bugün

iki gözü, bir ağzı, iki kulağı vardır.beyinden bahsetmiyorum fark ettiysen.
(bkz: özürlü gencin yaşama sevinci)
ilk on entry'lerinin sözlük formatına uygun olmasıdır, hepimiz bu şekilde yazar olduk.
(bkz: oturma organının tavana değmesi)
(bkz: uludağ sözlük formatı)
(bkz: insanların genel özellikleri)
hepsinin morganize isler'i okuması. beğensin ya da beğenmesin, okur. kıkır kıkır güler okurken ama olumsuz eleştirir bazıları, yine de okurlar. *
(bkz: seni seçtim pikachu)
uludağ sözlük yazarı olmaları.
tümümün yazım hataları yapması.
kullanıcı girişi yapmadan entry giremezler .
uludağ sözlükte yazar olmaları olabilir bence. *
* *
* *
modları sevmemeleri.
göze çarpan yanlışları ve aptallıkları eleştirebilmeleri.birazda çözüm yolu üretilebilse mükemmel olur.
çoğunun eli ayağı düzgün, helal süt emmiştir. geri kalanları da yatakta 10 panter gücündedir. işte bu bileşimden ortaya çıkan ürün de bu sözlüktür. muhteşem.
içne attığı cümleleri sözlüğe kusarlar bu yazarlar hele ki biri yamuk yapmaya görsün rezil oldu gitti....
vagina, penis, anüs ne kadar cinsi organ geçen başlık varsa görür görmez atlamaları.
android olmaları.
insan olmaları.
rahattırlar. öyle gündem oluşturayım, gündemi en dibinden takip edeyim, olay olayım, olay çıkartayım kaygıları yoktur. rahattırlar.
(bkz: 90/60/90)
kalıplara sığınarak özgür ve farklı olduklarını savunmaları* genel özellikleridir.bir dizi veya tv programı beğenildiğinde ''benim gibi hiç tv izlemeyen bir insanı bile ekran başında tutar'' gibi ifadelerle aslında hepimizin belgesel izleyicisi olmamız gibi bir özelliktir bu.
taç çizgisine bir iki metre mesafe kala top atacak adam bulamamaları.
hepsi yazar.
-farklı bakış açıları vardır.
-düşündüklerini paylaşmak ve başka insanların düşüncelerini ve bilgilerini öğrenmek , keşfetmek amacındadırlar.
-çevresindekilere yardım etmeye çalışırlar, ayrım yapmadan.
-düşünürler, en azından düşünmeye çalışırlar.
-sözlüğü hem günlük hem sırdaş hem bir hobi olarak görürler. (bkz: bir hobi olarak sözlük)
- ve sanırım çoğunluğun asosyallik gibi ruhsal herhangi bir sorunu vardır.
açtığı başlıklar arasında cinsellik ve siyaset gırla gider.