bugün

amına fog koyarım.
yok duvardaki gölgen !
tuvalet terliği. *
AMK senin. kodunun fakiri...
Kaka seni.
kodumun çobanı.
amınakodumun kürdü.
ananı rio karnavalında görmüşler.
amkodumun sivrisi.
amk. küfrünün açılımdır.
yok artık validen.
gireceğin başlığın amk. sözlük mü forum mu belli değil sikkodinho. hangisini sayarsan say putperest pezevenk.
kendime edilmis, senin verecegın karari yapacagin hareketi kerttireyim alkol var mi gencler'dir.

soyle ki efendim, bayramda universite arkadaslarimla gorusmek icin ankara'ya gittim, maslaari kurduk. 6 kisi basladigimiz masada, ilerleyen saatlerde 2 kisi kaldik. e haliyle sagla solla kesismelere basladim.

caprazdaki 2 kadinla bir iki uc bakisma derken masalari birlestirdik. muhabbette memur olduklarini soylemislerdi. mekan kapaninca devam edelim diye evde toplastik. tabi ben kizi ne bileyim maliyede, milli egitimde, tapuda falan saniyorum. eve gittigimde kiz bana demesin mi ben ozel harekatciyim. basta inanmadim, sonra kimligini ve cantadaki silahlari gosterince benimki asansor dugmesine dondu. en son kuzey irak, suriye, guneydogu harekatlarini konusuyoduk. sig sauer, canik, sarsilmaz falan silah modellerini anlatiyodu bana.

herhalde korkudan 10 dakika uyumusumdur tum gece , arkadasa sabah 8'de otobusu varmis asti'ye gitti dersin dedirterek evden kactim. iki saat sonra whatsapp'tan gunaydinlar neredesinler mesajlar geliyor, dedim aha iste simdi sictin oglum sen kacamayacaksin. allahtan ben istanbul yolundayim dedim de mesajlar kesildi, yine de 2 gundur uykularim kaciyor.