bugün

/
1011
eyy benim güldüğünde gözleri ışıldayan yarim. Beraber olamayacağımız bu dünyada sensizliğe ilk günüm. Daha ilk akşamda çok koydu bana bu ayrılık. Işin kötüsü sensiz bir ömür beni bekliyor. Allah'ım ben dahil bütün çaresizlere yardım etsin.

Kavuşacağımız güne kadar kendine iyi bak, sonra hep ben bakarım sana demiştim. Kalan ömründe kendine hep iyi bak kadın. Ben yokum artık.

Son olarak saçını kurutmadan dışarı çıkma, vites değiştirken direksiyonu unutma, annenle tartışırken sesini yükseltme bi de ilacını zamanında al.
Unutamıyorum sözlük.
Yeni ortam unutturur muhabbetleri filan boş çıktı, yaramadı bir boka.
Yardım et bana allah'ım.
şuanda hiç kimse şeyimde değil. dünya yansa umrumda değil. tek derdim kendim.
Düşünüyorum da sözlük çokda dindar değil.
ota b*ka trip atmayın. Sonra pişman oluyorsunuz.
bunu söylemek bile istemiyorum aslında ama moralim bozuk.
Sevgilisi olduğunu saklamak da yeni moda galiba.
Amacın ne senin yedek klübeni mi dolduruyorsun?!
insan kendine gore birini bulur.

orospuysan inan cok pezeveng var ama başka niyetlerleyken neden masum insanin peşinden gidersin ki.
Disarda yagmur yagarken huzurlu uyuyamiyorum sozluk gozumu her kapattigimda banklarda uyuyan insanlari goruyorum sanki yagmurdan sırılsıklam olmus kopekleri bu yuzden kislari hic sevmiyorum hic hemde.
eski sevgilime demek isterdim ki "seni boğaz köprüsünde sikerimm kii bütün avrupa ve asya nasıl bir göt olduğunu görsünn " ama artık çok geç
senin mutluluğunla içten bir şekilde sevinen, yaşadığın şeylere neredeyse senden fazla heyecanlanan ve üzüntünü içinde hisseden bir insanı asla bırakmayın.
uykum var fakat uyumak, en son istedigim şey.
Mevlana bu dünyaya gelmiş geçmiş en bilge insanlardan .Şemsi tebrizi yi de es geçmeden tabi ki .sadece okuyup bırakmadan hayat felsefesi haline getirmek gerek söylediklerini . Ve bu yolda yürürken bi kişinin bile hayatına iyi anlamda dokunabilirsek ne mutlu bize .
Özlemle butunlesme ve öyle ki artık verdiği sızıyla barışmak demek . Işte yasamakta olduğum ruh hali . Sebebi tevekkul . Çünkü yaşıyor ve biliyorum ki her anımız bir sınav ve bununla baş etmenin yolu kesinlikle ümitsizlik değil se. Bu da bizim sınavımız . Her şey güzel olacak . Yağan yağmur esen rüzgâr tüm dünya her şey şahit . Buna yürekten inanıyorum .
bu dünya da sevismekten seksten 31 den başka şeyler de var aşk gibi birini karşılıksız sevmek gibi anlayın artık ve bunu yapmaktan vazgeçin duygularınız kalbinizde değil cinsel organınızda yeter ya.
az ama gerçek arkadaşlarım varmış.
Nolur git.

Bu kadar kaprisli olma ve de .

Ama hayatımdan git!
popüler kültüre kurban gitmiş tek tip insanlardan nefret ediyorum. insanların içinden geldiği gibi değil kabul görecekleri şekilde hareket etmelerinden nefret ediyorum. politik konuşan samimi olmayan insanlardan nefret ediyorum. nefret ediyorum sözlük kin doluyum evet ..
yarın sabah köye gidiyorum gençler. Bir şey isteyen var mı? Organik domates, biber, salatalık. Oh yes.
sıkıldım ulan hayat senden. ya güldür ya da öldür amk.
Once sevdiginiz terk eder sizi,
Ardindan uykunuz,
Sonra,
Ne sevdiginiz geri gelir,
Ne de uykunuz...
gücümün yetmediği ne çok acı var. kaldıramadığım kabullenemediğim ne çok derdi var dünyanın. bazı yanlışları, aldanışları o büyük güne bırakmaktan başka ne geliyor elimden? anlatacağım, söylemek istediğim ne çok şey var. hepsini içimde tutup, acı çekmekten başka ne geliyor elimden? memnun değilim dünyanın düzeninden. dün verilen sözlerin bugün unutulmasından tutulmayan yeminlerden, ağlayan gözlerden, kanayan yüreklerden şikayetçiyim. hepsinin sadece akşama unutacağım uzun bir rüya olmasını isterdim. ya da hic uyanmamak bu rüyadan ya da en baştan uyumamak. uzaktan uzaktan izleyip yazık demekten başka ne geliyor elimden? daha durun, bitmedi anlatacaklarım.
eylül bitmesin..
beynim acıyor sözlük , çıtırdamayan eylül ayı yapragına basmış gibi şanssız hissediyorum.

dilimden konuşan tek bir insan dahi yok sanki, ben öz istiyorum sözlük , hakikat istiyorum.
(bkz: yine bana haram geceler)
/
1011