı olmamıştır" diye söylemiştir.
-Deccal değil Yılmaz olsan ne farkeder? (Yılmaz değil deccal olsan ne farkeder demek istiyor.)
Tansu Çiller halka sesleniyor:
Kırat'ın yemini verecek misiniz? (Oy istiyor.)
- Vereceğiz.
- Biz de sizin yeminizi vereceğiz.
-"Burdur'a Şeker Fabrikası açacağım." lafının ardından bir kurmayı gelir ve kulağına der ki "Efendim zaten Burdur'da Şeker Fabrikası var." Tansu Çiller: "ikinci Şeker Fabrikasını açacağım!"
-Kadınlarımız işsizleştirildi diyeceğine: işsizlerimiz kadınlaştırıldı.
-Devlet ekonomiyi düzeltmek için becelleşiyor. (cebelleşiyor)-
-Gökhun Yazıtları (Göktürk Yazıtları demeye çalışıyor.)
-Samsun mitinginde: Futbol takımınızı Birinci Lig'e çıkarayım mı? (Oysa Samsunspor yıllardır Birinci Lig'dedir.)
-Türkiye'nin on metropolünden biri olan Samsun'da: Burayı büyükşehir yapacağızdır.
-Konya'nın Akşehir ilçesindeki bir mitinge helikopter ile gelmesine rağmen "Anadolu'nun tozlu, topraklı yollarını aşarak geldik" ifadesini kullanır.
-Çekin milletin elinden cebinizi.
(Milletin cebinden elinizi çekin, demek istiyor.)
-Mübarek kurban şeker bayramınız kutlu olsun.
Sevgili Zeytinburunlular (istanbul'un ilçesi olan Zeytinburnu insanına hitap etmeye çalışıyor)
-Çekici güç (Çekiç güç)ve Güvenlik oyu (Güvenoyu) diye kelimeler kullanmıştır.
Mesut Yılmaz'a Meclis'te "Mesut Yılmaz istikrarsızdır" demek isterken "Mesut Yılmaz iktidarsızdır" demiştir.
2002 yılında bir mitingte Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum demiştir.
1997 Eylül'ündeki Diyarbakır gezisinde Güneydoğu'da olduğunu unutarak, Diyarbakır'ı Doğu Avrupa'nın incisi yapma'' sözü vermişti.
Trabzon'daki bir konuşmasına Sevgili Samsunlular'' diye başlamış ve Trabzon'u Akdeniz'in incisi'' yapma vaadinde bulunmuştu.
Çiller, Susurluk Skandalı'na karışan özel harekatçıların tahliye edilmesi sonrasındaki basın toplantısında, istihbarat Dairesi eski Başkanvekili Bülent Orakoğlu'ndan yanlışlıkla Sayın Köstebek'' diye söz etmişti.
Geçmişteki Ege gezilerinden birinde de Halkım için saçımın bir telini değişmem'' diyeceğine yanlışlıkla Halkım için bir taşımın telini değişmem'' demişti.
Bir afetten sonra: Ölü kaybı olmamıştır" diye söylemiştir.
-Deccal değil Yılmaz olsan ne farkeder? (Yılmaz değil deccal olsan ne farkeder demek istiyor.)
Tansu Çiller halka sesleniyor:
Kırat'ın yemini verecek misiniz? (Oy istiyor.)
- Vereceğiz.
- Biz de sizin yeminizi vereceğiz.
-"Burdur'a Şeker Fabrikası açacağım." lafının ardından bir kurmayı gelir ve kulağına der ki "Efendim zaten Burdur'da Şeker Fabrikası var." Tansu Çiller: "ikinci Şeker Fabrikasını açacağım!"
-Kadınlarımız işsizleştirildi diyeceğine: işsizlerimiz kadınlaştırıldı.
-Devlet ekonomiyi düzeltmek için becelleşiyor. (cebelleşiyor)-
-Gökhun Yazıtları (Göktürk Yazıtları demeye çalışıyor.)
-Samsun mitinginde: Futbol takımınızı Birinci Lig'e çıkarayım mı? (Oysa Samsunspor yıllardır Birinci Lig'dedir.)
-Türkiye'nin on metropolünden biri olan Samsun'da: Burayı büyükşehir yapacağızdır.
-Konya'nın Akşehir ilçesindeki bir mitinge helikopter ile gelmesine rağmen "Anadolu'nun tozlu, topraklı yollarını aşarak geldik" ifadesini kullanır.
-Çekin milletin elinden cebinizi.
(Milletin cebinden elinizi çekin, demek istiyor.)
-Mübarek kurban şeker bayramınız kutlu olsun.
Sevgili Zeytinburunlular (istanbul'un ilçesi olan Zeytinburnu insanına hitap etmeye çalışıyor)
-Çekici güç (Çekiç güç)ve Güvenlik oyu (Güvenoyu) diye kelimeler kullanmıştır.
Mesut Yılmaz'a Meclis'te "Mesut Yılmaz istikrarsızdır" demek isterken "Mesut Yılmaz iktidarsızdır" demiştir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar