bugün
- dubai çikolatası46
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin18
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu16
- gecenin şarkısı11
- liseden sonra günyüzü görmemek17
- dinsiz olmak15
- herkesin atatürkçü olması23
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı25
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
(bkz: cevab veremedi)
Eski işyerinden bir golddigger hatunda mırnavın ameliyatı için benden 1000 tl söğüşlemişti. Hatun afet, kim görse amsalağa döner, paramız vardı verdik sadakamızı ama artık tık ötmez. iş arkadaşıdır falan diye güvendim belki harbiden sakattı günahını da almayayım.
Söz konusu insan olunca 1 kuruş harcamaz, harcatmaz.
--spoiler--
--spoiler--
cevap veremezsin tabii.
çünkü sen hayvansever falan değilsin. köpekseversin, biraz da kedi.
koyun kuzu tavuk hayvan değil dimi?
--spoiler--
cevap veremezsin tabii.
çünkü sen hayvansever falan değilsin. köpekseversin, biraz da kedi.
koyun kuzu tavuk hayvan değil dimi?
Ha bir de hasta bebek konusu geçmişken, sma kastediliyor, eskiden sma yoktu dikkatiniz ne kadar ayık bilmiyorum da şimdiki çiple takip edileceğini düşünen, bir aşıyla anasını tersten göreceğini hayal eden gerizekalı ebeveynler bebeklerini bırak aşıyı herhangi bir işlem dahi yaptırmıyorlar, e sonuçta çocuk da sma oluyor azıcık okuyun araştırın anlarsınız.
Cehaleti yüzünden dünyası cehenneme dönene beş kuruş vermem.!
Cehaleti yüzünden dünyası cehenneme dönene beş kuruş vermem.!
cevap veremeyen sensin uzun cümleleri yok sayıyor öyle bir işletim sistemin var. olsun.
Kişinin kendi parasıdır.
ister sokak kedisine harcar, ister başkasına verir, isterse yakar.
Bu kişiye gerizekali diyecek kadar size ne girip çıkıyor?
insan cebindeki parasını sırf siz gerizekali demeyesiniz diye size sorarak mi harcasin amk.
ister sokak kedisine harcar, ister başkasına verir, isterse yakar.
Bu kişiye gerizekali diyecek kadar size ne girip çıkıyor?
insan cebindeki parasını sırf siz gerizekali demeyesiniz diye size sorarak mi harcasin amk.
--spoiler--
cehaleti yüzünden dünyası cehenneme dönene beş kuruş vermem.!
--spoiler--
parayı acı çeken bebeğe veriyorsun. bak kardeş acı çeken bebek diyorum. bilmiyorum bu senin için önemli mi?
bence önemli. bu başlıkta bunun önemini kedi köpekle eşit tutan beyinlere anlatmaya çalışıyoruz.
coholoto yozondon beş koroş vormom demeden önce bir düşün derim.
insanlığını sorgula.
bebeğin suçu ne?
cehaleti yüzünden dünyası cehenneme dönene beş kuruş vermem.!
--spoiler--
parayı acı çeken bebeğe veriyorsun. bak kardeş acı çeken bebek diyorum. bilmiyorum bu senin için önemli mi?
bence önemli. bu başlıkta bunun önemini kedi köpekle eşit tutan beyinlere anlatmaya çalışıyoruz.
coholoto yozondon beş koroş vormom demeden önce bir düşün derim.
insanlığını sorgula.
bebeğin suçu ne?
sana koyun kuzu tavuk inek hayvan değil mi diyorum?
buna cevap vermeyen sensin hoca hanım.
buna cevap vermeyen sensin hoca hanım.
ya sabır.
şimdi ben et yiyorum diye kedi köpek besleyemez miyim? açlıktan hastalıktan ölsünler mi ya da onları da mı yiyeyim? bu da bir tek senin aklına gelmişti mal bulmuş mağribi. bütün oyunu bozdun. bı ra vo.
şimdi ben et yiyorum diye kedi köpek besleyemez miyim? açlıktan hastalıktan ölsünler mi ya da onları da mı yiyeyim? bu da bir tek senin aklına gelmişti mal bulmuş mağribi. bütün oyunu bozdun. bı ra vo.
--spoiler--
--spoiler--
Nihavend hacım vallahi benim için tabii ki önemli de, herkes de yaşayacak diye bir şey yok bu ülkede, bak senin de belki bir zamanlar oy verdiğin adamlar hastanelerde bebek katliamı yapıyormuş yıllardır tee 2016'dan beri, bizim ulaşabildiğimiz bilgi bu belki de daha fazla. Ben beni düşünmeyen, korumayan, bana değer vermeyen, insanına değer vermeyen bir vatanın evladıyım. Benim böyle düşünmem normal mi değil mi sen karar ver.
--spoiler--
Nihavend hacım vallahi benim için tabii ki önemli de, herkes de yaşayacak diye bir şey yok bu ülkede, bak senin de belki bir zamanlar oy verdiğin adamlar hastanelerde bebek katliamı yapıyormuş yıllardır tee 2016'dan beri, bizim ulaşabildiğimiz bilgi bu belki de daha fazla. Ben beni düşünmeyen, korumayan, bana değer vermeyen, insanına değer vermeyen bir vatanın evladıyım. Benim böyle düşünmem normal mi değil mi sen karar ver.
--spoiler--
ya sabır.
--spoiler--
evinde besleyebilisin tabii ama sokaklarda besleyemezsin. sokaklar senin babanın malı mı?
kamunun ortak alanı ortak bacım. çok meraklıysan al evine 3-5 tanesini.
sinirlenip kudurursun böyle...
ya sabır.
--spoiler--
evinde besleyebilisin tabii ama sokaklarda besleyemezsin. sokaklar senin babanın malı mı?
kamunun ortak alanı ortak bacım. çok meraklıysan al evine 3-5 tanesini.
sinirlenip kudurursun böyle...
Para harcamıyorum ama ahbabımız bir lokantadan yemek alırken dükkanın etrafındaki kedilere de bir miktar ciğer veriyoruz seviniyor hayvanlar.
Bunu diyen kişi kimseye karşılıksız iyilik yapmaz. Bu kıvamda bir insan olmakta seni hiç ama hiç zeki biri yapmaz. Bunu diyen insandan uzak kaçmak lazım.
Küçük hesap yapan insanlardan nefret ediyorum.
Bu zamana kadar yanıma gelip kendini sevdiren hiçbir hayvanı boş göndermedim. Çünkü biliyorum ki, Allah onun rızkını benimle gönderdi.
daha dün bir yavru kediyi besledim, ayrılırken paçama yapıştı miyavladı durdu, peşimi bırakmadı. minnet duygusu o yavruda var ama başlığın açan kişide iyilik adına gram duygu yok diye düşünüyorum.
Bu zamana kadar yanıma gelip kendini sevdiren hiçbir hayvanı boş göndermedim. Çünkü biliyorum ki, Allah onun rızkını benimle gönderdi.
daha dün bir yavru kediyi besledim, ayrılırken paçama yapıştı miyavladı durdu, peşimi bırakmadı. minnet duygusu o yavruda var ama başlığın açan kişide iyilik adına gram duygu yok diye düşünüyorum.
Sıkılmadınız mı amk sabahtan beri.
buradaki sayin dangalaklara yazacagim tek birsey var sizin o insan oldugunu varsaydiginiz primatlardan sorumlu bir devlet var aslinda valla hatta hepsinin sosyal haklari olmasi lazim inanmassiniz sosyal devlet olmanin gereklilikleri var . mesela tapindiginiz araplar dururken devletin size saglik hizmeti saglamasi gerektigi. lakin sifir zeka olmadiginizi bilmesem anlatirdim tane tane lakin bilal anlar siz anlamazsiniz. bir kosede siktirip arap yalayabilirsiniz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar