bugün

uktecinin notu: doldur mesaj at
ukteyi veren: minik mavi balina

lan oğlum ukte verdimdi ama dayanamıyorum açıcam başlığı.

nasıl bir şey kardeşim bu. herkes yazıyor. deliler gibi yazıyor. manyaklar gibi yazıyor. sol frame, ışık hızında işliyor. bir başlığı tam kavrayamadan başka bir başlık düşüyor. insanın nevri dönüyor. muhabbetler zaten bayık. resmen bok götürüyor sözlüğü. forum desen forum değil, sözlük desen sözlük değil. böyle boktan bir durum. anlam vermek güç.

bu yazdıklarımın hepsi boş, entry yaz, trollük yap çoş.

tanım: tanımsız.
zıt görüşlerin birbirlerine attığı çamurdan, abazanlığın tavan yapmasından, ırkçılığın dibine vurmaktan gına getiren başlık ve ergen yazarların içine ettiği sözlüktür. an itibariyle sol frame den kesitler.

(bkz: atatürk ün çapkınlıkları)
(bkz: osmanlı devletini abartmak)
(bkz: kürtlerin azınlık olmayı kabullenememesi)
(bkz: yavuz sultan selim in tırt bir padişah olması)
(bkz: türk erkeklerinin sevişirken çok komik olmaları)
(bkz: iri göğüslerin ile tokatla beni diyen türk erkeği)
(bkz: türk kürt kardeşliği yalanı ve evrim gerçeği)
(bkz: atatürk ün cuma namazına hiç gitmemiş olması)

yazık hepimize yazık.
adminlerin işlerini yapmama olasılığıdır.
Araya göt entrilerinin de girmesiyle ortaya çıkan kusursuz tablo.
moderasyonun her bkz yi silmesiyle sözlüğü devlet dairesi resmiyetine dönüştürmesinin sonucudur.
toparlamak lazım buraları.
Ayıptır. Baklava bari götüreydi.

(bkz: sözlüğü bok götürmesi)
şu an yaşanan durumdur. insanlar ne kadar da içleri pislik dolu. ne kadar kin tutan önyargılı ve faşistler böyle. geyik yapan yok hiç. varsa da anlaşılmıyo çünkü o kadar boktan ki espriler falan. çok üzülüyorum gerçekten.
düzeltmek için orantisiz zekamı kullandığım pisliktir. düşünen de yazıyor düşünmeyen de. uyarılarıma devam edeceğim.
Son zamanlarda yapılabilecek en yerinde tespitlerden biridir.
tam anlamını sol frame ye bakınca anlarsınız.
sol frame de yazılan absult konulara bakınca anlaşılması muhtemeldir.
Anne sen misin?
açılan başlıklara bakılınca doğru olduğu kanıtlanabilecek teori.
bu basliga uzucu ama gercek durum diyip olaydan kendini soyutlayacak yazarlarin bulunup silinmesiyle duzelecek durumdur.
Zall şu ortalığı bi topla allah aşkına ulan millete uludağ Sözlükte yazarım demeye çekiniyorum. Bir girse basliklari yazılanları görse demedigi laf kalmaz.
sifon çekilmediğindendir. sifonu bir çekseler...
sözlüğü ergenler talan etmiştir..
gündemi takip etmesi açısından siyaset olması gayet doğaldır. am göt meme olunca mı temiz oluyor? tatava yapmayın. evet.
ulan kimsede demiyorki benim yüzümden.

evet arkadaşım senin yüzünden, benim yüzümden sözlük tamamen bu halde. her boka yazıcam, her boka yorum yapıcam entry kasıcam diyip, gerek ciddi gerekse dalgasına girdiğin o entryler ne yapıyor hiç düşündünmü ? senin o sol tarafta gördüğün ''sözlüğü bok götürüyo şekerim'' dediğin başlıklar uplanıyor. sürekli ama. hiç yukarıdan düşmüyor. herkes bişey yazıyor. kimi sövüyor, kimi ayıplıyor, kimi yapmayın oğlum, yapmayın yavrum diyor kimininde hoşuna gidiyor öyle abuk sabuk muhabbetler yapıyor. yani canım kardeşim sen tamamen karşı görüş olarak eleştirmek için o başlıklara girip sövdüğün zaman o başlık otomatikman uplanıyor tekrar üst sıralara geliyor. kapiş ?

yapılacak şey gayet basittir. yazmayın abi. içindenmi sövüyosun, mahalleyi ateşemi veriyosun, üstünü başınımı parçalıyorsun ne yapıyorsan yap ama yazma ! bir kaç dakika içinde o pisliğin açtığı başlık ''herhangi bir giri olmadığı için'' otomatikmen düşüp gidecek. al sana temiz sözlük, al sana edepli sözlük al sana kaliteli sözlük. yani hiç kimse kalkıpta ''sözlüğün içine sıçtı bu ergenler'' diyip buralarda yazı yazmasın. bu sözlük sen o başlıklara yazı yazıyorsun diye böyle. başka bir izahatı yok maalesef.
bombok espriler yapılmaya çalışılıyor şu anda.

zall ağlıyor susar mısın.
Zall iyice boşladın evladım buraları. Her yer her yerde.
Çok umrumuzdaydi.