bugün
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen19
- eskiamaeksikbiri21
- özlem zengin20
- reis deyince akla ilk gelen15
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke13
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz9
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- larisalisa22
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
Karakterine yakışanı yapmasıdır. Siyasal islam hiçbir ahlaki ve insani değeri olmayan, sadece paraya tapan bir virüstür.
ne hallere düştüklerini ve ne kadar aciz zavallılar olduğunu gösterir.
Serdar sen ne tür bir müslümansın merak ettim.
Seninki ülkücülük değil türkücülük. Bu entry insanı dinden çıkarır.
islam'ın siyasal yönü şeriattır. Şeriatı reddeden kafir olur.
Seninki ülkücülük değil türkücülük. Bu entry insanı dinden çıkarır.
islam'ın siyasal yönü şeriattır. Şeriatı reddeden kafir olur.
Başa geçebilmek için bunlardan herşey beklenir.
hayatı yalan dolan bir güruhun , siyasetinden ne olacak ? islamından ne olacak ?
islamın siyasal yönü diye bir şey yoktur. Şeriat allah'ın kuralları demektir. Allah haşa siyaset yapmaz.
Ben elhamdülillah gerçek Müslümanım.
Asıl sen ne tür bi müslümansın?
Ben elhamdülillah gerçek Müslümanım.
Asıl sen ne tür bi müslümansın?
Gerçek müslüman islam'ın her şeyini kabul edendir. iman ayrıdır,ibadet ayrıdır. Ben şeriatı kabul etmiyorum diyen bütün ibadetleri yapsa,bitün haramlardan kaçsa,bütün sünnetleri işlesede kafirdir.
bu entry i açan herhalde kendisin, ihtisası boktur..
Gerçek müslümanların adamsever olması paradoksu.
O boku yese ekosisteme bir faydası olacak gavat nelerden medet umuyor.
olm oha yaaa, nasil bir kafa lan bu cebinde bok gezdirip bir kopege iftira atacak kadar alcaliyorsun. ulan cebindeki boktan bile degersizsin orospu cocugu.
Siz kitabın Bi bölümüne inanıyor Bi bölümüne inanmıyor musunuz diyenler nedense torpil adam kayırma hırsızlık devlet malına çökme gibi yerlerinden hiç bahsetmezler neden acaba.
Kartoncu doğru noktaya parmak basmış. Kanı bozuklar kalkıp siyasi görüşlerini desteklemeyen herkesi din ile vurmaya kalkıyor. Şeriat şeriat diye mangalda kül bırakmayanlar peygamberimiz zamanında yaşasa, alayı çolak kalırdı. El kol kalmazdı dürzülerde, eminim. Her haltı ye, adam kayır kolla, akçeli işlere bulaş, rüşvetin ırzına geç, kul hakkı yemenin doktorasını yap; sonra da şeriat falan filan... Adam olun lan! Delikanlı olun, çenenizi çekin! Ya doğruyu konuşun ya da kur'an'ı ve islamı, Allah'ı kirli işlerinize alet etmeyin!
Yobaz'cığım üzme kendini. Bunlar böyle. Büyükelçi diye atadıkları karının kızının adı bile hristiyan adı: mariam. Mariam'ınızı ponçiklediğimin hırtları.
Siyasal islam'ın genel durumunu gösteren en güzel örneklerden biridir bu olay. Siyasal islam bu ülkeden gitmeden hiç kimseye rahat gelmeyecek
alçalabilmenin sınırları olmayan bir siyasi hareket için gayet normaldir. bunların yapmadığı kötülük, vermediği zarar yada çevirmediği tek bir dolap kaldı mı ki köpek bokuna şaşırıyorsunuz?
dinamit hakan sana naçizane bir tavsiye : hiç kimseye kafirlik suçlaması yapma. günahkar ile kafiri karıştırma. birisinin dağlar kadar günahı vardır belki ama sen bilemezsin yapacağı ufak bir hayır dahi o nu cennete taşır. bir müslümana (günahı çok da olsa) kafir diyenin kendisi kafir olur.
asıl o nun hayat boyu yaptığı ibadetler çöpe gider !..
asıl o nun hayat boyu yaptığı ibadetler çöpe gider !..
siyasal islamın gerçek yüzünü göstermiştir.
milletin paralarıyla kahpece gülümseyerek poz vermekten başka bir boka yaramayan zihniyet. bir de paso ahlak kasarlar şerefsizler. ahlağı milletin parasını soyan şerefsizlerde, kız çocuklarına ve erkek çocuklarına tacizde bulunulan kuran kurslarında ve çeşitli vakıflarda aramazlar. üstüne üstlük mevcut devlet başkanına oy vermemeyi gayretullaha dokunduran bir zihniyettir. bunların erkek türünün şekilleri bellidir. ben size kadın türünün şeklini göstereyim.
görsel
görsel
Bir köpekte bile gözleri var. Ne kadar acizler.
halk tarafından 2 defa üst üste belediye başkanı seçilen imamoğluna karşı öyle bir nefretleri ve düşmanlıkları var ki, arabistanda osmanlılara ait olan her şeyi yok eden araplardan daha çok nefret ediyorlar.
eminim, imamoğlunu yok etmek için bir ekipleri var. bu ekip çok ciddi bir uğraş içerisinde. reçel tahinin siyasi kariyerinde en nefret ettiği ve en büyük hezeyana uğradığı kişi imamoğlu oldu.
umuyorum bu ne ilk ne de son olur. beterin beteri olurlar. onlara oy verenler daha da beter olurlar.
eminim, imamoğlunu yok etmek için bir ekipleri var. bu ekip çok ciddi bir uğraş içerisinde. reçel tahinin siyasi kariyerinde en nefret ettiği ve en büyük hezeyana uğradığı kişi imamoğlu oldu.
umuyorum bu ne ilk ne de son olur. beterin beteri olurlar. onlara oy verenler daha da beter olurlar.
güncel Önemli Başlıklar