bugün
- reis deyince akla ilk gelen9
- özlem zengin17
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- larisalisa öldü mü9
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- b12 takviyesi8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz10
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- yazarların en çok sevdiği aylar28
- larisalisa23
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen18
- gecenin şarkısı8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
sayıları azdır, artması temenni edilir.
aklı fikri kukuda olan erkeklerin hiç sevmediği, sohbet bile etmek istemediği kızlardır. halbüsü hep naz yapsın, cilve yapsın, versin, karşında oynasın falan dimi? ciddi meseleleri konuşmak bazıları için ağır gelebilir. zira beyinleri sadece am, göt, meme gibi uzuvların işlevselliğine yorulan erkekler için taşımaları zordur böyle kızları.
edit: imla
edit: imla
aksi önermeler bayan yazarlar tarafından rencide edici bulunacaktır. misal ben, abdullah gül ün george clooney ile olan benzerliği olsun, Sarkozyle Carla Bruni nin izdivacı olsun* bu konularla her zaman yakından ilgilenmişimdir. siyaset gündemi böyle renkli oldukça ilgilenmeye devam ederim de.
genelleme olarak değilde mizah çerçevesi içerisinde değerlendirilmesi gereken küçük bir diyalog ile örnek verilebilecek kişilerdir.
ayla : yaa haleciğim ben oyumu flp ye vereceğim...
hale : neden bence dzp daha güzel bir parti..
ayla : yok kız bırak allah aşkına renkleri mavi hiç sevmem ben maviyi flp nin içinde pembe var en sevdiğim renkk...
ayla : yaa haleciğim ben oyumu flp ye vereceğim...
hale : neden bence dzp daha güzel bir parti..
ayla : yok kız bırak allah aşkına renkleri mavi hiç sevmem ben maviyi flp nin içinde pembe var en sevdiğim renkk...
erkeklerin çoğunun * tercih etmediği kızlardır. zira erkekler daha az bilen, her şeyden anlamayan kızlardan hoşlanır.
duyarlı hatta yerine kişisine göre kültürlü olabilen kızlardır.
büyük ihtimalle yalnız kızlardır. erkekler düşünen kız sevmez. onların fikirlerini tartışması hatta onları siyasi tartışmada ezmesi erkeklerin gururlarını zedeler. hem kendini siyasete çok kaptıran kızlar sürekli kendilerini parti işlerine adarlar. yürümez, yürütülmez o iş.
bence o kızlar en yüce duyguların insanlarıdır.
bence o kızlar en yüce duyguların insanlarıdır.
antik cagda da elestiri konusu olmustur. ornegin antik yunan demokrasisinde kadinlar oy erme hakkina sahip degildi. ayni zihnyetin binlerce yil sonra bile varligini devam ettiriyor olusunu insanin maymundan evrimlesmesine ragmen yeryuzunde hala yer yer maymunlarin varligini surdurmesiyle iliskilendiriyorum. buna evrimden nasibini alamamis olmak da denebilir.
ayrica sahsen cevremde her zaman siyaset konsunda vasatin uzerinde fikirlere sahip bir disi populasyon var olmustur; insan cevresindekilerin fikirlerini ya da fikirsizliklerini sorgulamaya baslamadan once boyle bir cevreye sahip olusunun nedenlerini sorgulamali.
ayrica sahsen cevremde her zaman siyaset konsunda vasatin uzerinde fikirlere sahip bir disi populasyon var olmustur; insan cevresindekilerin fikirlerini ya da fikirsizliklerini sorgulamaya baslamadan once boyle bir cevreye sahip olusunun nedenlerini sorgulamali.
sayıları fazla degildir. artması temennimdir. rimelden rujdan konusana kadar ülkeyi dert edinmeleri daha makbuledir.
"akıllı" erkeklerle anlaşabilecek kızlardır.
belli bir yaşa kadar konuşmamasını tercih ettiğim kızlardır. çünkü evde babası ne demişse gelir anlatır, birşey sorulunca da "-ayy sen yoksa şeyci misin?" deyip bir bok bilmediğini gösterir ama kız olduğundan ve etrafındakilerde aynı bilgisizlige sahip olduklarından kimse anlamaz.
sayıları az olmayan kızlardır.
nedir kardeşim bu ayrımcılık, kızlar siyasset konuşmaz, futboldan anlamaz v.s v.s siz erkekler çok biliyorsunuz herşeyi.
kızlar futboldan da anlar, siyasetten de bence sizin *anlayamadıgınız şey şudur;
kızlarda herbir şeyden anlar, fakat ilgilenmeye bilirler...
yani kızlar da futboldan anlar ama erkekler kadar ilgilenmez, kızlarda siyasetten anlar ama erkekler kadar ilgilenmeye bilir.konuşmamaları anlamadıkları anlamına gelmez, ilgilenmemelerinden kaynaklanır.
siyaset konuşan kızları siz göremiyorsanız bu kızların suçu degil...
nedir kardeşim bu ayrımcılık, kızlar siyasset konuşmaz, futboldan anlamaz v.s v.s siz erkekler çok biliyorsunuz herşeyi.
kızlar futboldan da anlar, siyasetten de bence sizin *anlayamadıgınız şey şudur;
kızlarda herbir şeyden anlar, fakat ilgilenmeye bilirler...
yani kızlar da futboldan anlar ama erkekler kadar ilgilenmez, kızlarda siyasetten anlar ama erkekler kadar ilgilenmeye bilir.konuşmamaları anlamadıkları anlamına gelmez, ilgilenmemelerinden kaynaklanır.
siyaset konuşan kızları siz göremiyorsanız bu kızların suçu degil...
tek dertleri dip boyası yaptırmak olan ve erkek muhabbeti dışında konuşacak mevzusu olmayan kızlardan farkı olan kızlardır. dünya görüşü olan, elindeki mührü oy pusulasına götürdüğünde yüreği pır pır eden cumhuriyet kızlarıdır.
siyaset konuşmayı matah birşey sanan erkekleri hayretler içinde bırakan kızlardır. çok affedersiniz eşşeğe konuşmayı öğretin, futboldan ve siyasetten rahatlıkla konuşabilirler. birikime ihtiyaç duyulmayan iki güzide konumuzdur bunlar. hatta bunla ilgili bir de fıkramız vardır ama tam olarak bilmediğim için burada anlatamayacağım. üzgünüm.
bu ülkeyi kadınlar güzelleştirecek önermesinin karşılığıdır. ve helal sana denilecek kızlardır. ülkesinin sorunlarına duyarlı, yarının neslini yetiştirecek kültürlü kadınlarına ihtiyacı var yalnız ve güzel ülkemin.
kahvede siyaset, okulda siyaset, sözlükte siyaset, sokakta siyaset, her yerde siyaset görmekten bıkmış olan yazarın tek kurtuluş umudu olarak gördüğü kızlarında siyaset konuşması kabusudur.
-naber xx bugun farkli bir guzelsin
-eee %ab oy aldık. mutluyum
-hmm. telefon çalıyor bir dakika.
-naber xx bugun farkli bir guzelsin
-eee %ab oy aldık. mutluyum
-hmm. telefon çalıyor bir dakika.
keşke siyasete, güncel olaylara biraz ilgili olsalar. bir örnek vereyim: obama başkan seçildiği zaman karısyla bir toplantıda dans ediyorlardı, (ilgisi olmadığını bildiğim) kardeşim geldi dedi ki - aa bunlar yeni mi evlendi. bunu duyduktan sonra bu kadarı da pes dedim. o güzelim * beynine azcık bilgi yerleştir, ot gelmedin ki ot yaşayasın.
bilgili olanlar da var onların başımın üstünde yeri var. onları tebrik ediyorum. ayrıca ben gördüm, dinledim, konuşuyorum böyle biriyle gerçekten de az konuşsa da ilgili biriyle muabbet etmek baya zevkli. size de denk gelirse ne ala, bana iki tür * de denk geldi.
not: bu tip konulara ilgili olmayan arkadaşlarım alınmasın kimseye gerizekalı muamelesi yaptığım yok. yani ben, biz konuşurken kız arkadaşlarımın da yorum yapmasını isterim. konuşmalıyız, bilmeliyiz ki bazı şeyler düzene girsin. saygılar.....
bilgili olanlar da var onların başımın üstünde yeri var. onları tebrik ediyorum. ayrıca ben gördüm, dinledim, konuşuyorum böyle biriyle gerçekten de az konuşsa da ilgili biriyle muabbet etmek baya zevkli. size de denk gelirse ne ala, bana iki tür * de denk geldi.
not: bu tip konulara ilgili olmayan arkadaşlarım alınmasın kimseye gerizekalı muamelesi yaptığım yok. yani ben, biz konuşurken kız arkadaşlarımın da yorum yapmasını isterim. konuşmalıyız, bilmeliyiz ki bazı şeyler düzene girsin. saygılar.....
niye tuhaf karşılandığını ya da ayıplandığını anlamayan kızdır.
siyaset konuşan erkekten farkı yoktur.
yoksa erkekler farklı bir tarafıyla mı konuşuyor. ha öyle yapıyorsanız sözüm yok, ama biz bunca zamandır beyninizle düşünüp, beyninizle konuşuyorsunuz diye biliyorduk...
edit : yine mi ofsayt ;)
yoksa erkekler farklı bir tarafıyla mı konuşuyor. ha öyle yapıyorsanız sözüm yok, ama biz bunca zamandır beyninizle düşünüp, beyninizle konuşuyorsunuz diye biliyorduk...
edit : yine mi ofsayt ;)
- toplumumuzda siyaset bilinci yok mahmut, gencler ve ozellikle kadinlar daha aktif olmali..
+ genc!.. kadin!.. aktif!.. aktif genc kadin!.. yilan gibi kivrilacak, aktif olacak, genc olacak, citir citir olacak kadin dedigin zaten nurten...
- evet haklisin mahmut.. siyaset kivrimli bir yol, adeta yilan gibi ilerlemeli gerektiginde kontrolu eline almali siyasetci.
+ kadin!.. almali eline.. evet! tabi kontrol de onemli, korunmak lazim mutlaka... sonra al basina belayi..
- e tabi.. onemli siyasetciler en az 3-4 kisiyle korunmali.
+ ohaaa.. fantezi mi lan bu? 3-4 kisi? hepsi mi erkek olacak?
- olur mu kadinlar da cok..
+ haa iyi o zaman, grup yapariz.
- hemen grup kurmak kolay mi oyle partinin buyuklugu onemli..
+ parti de mi vericez?.. ayrica buyukluge cok takilma.. yani onemli olan islevi sonucta..
- yok yok buyugu iyidir mahmut..
+ buyuk derken misal 7-8 iyi mi nurten?
- baraji gecemez ki o, en az 10 olmasi lazim..
+ hadi yaa.. kaltaga bak hele.. baraj da koymus.
- agzini bozma mahmut, bu islerde uslup cok onemlidir.
+ simdi de uslup mu cikti? islevi diyorum islevi.. aza kanaat et lan biraz..
- olmaz azla yetinmek... sen mahmut' sun buyuk dusun!
+ dusunmekle olsaydi amk.
+ genc!.. kadin!.. aktif!.. aktif genc kadin!.. yilan gibi kivrilacak, aktif olacak, genc olacak, citir citir olacak kadin dedigin zaten nurten...
- evet haklisin mahmut.. siyaset kivrimli bir yol, adeta yilan gibi ilerlemeli gerektiginde kontrolu eline almali siyasetci.
+ kadin!.. almali eline.. evet! tabi kontrol de onemli, korunmak lazim mutlaka... sonra al basina belayi..
- e tabi.. onemli siyasetciler en az 3-4 kisiyle korunmali.
+ ohaaa.. fantezi mi lan bu? 3-4 kisi? hepsi mi erkek olacak?
- olur mu kadinlar da cok..
+ haa iyi o zaman, grup yapariz.
- hemen grup kurmak kolay mi oyle partinin buyuklugu onemli..
+ parti de mi vericez?.. ayrica buyukluge cok takilma.. yani onemli olan islevi sonucta..
- yok yok buyugu iyidir mahmut..
+ buyuk derken misal 7-8 iyi mi nurten?
- baraji gecemez ki o, en az 10 olmasi lazim..
+ hadi yaa.. kaltaga bak hele.. baraj da koymus.
- agzini bozma mahmut, bu islerde uslup cok onemlidir.
+ simdi de uslup mu cikti? islevi diyorum islevi.. aza kanaat et lan biraz..
- olmaz azla yetinmek... sen mahmut' sun buyuk dusun!
+ dusunmekle olsaydi amk.
başlıktaki çoğu entry'i üzülerek okudum.. tıpkı anadolu'daki anaların "dinibütün biri var ya, bıyıklı.ona oyumu verdim evladım." demesi gibi gençlerin de nasıl cahilce, önyargıyla fikirlerinin oluştuğunu görmek çok şaşırttı beni. biz ki, üniversite öğrencilerini, yani türkiye'nin parlak geleceğini, temsil eden kesimken; kendi içimizde kadın-erkek, aptal-zeki ayrımını yapma tuzağına düşersek ülke içindeki türk-kürt-arap-laz vs.. kutuplaşmasına kesinlikle şaşmamak gerekir.
bir siyaset bilimi öğrencisi olarak bu söylediklerinizin sırf sözlük içinde eğlence olsun diye yazıldığını düşünmek istiyorum..
bir siyaset bilimi öğrencisi olarak bu söylediklerinizin sırf sözlük içinde eğlence olsun diye yazıldığını düşünmek istiyorum..
geleceğin siyasi parti liderleri olmaya aday kızlardır. tansu çiller gibi acemilik çekmezler.
yorum yapabildiği, nicel delillerle savunabildiği sürece, kendi iradesine dayanan inancını çatır çatır söyleyebildiği sürece, görebildiği ve gördüğünü reel yorumlayabildiği sürece okumuş veya iyi bir aile eğitimi almış olma ihtimali yüksek kızlardır.
erkeklere seksi gelen kızlardır. ciddi anlamda afrodizyak etkisi yaratır. tabii saçmalamıyorsa, tutarlıysa ve birşeyler biliyorsa...
güncel Önemli Başlıklar