bugün

/
4
orospu çocuğu beyanıdır. bunu düşünenlere ötenazi kampanyası düzenlenmeli.
umarım sonsuza dek yok olursun.
Saçma kampanyadır, sokaktaki köpekle ilgilenmek mutluluk verir.

Migrosta 2 kutusu 12.50 olan konserve köpek maması var biftekli. Al onlardan besle sokak köpeklerini barınağa gerek kalmasın.
ilk sıraya seni alalım o zaman sayın yazar.
Katılabileceğim kampanyadır.

Tabi bu saldırgan olanları için geçerli olabilir türüne, cinsine göre ayırt edilir artık.

Kimse kusura bakmasın ama insan canı hayvan canından önce gelir.

Milleti mi ısdırsınlar.
Yahu ben bir çok hayvan beslemiş bir insanım.

Hayvanları da severim. Ama insanları parçayalabilecek canavarların neyine iyi niyet gösterebiliriz ki?

Bura da hayvan sever kesilip karşı çıkanlar.
Karşısına saldırgan bir köpek çıkarsa ne yapar acaba?

Oy oy tatlı şey seni diye sever mi?
sokaktaki her canlı zararsız değil maalesef, bir bisikletçi olarak yolda kovalandığım çok olmuştur. karanlıkta yürürken birden etrafımı sardıkları da. tabi bu tarz riskleri yaşamamış homeboy yazarlar bunları bilmez.
asla desteklemeyeceğim kampanyadır. yapılan yorumları okuyup da canımı sıkmak istemiyorum bile. sokak köpeğinin saldırmasının sebebi, bulunduğu mahallede yaşayan , mamayı geçtim yemek artıklarını bile aç bir canlıdan esirgeyen, beş para etmez beyniyle kendini tüm canlılardan daha üstün gören vicdan yoksunu merhametsiz insanların eseridir. 34 yaşındayım ve tek bir saldıran sokak köpeği görmedim. saldırıyorsa hayvan ya açtır ( ki aç olsa bile sizden yardım dilenerek bakar yüzünüze), ya da eziyet edilmiştir ve kendini koruyordur. insan mı ki bu yan baktın, omuz attın diye saldıracak ?
ama hayvan düşmanları hoplatılsın şeklinde bir kampanya başlatılırsa abimgiller, emmimgillerle sonuna kadar desteklerim.
insanlıktan nasibini almamış iltifat olacak ama insan beyanı sözlükteki gübre sayısını da öğrenmiş olduk.
2 kez ısırıldım. uyutulmaktan kasıt zehirlemek ise sonuna kadar desteklediğim kapmanyadır. ben her sokağa cıktığımda ısırılacam korkusu yaşamak zorundamıyım lan ? sevmiyorum amına koduğumun hayvanını gördüğünüz en büyük sokak köpeği düşmanı benim elimde olsa hepsini öldürtürüm sokak köpeklerinin. yemeklerine patlayıcı koyarım umrumda olmaz
Bana da iki defa araba çarptı tüm arabaları yakalım amk!
sokaktaki zavallıların kimseye zararı yok karnını doyurmayı düşünüyorlar sadece. sözlükte uyutulması gerekenler yok mu peki?
2 yönlü düşünmek gerekir. Tartışılır.
Dünyanın en manasız kampanyasıdır.

Dünya üzerindeki hiç bir hayvan, siz onları rahatsız etmedikten sonra size zarar vermez.

Kaldı ki ''köpek'' gibi, tamamen insan dostu bir türden bahsediyoruz.

insanlığınızı kaybetmeyin.
uyutmayı bırak yanımda köpeğe hoşt diyenin kolunu katlar götüne sokarım.
dünyada yapılması gereken o kadar çok şey varken, boş kalmış insanların yapacak hiçbir şey bulamamasından dolayı başlatılmış bir kampanyadır.
Destekleyenlerin sayısı bir elin beş parmağını geçmeyen çöp kampanya. Neyse ki sağduyu hala hayatta.
sokak hayvanlarının uyutulması insan sağlığının teminatı değil. Tam tersi insan sağlığını tehdit eden bir kıyımdır.

Ekolojik dengeye yaptığın her müdehalenin sonuçları kat kat ağır olur.

Mesela kanalizasyon fareleriyle koyun koyuna uyumak zorunda kalabilirsin ki aslında insanlık olarak bunu çoktan hakettik. Neyse.
ne uyutmasi tayland'a ihrac edebiliriz hemde ciddi ihracat geliri saglariz. :-)

aslinda bi kamyon tutup kopekleri toplayip toplayip gemiye doldurmayi dusunmuyor degilim. neticede sahipsiz hayvanlar bunu yapmak suc degil.
Ancak vicdandan nasibini almamış insanlar savunabilir. Uzaydan gelmedi sokak köpekleri. Bu Köpekleri sokaklara, ıssızlara salan insanlar. Bu dünyada hepimize yetecek yiyecek var. Mama var. Zaten havlasalar da ısırmıyorlar. insanlara alışmışlar. Bir de insanlar onlara alışsa. Çok mu zor sevmesen bile bir canlının yaşamına tahammül etmek.Bir çok asya ülkesinde sokaklarda maymunlar var. Şikayet ediyorlar mı? Hindistan'da insanlar-hayvanlar hep bir arada yaşıyor.Sokakta hayvanlar olduğu için ölüyorlar mı? Vicdanlı olun vicdanlı. Bu ülke hayırsız ada katliamını yaptı. Laneti üzerinden uzun yıllar kalkmadı. Bize hayvanlara nasıl davranıyorsak onu yaşıyoruz. Çünkü onlar sadece bir canlı değil. Tanrının yeryüzündeki yansımaları...
taylanda göndermek nasıl bir fikirdir?

kardeşim sen bir dahisin.

bütün belediyeler süreleri hesaplayarak tuttuklari hayvanlari gemi ile taylanda yollasa ne para gelirdir
Politik doğrucu terimlerin arkasına saklanmayı sorumluluktan kaçmak olarak gördüğüm için sokak köpekleri öldürülsün teziyle katıldığım kampanyadır.

Yapılması gereken gelişmiş ülkelerin yaptığıdır. Yani bunlar toplanır, bir süre bekletilir, sahip çıkan olmazsa öldürülür.

Sebep? işte şurada parçaladıkları veya başka şekilde ölümüne yol açtıkları 40'a yakın insanın listesi var:

http://sokakkopekleri.bye...st12.com/olumler.html?i=2

Bu çocuklardan biri sizin çocuğunuz olsaydı ne hissederdiniz?

Ayrıca sokaklar kedi köpek bokundan geçilmez oldu.

Hayır, ne yapılması gerektiğini gelişmiş ülkeler bilmiyor da siz mi biliyorsunuz?
Yeni nesil kışkırtma başlığıdır. iki enrty yazan olmazsa tarihin tozlu sayfalarına bir sonraki kışkırtmaya kadar gömülecektir.

neyse, gidem de sokak köpeği besleyem.
Birçoğunuzun acilen psikolojik destek alması lazım arkadaşlar kanım dondu entryleri okurken. Afedersiniz.

Edit: bakın her şeyi çok bilen yüce yazarlar, köpeklerle çok kez kötü anısı olmuş bir insan olarak kendilerine karşı aşırı bir sevgi beslemiyorum fakat bu hayvanların yaşam alanını elinden alan sizlersiniz. kaçınızın evden-okula/işe giderken ayağı toprağa basıyor veya en fazla kaç adım basabiliyorsunuz?

He burada hayvanseverlere de iş düşüyor tabii, beslediğiniz yere dikkat edin çünkü oraya alışır ve besliyorum diyerek saçma sapan şeyler vermeyin(özellikle çiğ et) sonra hayvan acıktığında vahşileşiyor. Sonra vay efendim köpek beni ısırdı.
Hayvan belgeseli diye aslanın kaplanın avını nispeten kibarca boğduğu belgesellerden başka bir şey izlememişlerin muhalefet ettiği kampanyadır.

Kanları donmuş! Sen o köpekler çocukları canlı canlı parçalarken bir gör de bakalım kanına antifriz eklesek para eder mi?

Çocuğuma böyle bir şey olsa ömrüm olduğunca it zehirlerdim.
/
4