bugün
- utopyalarkralicesi18
- larisalisa20
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi18
- en etkili içki hangisi16
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi15
- hayatında aksiyon arayan yazarlara öneriler9
- nervio abla39
- jaguar'ın yeni logosu9
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin15
- rakının berbat bir içki olması38
- anın görüntüsü13
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- çocukluk travmaları18
- true'nun ölmesi14
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri18
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları15
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı8
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
sınav olurken, bir süre sonra insan da dikkat diye bir şey bırakmayan, o an için dünyadaki en uyuz kişidir. yanına bir mendil alacağına, "hhhımmkhh..hıımkkhhh..." bütün sınav sümüğünü çeker. hele bir de sınav öss ise tüm konsantrasyon gitmiştir. uzak olsun...
kafasına selpak yemesi muhtemelen öğrencidir.
TÜm gece sabahlayabilmek için sigara ve kahveye sığınmış,dumandan boğulmamak için pencereyi açık tutmuş ve hafif soğuk almış insandır. Sınava girdiği anda adrenalin dibe düşer ve bedenin yorgunluk,uykusuzluk ve soğuk algınlığı sinyalleri burun akması olarak kendilerini bırakırlar.
Dersinden başka bir şeyi düşünecek kafası kalmayan öğrenci de mendil almayı unutmuştur,sınavı bitene dek kağıdını temiz tutmak için burnunu çeker. *
Bir ihtimal daha var,o da ardarda gelen sınavların yanında öğrencimizi hastalık da vurmuştur. Çeker ve çektirir.
Dersinden başka bir şeyi düşünecek kafası kalmayan öğrenci de mendil almayı unutmuştur,sınavı bitene dek kağıdını temiz tutmak için burnunu çeker. *
Bir ihtimal daha var,o da ardarda gelen sınavların yanında öğrencimizi hastalık da vurmuştur. Çeker ve çektirir.
bu durumundan, karşıdaki insandan daha fazla rahatsız olan insandır.
(bkz: burnunu çekerken çekinen insan)
(bkz: burnunu çekerken çekinen insan)
nezle olmuş olan insandır. evet çok zekiyim.
(bkz: liseden ukte kalanlar)
baska bir bakıs acisi nezle ayaği ile caktirmadan kokain ceken kişidir.
(bkz: oha içim amma fesatmiş yahu)
(bkz: oha içim amma fesatmiş yahu)
eğer bu burnunu çekmek zorunda kalan sizseniz, içinde bulunabileceğiniz en kötü durumlardan birindesiniz demektir. sizi "acaba millet çok rahatsız oluyor mu? "aktı akacak herkes beni böyle görecek!" "bir kere tam çekeyim de 5 dakika boyunca hiç çekmeyeyim" gibi düşüncelere sevk eder.
servet çetin'in çim sahalara kavuşmadan önceki öğrencilik hali.
hasta insan.
sınav kağıdını erkenden teslim edip çıkma ve hatta tuvalete gidip kusma sebebidir.
artık periyoduk burun çekme fırtından sonra olaya adapte olup akmayan burnunu çekme eğilimi gösterebilirsin.
numuneliktir bu tipler, mutlaka her sınav salonunda en az bir adet bulunurlar.
Acınılması gereken, bu durumundan dolayı yerin dibine geçen insandır. Lakin burnunu şöyle okkalı bir sümkürmeyle temizlediğinde ohaa, çüşşş, borazan çalsaydın bari gibi tepkilere maruz kalmaktan korktuğundan, hafif hafif burnunu çekerek kimseyi ürkütmemeye çalışır.
ülkemizin geri kalmasinin yegane sebebi. dur elin hemen eksiye gitmesin bir oku hele provokasyon yok. simdi yillar yili ilkokul hatta kreslerde bize ögretilen topluluk icinde burun silmenin ayip oldugu böyle bir ihtiyacimiz oldugunda karsimizdakinden müsade isteyip özür dileyerek ya yerimizde sessizce burnumuzu silmemiz ya da lavaboya tuvalete falan gidip orada etrafi kontrol ettikten kimse olmadigindan emin olduktan sonra burnumuzu nazikce silmemiz ögretildi (lan okuyunca sanki leydi okulunda yatili okumusum gibi intiba birakiyor yok hacim 6o kisilik sinifta kara önlükle bir sirada üc kisi bitlenerek okudum ama verilen egitimin kalitesine bak:)). neyse efendim kücücük beyinlere islenen bu aaa ayip hic öyle burun silinir mi baskisi yillar yili gelismis insan artik ne sinifta ders dinleyebilir ne de sinavda rahatca soru cözebilir hale gelmistir. akilda hep lan acaba burnum akacak mi ses cikacak mi diye diye ne dersi dinlersin ne soruyu cözersin sinayda daha da kötüdür basin öne egik yer cekimi var sümügü kontrol her zamankindan zor fischsss fischsss diye cekersin sende burnu. neyse bu sekilde yillar gecti dirsek cürüttük siralarda, taa ki kisa bir süreligine gurbet ellerine gelene kadar arkadas o borazan sesiyle dank etti bana koca amfide önde ki sarisina kitlenmisken, yillar yili niye gelisemedigimizi orda anladim burnu akan ecnebi ders okul toplu tasima demeden cikariyor mendili allah ne verdiye nasil sümkürüyor anlatamam. her yerden huaark diye sesler, demem o ki atin artik bu sümkürmek ayip zincirini kafalardan bak nasil gelisiyor türkiye iki yilda.
deneme sınavlarında sıkça rastlanan olaydır .
sınavda bir türlü konsantre olamayan, etraftakileri de rahatsız eden ama yine de haklı olan insan.neticede griptir bu öyle silmekle bitmez.
Muhtemelen grip yada nezle olmuş kişidir. sınava hasta girmesi hem kendisini hemde etrafını yoracaktır.
Her sınavda bir adet temin edilip sınav salonuna sokulan bundan bir tane alana öksüren öğrencinin de verildiği insan çeşididir. Sınavı zehr eden bir varlıktır sınav görevlisi bunları cam kenarına alıp ardından çaktırmadan camdan aşağı atmalıdır.
dikkat dağınıklığı sebebidir.
bazen an gelir sümük sınav kağıdına bile damlayabilir.
bazen an gelir sümük sınav kağıdına bile damlayabilir.
kesinlikle kendisinin de çok rahatsız olduğu durumdur.
burnu kıyasıya tıkalı, vucudu kırgın, %11,37 kalan enerjisi ile hasta hasta sınava girmiş olan insan evladı.
suratına peçete fırlatılası insandır.
güncel Önemli Başlıklar