bugün

yeni nesil otomobil teknolojilerinden biridir.

araç tam duruş gösterdiğinde ve debriyaja basıp vites boşa alındığında motor duruşa geçer. bu sayede örneğin sinyalizasyon beklemelerinde yakıt tasarrufuna gidilir. yine harekete geçmek istendiğinde debriyaja basmak yeterlidir. debriyaja basıldığı an araç çalışır ve yola devam edilebilir.

sinyalizasyon beklemelerinden aracın harcayacağı enerji (benzin, motorin ya da elektrik) sarfiyatı ortadan kalkar.

negatif yanı ise her duruş sonrası başlangıç için harcanan enerji aracı en baştan çalıştırmak için harcanan enerjiye eşittir. bildiğiniz üzre otomobiller en çok enerjiyi ilk çalışma anında harcarlar.
insanların çoğu tarafından anahtarsız çalıştırma ile birbirine karıştırlan teknolojidir.
arabaların en çok yakıtı start anında harcaması sebebiyle ne kadar tasarruflu olduğu kafa karıştıran özelliktir.
son derece saçma bi olay. debriyajı bitirirsin len öyle?

ahada ben durmak istemiyorum hemen ışık yanınca dadatddadatadadaaaaattt seslerini duymamak için basıcam sarı ışıktan yeşile tam dönerkene hareketleneceğim, ee ne yapmalıyım? boşa atmamalyıyım demi, e boşa atmazsam ayağım debriyajda kalmalı, e ayağımı debriyajdan çeksem istop edecek, istop edince tekrar debriyaja basacağım ve bu seferde araba çalışacak vitese atıp tekrar yola koyulacağım. ne boktan bi sistemmiş lan.

yanlış anlamayın da bu arabayı bir bayan şoföre verdiğinizi düşünüyorum; ilk kırmızı ışıkta arabanın içinde hönküre hönküre ağlar heralde!!!

not: bayan şoförleri seviyoruz.
sadece uzun süreli trafik ışıklarında yararlı olabilecek teknoloji. uzun süreli dediysem motoru soğutacak kadar değil tabi.
emniyet kemeriyle ortak çalışır. emniyet kemeriniz takılı değilse çalışmaz. emniyet kemeri takılı, start stop aktifse ve arada kemeri çıkartırsanız devredışı kalır ve motoru manuel olarak çalıştırın der.
eğer uyarlanabilirse erken boşalan erkeklerin çok işine yarar gibi geldi bana bu teknoloji.
opel'in astra modeline de eklediği özellik.
Marş kömürleri nasıl dayanıyor acaba?
Gereksiz. Marşın anasını beller.