bugün

istenilmeyen kelimenin geçtiği başlıkları sol frame'de görmeme özelliği getirilsin. getirilsin ki, bu beyinsizlerden kurtulayım artık. içinde bekaret geçen başlıkların hiçbirini görmek istemiyorum. çarpıya tıkladıkça başkasını açıyorlar. yeminle ruhum eskidi amk ya.

mesela "bekaret*" yazsak ve içinde bekaret geçen hiçbir başlığı sol frame'de gösterilmese. nasıl olur? bence iyi olur.

(bkz: zall çalış lan vicdansız)

(bkz: zall bize kaliteli yazar bul lan allahsız)
nick değişikliği serbest olsun.
1-2 kere değiştirebilelim yani ne var? bir derdim Var'a ilettim yemediğim fırça kalmadı yüzüme kapattılar telefonu. *
Son görülme getirin şu sözlüğe artık.
En çok artı alan ve eksi alan entrylerin en üstte durması yada farklı bir şekilde görünmesi lazım o kadar yazı arasında kaliteli 3-5 kelime bulmak hiç kolay değil.
değerlendirmeye alınması gereken isteklerdir.

kesinlikle yazarlara günlük başlık açma kotası konulmalı hatta haftalık. troll'ler yüzünden sol frame o kadar hızlı akıyor ki hiçbir başlık altında adam akıllı entry girilemiyor. bir iki hecesi değişik onca aynı içerikli başlık açılıyor.

(bkz: yavrum şuna bakıver bi zahmet)
bir moderatörün sürekli online olarak küfür içeren, cinsel içerikli ve düşük kalitedeki başlıkları kaldırması.
ramazan dolayısıyla yazarların evlerine uludağ gazoz dağıtımı başı çekebilir.
1* Sözlüğün Temeası Değişsin Ekşiye Benzemesin.
2*Bazı illerde Söyleyişler gerçekleşin.

Ne biliyim yenilikler getirin. Şu sözlüğe...
Oy verirken 10 saniye kuralı kalksın.
sözlük mobilini geri istiyorum. güncellemeler iptal olsun.
bir başlığa kim kaç entry girmiş görülsün.
sözlüğe yeni bir format ve tema getirilsin. git gide ekşiye benzedi sözlük yavaş yavaş incici ergenlerde giriyor sözlüğe sol frame de ki abaza başlıklara bakarsak. kendine has bir tarz ve işlevi olsun.
Lütfen küfürlü başlıklar açılmasına izin verilmesin. Hiç değilse yasaklı kelimeler olsun yazarlar bu kelimeleri entrylerde de kullanamasın.
sözlüğe her yazar başlık açmamalı.

bu ne haldir ulan? Sol frame ölmüş.
pek saygıdeğer pederimin genç iş ortağı kamuran bey'in rumuzunun ne olduğunu öğrenebilmek...
"kötü" butonunun adının,
(bkz: sen benim yarrağaamı ye)

diye değiştirirmesini istiyorum.

bazı yorumlar öyle provoke edici ki insan yalnız kötü butonuna basmak istemiyor, küfretmek de istiyor.

dur bir düşeneyim.
adam benim yorumumu beğenmeyecek, yarrağımı ye butonuna basacak. yok lan yok. kötü oldu bu.

bari iyi butonunun adını şukuladım seni bebeğim diye değiştirin.
aramaya inanmayanın tüm atarlanma haklarının elinden alınmasının da dahil olduğu isteklerdir.

(bkz: sözlükle ilgili istekler)
yazarların sözlüğe gelmesini istedikleri kurallardır. sünnetli olmayan giremesin efenim. *
başlık açmak bir düzene bağlansın. sikicem yapacağınız işi.
Sabahtan beri söylüyom. ihtilal yapak. Beni moderatör yapın. Herşey dAha iyi olucak.

Bide ırkçılık, küfür ve değerlere hakaret olmasın.
Cinsel içerikli konular tamamen farklı bir bölümde paylaşılsın.
Sözüm modlara.
sözlük yazarı olmayan gençler nicklerimizi göremesin.
bir kez ifşa olduk mu anamız ağlıyor görünmez olana dek yahu!
Irkçılık, cinsel, küfür gibi konular içermesin sıkıldım artık millete ayıp demeye sıkıldım artık kardeşiz ayrım yapmayın demeye.
sgk, yemek mümkünse.
özel mesaj almak istemediği kişiyi engellediği halde mesaj alan yazarın isyanıdır.

yeni temanla övün zall, her şey manyak çalışıyor!
ulan yeni tasarım çıkalı 2 sene oldu. zall denen herif bu siteden para kazanıyor haftada 1 gün de olaytv de sikim sikim programa katılıyor. senin işin bu site ulan sen hala sözlüğe katkı yapmıyorsun.

1. ben hala silinen entry mi canlandıramıyorum.
2. ulu sözlük soru cevap kısmını açtın da amk ben buna nerden ulaşacağım ?
3. sözlükteki zirve etkinliklerinin anasını siktin.
4. mobil ios ve android sürümler harbi diyorum götüm gibi.
5. nerde ulan bu ortam sekmesi ?
6. sözlüğe girince ben şuku butonu ile önüme çıkan o komik entry leri görmek istiyorum amk.
7. aklıma sadece bunlar geldi.
8. bu sorunları çözmek için eski tasarıma geçmem gerekiyor illa.
9. sikeyim yeni tasarımı ben eski tasarıma geçiyorum diyenlerin amk.
10. aklıma gelmişken ekliyim, ulan bu sözlüğe tema yap hayın zall.