bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı71
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız17
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü13
Ekmeği karneyle aldığımız CHP dönemimde değil, 1 kilo kuru soğanın 13 lira olduğu akp'li bolluk döneminde yaşanmış hadise.
Biriken borçlar ve işsizlik nedeniyle aç kalan vatandaş böbreğinin birini satılığa çıkarmış. Bunu da eliyle otobüs duraklarına ilan yapıştırarak yapmaya çalışıyor.
Bolluk dönemi. Beka meselesi. Ehonomi çoh eyi. Almanya bizi gısganiyu.
görsel
Biriken borçlar ve işsizlik nedeniyle aç kalan vatandaş böbreğinin birini satılığa çıkarmış. Bunu da eliyle otobüs duraklarına ilan yapıştırarak yapmaya çalışıyor.
Bolluk dönemi. Beka meselesi. Ehonomi çoh eyi. Almanya bizi gısganiyu.
görsel
aslında komik gibi geliyor ama gülemiyorsun halimize bak hala beyni yıkanmış insanlar var. türkiye sadece füze almaya çalışmakla meşgül. napacaksın füzeyi. ekmek arası füze mi yiyelim.
haberlere konu olmuş ama sözlükte ilgi görmemiştir.
https://tr.sputniknews.co...tahlillerim-yeni-yapildi/
https://tr.sputniknews.co...tahlillerim-yeni-yapildi/
Evet suç ama bu ilanı verenin değil bu ilanı vereni bu hale getiren yöneticilerin suçu.
insanı üzen ilandır. kimin ne çektiğini bilemiyoruz işte. kim bilir ne kadar bezmiş olmalıdır ki son çaresi bu olmuştur. kendi doğrularımızla da başkalarının yanlışlarını yadırgama lüksümüz olmadığını düşünüyorum.
aynısından dünya devi abd'nin new york gibi ünlü şehirlerinde de var yalnız, vuracaksanız başka yerlerden vurun.
dün akşam haberlerde rast gelmiş olaydır. mizansen falan değil gerçek gibi duruyor. adamın 2 veya 3 çocuğu varmış orası tam aklımda kalmadı. karısı bir sürü borç bırakmış kaçmış. ödeyememiş çocukları yurda vermek zorunda kalmış. muhabir sordu satabilirsen ne yapacaksın diye. adamcağız "bir ev kiralayıp eşya düzüp çocuklarımı alacağım çok bir şey istemiyorum" diyordu. yazık lan şu ülke insanının haline.
Halkı hükümete karşı kin ve nefrete tahrik etme suçundan göz altına alınmamasını temenni edeceğim kişinin astığı ilandır. Artık fakirim desen nankör oluyorsun malum.
Amerika'daki toplam evsiz sayısı 550 bin kişi. Toplam nüfus 327 milyon.
Türkiye'deki toplam işsiz sayısı 3 buçuk milyon. Toplam nüfus 82 milyon.
https://tr.sputniknews.co...rkiye-issiz-sayisi-artti/
Vuracaksak başka yerden vuralımmış.
insan şunu söylerken utanır.
Türkiye'deki toplam işsiz sayısı 3 buçuk milyon. Toplam nüfus 82 milyon.
https://tr.sputniknews.co...rkiye-issiz-sayisi-artti/
Vuracaksak başka yerden vuralımmış.
insan şunu söylerken utanır.
Neden garipsendiğini anlamış değilim!
Arkadaşlar fi tarihinden beri milyonlarca kadın sırf hayatta kalmak için bedenini satıyor! Sadece Türkiye'dekilerden de bahsetmiyorum. Fuhuş batağına sermaye olmuş ancak bu işten memnun olmayan zavallı hayatlardan bahsediyorum.
Doğurduğu evladını garibanlıktan dolayı satan ya da yetimhaneye bırakanlara hiç girmeyeyim.
Adamın biri çıkmış böbreğini satılığa koymuş. kusura bakmayın ama hiç şaşılacak bir olay değil hiç. Ne dramlar var bunun yanında roman olur.
Arkadaşlar fi tarihinden beri milyonlarca kadın sırf hayatta kalmak için bedenini satıyor! Sadece Türkiye'dekilerden de bahsetmiyorum. Fuhuş batağına sermaye olmuş ancak bu işten memnun olmayan zavallı hayatlardan bahsediyorum.
Doğurduğu evladını garibanlıktan dolayı satan ya da yetimhaneye bırakanlara hiç girmeyeyim.
Adamın biri çıkmış böbreğini satılığa koymuş. kusura bakmayın ama hiç şaşılacak bir olay değil hiç. Ne dramlar var bunun yanında roman olur.
Amerika ile Türkiye'yi kıyaslayan ben değilim. Ben kıyaslayan "Eyy Amerika" tayfasına asıl gerçekleri göstermeye çalışıyorum.
Ortada bir oyun olduğu doğru. Ama asıl bakmanız gereken kelime oyunu değil. Oyun büyük yeğen.
Ortada bir oyun olduğu doğru. Ama asıl bakmanız gereken kelime oyunu değil. Oyun büyük yeğen.
(bkz: trajikomik)
güncel Önemli Başlıklar