bugün

Zeka ortalamasını yükseltmesi.
çene kaslarınızı çalıştırmak. olmasak ne yazacaksınız?
olmasaydık olmazdınız.
Sözlüğü sözlük yapmaları tek başına yeter. Kızlar olmadaydı sözlük olmazdı.

Neden?

Şimdi zaten kızlarımız yazdıkları doğrudan kendilerine aittir ama erkeklerin yazdıkları da dolaylı olarak kızlara aittir.

Eğer sözlükte kızlar olmasaydı kaçınız üye olup içerik üretecektiniz sorarım size.

En kaliteli yazanların da, en sığırlarının da ana motivasyonu sözlük kızlarıdır.

Aksini iddia eden varsa gitsin erkeksözlük, kızsızsözlük filan birşey açsın denesin bakalım kaç tane üyeyle ne kadar kaliteli içerik üretiyorlar.
Birçok kez grup seks yaptım. Her hafta ikişer üçer çağırıp bir araya geliyoruz ve çılgınca eğlencenin dibine vuruyoruz.

Beybi!
çoktur. bir kız yazar bin erkek yazarı çeker bu manterite ile bir çok sözlük yazarımız ortaya çıkmıştır.
tırnak fotoğrafı atmak.
sıfır sıfır sıfır.
Yoktur. Lakin bir bikinili fotoları bile yok gafillerin. Evet.
Ben burada kız göremiyorum.Birisiyle konuşamayıp buraya yazan bir grup insan evlatları görüyorum sadece.
sözlük kızlarının ekmeğini yiyemeyen arkadaşlarca katkısı görülememiştir. sözlük kızlarının girdiği entry'leri nasıl anlıyorlarsa tipitipler.

ne yapsınlar yani, atomu mu parçalasınlar. siz mastürbasyon yapmadan durulabilen en uzun zaman üzerine anket yapın, kızlardan da entellektüel katkı bekleyin. kaçınız yazılanı anlayacaksa. öperim.
Önceden meme falan atarlardı. iyice kurudu bu sözlük.
Sözlük erkekleri her gün nörolojik, psikolojik, fizyolojik deneyler yaptığı için kızlara saldırmanızı anlıyorum.

Ne kadar üzücü. Adamlar 24 saat kız düşürmek için uğraşıyorlar, düşüremeyince kafayı yiyorlar.
Çorak olan bu arazilerin bahar havasına girmesini sağlamak.

Mesaj kutusu açık.
görsel
(bkz: cinsiyet ayrımcılığı) en az erkekler kadardır.
Erkeklerin katkısı gibidir. Normal yazı yazarlar.
Hani hizli giderken bianda 50 km hiz siniri gorur hafif yavaslarsin ya yada kasis gorunce yavaslarsin ya ayni sey bana gore.
Hizini asani hafif yavaslatiyorlar yada komple durduruyorlar.
Yapıcağım son şeylerden biri bu rezalet platforma katkı yapmak. Arada girip o an aklımdan geçenleri yazıyorum bi nevi boşaltım yeri olarak düşünün. (bkz: hela)
sözlüğün çamaşırı bizde, bulaşığı bizde. daha ne katkısı bekliyorsunuz? ^^
Sabah dedim, herkes evine bir sokak çocuğunu alsın beslesin dedim, kaçınız aldı? Yok.
diyorum gelin çürütelim şu malthusun planlarını, bitirelim illuminatinin oyunlarını, ee o da yok.
Düşmanlık etmeyin, taş olup baş yarmayın diyorum, benim biricik mısıroğlu dedeme laf atiyorsunuz hala.

Yok sizden adam olmaz oğlum. Size katkı şeysi falan yok.
görsel
bu katkı ancak tüm sözlük kızların aynı anda --örneğin bir hafta süreyle--sözlüğü boykot etmelerinden sonra anlaşılabilir.
Sözlüğe ne katabiliriz zaten.

Bu suna benziyor.

Bakın wc' de ne yapariz işer, s...rız.

Uludsg sozlüğünde kullsnılma amacı zihinsel olarak arınmamıza yaramasıdır.

Okul mu burası, egitim yuvasimi de get.

Edit: erkeğim oglum. Kış kış.
Harem kurmak, tümörüm var diyip tüm erkekleri kandırmak, got bacak ayak sac fotografi atmak, cinsellik odakli entryler girerek sürekli gündeme gelmek vsvsvs.

Edit: gercekten asiri okuyan ve arastiran bir insanim ama bu sozluge katki yapmak yapacagim en son sey. Herkes sicarken neden birisi iyi bi sey yapsin?