bugün

telefon etmesi gereken kişinin halen aramamış olması.
Lanet olası edebiyat lys'ye yetişmeyecek. Matematikle kapatamazsam hapı yuttum demektir.
sınav hayat parasızlık insan taklidi bile yapamayan iki ayaklılar ve daha çok şey.
Eve geldik yemek yok.
Evdekiler iş yapmış akşama kadar. Eee biz plajdanmı geliyoruz.
yarın aynı döngüye yaklaşık 700. kez girecek olmak.
Odadaki 4 yaşındaki kuzenim.

Bir yerinde dur Allah aşkına.
Ev kredisi, zart kredisi curt kredisi.
6 gün sonra tekrar memleketimden ayrılıp 750 km yol çekmek.
görsel

Sıkıcı sınıf ortamı hep alttan ders bırakmanın acısını çekym.
Dersler ve hocalardır.
Havanın en güzel olduğu anların sınav haftasına denk gelmesi.
görsel

80 milyon verdim lan ben sana, nasıl parçalanırsın.
her şey. hayat.
afakanlar bastı resmen.
sahibinin yüzünü yemiş kedi.
intihara meyilli insanlar.
iEEE seminerinin başlamasını beklemek.
insanların %99,999999 unun mal olması ve geriye sadece ben ve bi kaç insanın kalması.
Cok az zamanim kaldi, istediklerimi yapmaya zaman kalmadi.
Kim bilir nasıl mallarla askerlik yapcam, dusunup duruyorum.
eksiklik, hep bir eksiklik.

ne zaman her şey yoluna giriyor desem o zaman her şey daha da boka sarıyor.

hayat göster ama elletme yapıyor resmen.
(bkz: 27 nisan 2016 bursa patlaması)
Bursa. Patlamasi. Aksamdan beri teroristin yedi neslini yadediyorum.
birkaç yüz sayfa okunması gereken makale.

ales'e hiç çalışmamış olmam.

genel can sıkıntısı.

azcık göbek salmam.

bazı ailevi sıkıntılar.

2 hafta sonra mezun olacak olmam ve boşluğa düşmem. kariyer kafası. ne yapsam ne yapsam .

yarın sabah erken kalkacak olmam.

gönül işleri aşna fişne

siyasi bokluklar. dünya çapında.
4 askerin ,4 gencin olduğu bir foto görmüştüm bir ay önce bu resimdekilerin üçü şehit olmuş sadece biri kalmıştı. Duydum ki o kalan da şehit olmuş.
Evlatlarına böyle Büyük bir kıyım varken bu millet nasıl rahat olabilir nasıl.
mühendisim. imza yetkim var. 3300 tl maaş almam gerekirken aldığım maaş 1500. imza yetkimden dolayı sigortam 3300 tl den yatması gerekirken asgari ücrette yatıyor. ve utanmadan patronum gelip halletmem için bunu bana söylüyor. biz de çıkartacak diye ses edemedik çünkü tüm piyasa bu karaktersizlikle yoğrulmuş durumda.

ve sonrasında bacağımı sakatladım ameliyat oldum şuan raporlu bir şekilde evde yatıyorum 2 ay olacak bir kaç gün sonra.
ve evliyim. ev geçindirmek gibi bir sorumluluğum var. bu adamın asgari ücretten sigorta yatırmasından ötürü zaten kuş yemi kadar para veriyo ssk. yaşamaya çalışıyoruz bu şekilde.

bir de sözüm ona ben dönene kadar geçici olarak yerime biri alındı. o adamı girdiği gibi 2000 tl den başlatmış patronum az önce öğrendim. bizim çalıştığımız aletler eski ve kırıkken yeni gelene aletler sıfırlanıp verilmiş. ben gün geldi işçinin yevmiyesini bile patron bana para atmadığı için cebimden vermek zorunda kaldım, adamlar zorda kalmasın diye ve paramı alamadığım zamanlar oldu. kalacağımız yer çok tutacak diye yeri geldi karış karış aradım en uygununu buldum konaklanacak yerin. 1.5 yıl olacak çalışalı bir zam bile yapmış değil bana. ve şimdi yeni gelene yapılanları görüyorum. aslında olması gereken o ve hatta daha fazlası ama olan bize olmuş görmüş olduk. işte böyle sözlük. iyilik yap denize at. canımı sıktı it.
Laiklik, kemalizm, ibne sayısındaki artışlar ve akepe.

Bunları halledebilirsek k*rtler ve teröristler kolay hallolur.