bugün

hayatınız boyunca bir çok hata yaparsınız ancak birisi sizi hep daha fazla acıtır. işte o acı yaptığınız en büyük hatanın acısıdır ve içinizden hiç çıkmaz. geri döndürmek istersiniz ancak iş işten geçmiştir.
ne yaparsanız yapın işe yaramayacaktır. artık olan olmuştur ve sizin elinizden hiç bir şey gelmeyecektir. sadece üzülecek ve keşke diyeceksiniz.

(bkz: #7573538)
(bkz: #7573218)
anket yapmaları...
yazarlarımızın başlık açma yarışına girmeleri. bir sürü başlığımız var, ancak çoğu bomboş.
Bu sefer hata yok diyip tekrar aynı hatayı yapmak. Genelde böyle oluyor.
boş beleş insanların hayatıma girmesine izin vermek.
Muptezelimdir. Hata olduğunu bile bile yapiyorum. Sonra güçlü gorunmeler, kendi kendini kandirmalar, söz vermeler. Sonra yeniden aynı hatalar. En büyük hatayı bu sıralar yapiyorum gibi geliyor. Hatami suratima vurunca gelip buralara gelip zirlamak için anlatirim.
doğmuş olmak.
3-4 bin fazla maaş için işi garantiye almadan çalıştığım şirketten istifa etmek.
(bkz: evlenmek)
bilgisayar kullanmak.
ağaca güvenebilirsiniz bilirsiniz ki elma ağacı elma verir, erik değil. hayvanlara güvenebilirsiniz; çünkü aslan aslan gibi davranır maymunluk etmez. ama insana güvenemezsiniz zira o yüzunüze gülümserken arkasında hançer gizleyebilen tek yaratıktır.
Tanimadan aceleye getirerek aile gazi ile evlenmek.
Bir çok tane sayabilirim. Üniversiteye aile evinden kurtuluş diye bakarak gitmek, devam zorunluluğu olmadığı için üstüne üstlük yurtta kalamam ben deyip tek başına Eve çıkmak . Yanlış ev arkadaşları yanlış arkadaşlıklar doğru arkadaşları saçma sapan şekilde kaybetmek, okulu uzatmak , ailenin olduğu şehre geçiş yapıp yine de okulu hala bitirememiş olmak ama ailenin ve tüm çevrenin seni mezun sanması.mezun olmadığın için ona uygun işlerde çalışmak yahu okul bitirdin yapsana kendi işini dediklerinde istemiyorum o bölümde iş yapmak diye bağırıp çağırmak ve dahası. Bütün hataların öznesi benim ancak giZli özneleri hep başkaydı . Edilgen şekilde hayatı yaşamak insana bir süre sonra hayatı sakinleştiğinde ben naptım dedirtiyor. Uzun süreli arkadaşlarım yok, lise yıllık fotoğraflarım yok, en büyük hobim temizlik ve yemek yapmak , marketlerin promosyon ürün alanlarını gezmek . Bir Kedim ve zamanında severek biriktirdiğim şimdi evimin salonunda sergilediğim edebiyat ve karikatür dergilerim var .
Hadi gel kendi aramızda söz yapalım diyen kız arkadaşımla söz yaptım.bir hafta sonra ben başkasını seviyorum deyip sözü attı.aradan iki yıl geçti ben bunu affettim ve bu sefer aile arasında nişanlandık ve askere gittim.bayram izninde bana yanlış anlama ama benim o kişiyle sezen aksu şarkılarıyla çok hatıram var dedi.ilkinde gibi direk söyleyemedi tabi.tavsiyem affetmeyin.
Duygusal davranmaktan kacamamak. Aklımı kullanarak hareket etmemek.