bugün

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

Edit: ulan bari bunu eksilemeyin. Yuh artık !
görsel
Tuna nehri akmam derken.

görsel
görsel
O benim ışığım.
görsel
Evet Kız kulesi.

görsel
Su kabe fotosu disinda hepsi guzel. Kabenin oldugu yerin boyle gorundugunu hic bilmiyordum. Arkadaki oteller sik gibi gozukuyor.
görsel

yaşamkent, ankara.

temmuz 2021.
görsel

Daha taze bugün çektim.
görsel
Sözlük yazarları tarafından yakalanan karelerdir.
Çim biçmece...
görsel
görsel
görsel
kadıköy'de denk geldiğim "elveda" nın fotoğrafıdır. izmarit aynı kişiye mi aittir bilinmez.

görsel
görsel
görsel
Sözlük yazarlarının alinazik fotoğrafları.

görsel
görsel

Evet evil yapımı.
görsel
görsel

Bu bıçkın delikanlıya ailesi palet adını vermiş, bütün küçük ırk köpeklerde varolan öfke problemi var, böyle bir sağa sola atarlanmalar, bir sahte kabadayı halleri, sokak röportajlarında kimseyi dinlemeyip “cebinde 5 milyarlık tilefon var utanın’ diyen hacı amca tavırları falan. Çektim bunu karşıma; “bak oğlum senin ırkın pinçır ve sen Çomar gibi davranıyorsun, hareketlerine çeki düzen ver adam ol” gibi nasihatlar vermiştim ki paçadan tuttu bana sarıyor manyak. Ulan diyorum, bu haller, bu tavırlar, bu sikko atarlar bana birini hatırlatıyor, kimdi ulan bu derken sonunda ampul yandı! Akşam yemeği esnasında dostlarıma mevzuyu açıp bence bu arkadaşın adını değiştirelim teklifimi; “sevdiğimiz bir canlıya, nefret ettiğimiz birinin adını veremeyiz” diyerek veto ettiler. Bu mevzu bir miktar moralimi bozmuş olsa da, bu pinçır görünümlü çomara hak ettiğini verme konusundan vazgeçmeyip ikinci bir teklif daha sundum. “Bakın arkadaşlar evet palet bir köpek için her zaman rastlanmayacak güzel bir isim; lakin bu sahte kabadayının isminde karakterine uygun bi şeyler olmalı, gelin bundan sonra bu arkadaşa “palet Alemdar” diyelim.” Teklifi aile bireylerinin oy çokluğuyla kabul edildi ve bunu ölümsüzleştirmek için, dün gece bu fotoğraf çekilip bilumum sosyal medya hesaplarında story formunda paylaşıldı, eşe dosta ilan edildi.
Bu cam neden bu kadar pis lan
görsel
görsel