bugün
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona33
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği10
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı13
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- kaptan memo8
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek18
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler14
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı28
(bkz: yav he he)
atmosferin de dünyayla beraber döndüğünü bilmeyen imam iddiasıdır.
dünya saatte 1670 km hızla kendi ekseni etrafında, 108.000 km. hızla güneşin etrafında döner. bu hızlara inanmak gerçekten kolay değil, çünkü aslında biz 1670 km ile kendi eksenimizde dönüyoruz ve yine güneşin çevresinde ise 108 bin km ile koşturuyoruz. bütün bu hızlara rağmen başımız dönmediği gibi milim kıpırdamıyoruz. tamam atmosferle birlikte dünya ile aynı süratte döndüğümüz için dünyaya göre bağıl hızımız sıfır oluyor ve herşey yerli yerinde duruyor da yine de inanabilmek için biraz süreye ihtiyaç duyanlar olacaktır.
çok yerinde bir tespittir. bayılıyorum bu araplara ve arap zihinlilere. gün geçtikçe şahan'ın eskiden yaptığı skeçlere benzediler. arap yüzü görmek istemeyen ırkçı arkadaşlar şu videoyu izleyerek de aynı argümanlara ulaşabilirler: https://www.youtube.com/watch?v=7DM6cRXSChg
merak ediyorum bu işi daha nereye vardıracaklar? mesela 22. yyda insanlar keyif olsun diye uzaya çıkarken bunlar da "uzay diye bir şey yoktur, ecnebilerin sihir oyunudur bu. işbirliği içinde oldukları cinniler sizi kandırıyorlar ve sanki uzayı görmüşsünüz gibi algılamanıza sebep oluyorlar" falan mı diyecekler acaba? merakla bekliyoruz efendim.
merak ediyorum bu işi daha nereye vardıracaklar? mesela 22. yyda insanlar keyif olsun diye uzaya çıkarken bunlar da "uzay diye bir şey yoktur, ecnebilerin sihir oyunudur bu. işbirliği içinde oldukları cinniler sizi kandırıyorlar ve sanki uzayı görmüşsünüz gibi algılamanıza sebep oluyorlar" falan mı diyecekler acaba? merakla bekliyoruz efendim.
tipik yobaz örneğidir. farklı bir versiyonuda uzay çalışmalarına bok atan cüppeli ahmet tir. kafa bu kafa her şey ortada artık karar sizin.
belki de imam dönüyordur.
ibretlik paylaşımdır.
arap imamın muazzam tespiti. yüzyıllardır inandığımız, kendimizi adadığımız o tüm mitleri ve tabuları yıktığı ve gerçeğe kavuşmamızı sağladığı için tüm dünyanın kendisine teşekkür borcu var.
işte böyle radikal fikirler ve dehalar lazım insanlığa. muazzam bir beyin.
(bkz: arap cahilliği)
(bkz: vay amk)
işte böyle radikal fikirler ve dehalar lazım insanlığa. muazzam bir beyin.
(bkz: arap cahilliği)
(bkz: vay amk)
kendisine nilüfer'den bir parça armağan ettiğim ibretlik imam.
https://www.youtube.com/watch?v=D-YF6Cs2deE
https://www.youtube.com/watch?v=D-YF6Cs2deE
Güldürmüş iddiadır.
enteresan bir açıklama. biri akadaşı feci şekilde kandırmış olabilir zira bunun üzerine kafa yorduğunu sanmıyorum, kafa yorduysa da ortaya çıkan sonuç belli.
kendisine alim denen cahilin foyasıdır. sonra islam neden yanlış anlaşılıyor.
haklıdır zira dünya dönse kusardık bi de mide bulantısı olurdu hep ayrıca .. neyse şimdilik bunları söyleyeceğim.
Bizim "insansız uçaklar nasıl uçuyor ateistler açıklasın" diyen türbanlının dayıoğlunun iddiası
Doğrudur, dünya değil insanlar dönüyor *
Google'da mı yok kullanmak caiz değil mi gibi soruları akıllara getirir.
elinde su bardağına şapşal bakışları ile ünlü olmuş hatta sempatimizi kazanmış imamdır.
Dünya dönüyorsa elindeki su bardağındaki suyun, sallanması dökülmesi gerekiyor diye düşünüyor sanırım.
uçağın havada asılı kalınca çin'in uçağa doğru gelmesi gerektiğini ama uçak çin'e gittiğinden dünyanın dönmediğini kanıtlıyor.
bu aynı şuna benziyor.
"insanlar maymundan geldiyse ; o halde maymunlar neden insan olmuyor?" topluluk alkışlar...
Dünya dönüyorsa elindeki su bardağındaki suyun, sallanması dökülmesi gerekiyor diye düşünüyor sanırım.
uçağın havada asılı kalınca çin'in uçağa doğru gelmesi gerektiğini ama uçak çin'e gittiğinden dünyanın dönmediğini kanıtlıyor.
bu aynı şuna benziyor.
"insanlar maymundan geldiyse ; o halde maymunlar neden insan olmuyor?" topluluk alkışlar...
imam olduğuna inanmadığım adamdır.
imam olan Yasin suresini bilir, ee kendi dilinde yazılım kitabı da bir zahmet anlar. Yasin suresi ekseriyetle bu konuyu ele alır çünkü. Dünya'nın dönüşü, güneşin etrafındaki dönüşü gibi.
Ya imam değil, ya da kendi dilindeki kitabı anlayamayacak kadar embesil olduğu için söylemleri hükümsüzdür.
imam olan Yasin suresini bilir, ee kendi dilinde yazılım kitabı da bir zahmet anlar. Yasin suresi ekseriyetle bu konuyu ele alır çünkü. Dünya'nın dönüşü, güneşin etrafındaki dönüşü gibi.
Ya imam değil, ya da kendi dilindeki kitabı anlayamayacak kadar embesil olduğu için söylemleri hükümsüzdür.
Anlaşılan imamın içkili bir anında verdiği fetva.
Suudi imam için öneri;
http://galeri.uludagsozlu...Cyor-iddias%C4%B1-739706/
http://galeri.uludagsozlu...Cyor-iddias%C4%B1-739706/
ahanda islamiyetin 2015'te vücut bulmuş hali konuşuyor..konuş arap ne hallerde olduklarını görsünler.
sunduğu delillerle ikna etmiştir.
Allah akıl sağlığı nasip etsin.
Allah akıl sağlığı nasip etsin.
ufkumu iki katına çıkartan iddadır. başta inanmamıştım ama su bardağını gösterdiğinde tatmin oldum.
Uçağın da dünyayla birlikte döndüğünü kavrayamayan insandır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar