bugün
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- yazarların romantiklik seviyesi19
- zeynep bastık'ın beyaz külodu9
- anın görüntüsü13
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- reis deyince akla ilk gelen21
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen10
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek11
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
sadece film izlemek için gidilen sinema salonlarında ödemis olduğunuz ücrete ragmen 15 dakika boyunca dayatılan terbiyesizliktir.
-bakın size burada bile reklam seyrettiriyoruz hadi zap yapta görelim. diye düsünen zihniyetin uyguladığı düzülesice hainlik.
-bakın size burada bile reklam seyrettiriyoruz hadi zap yapta görelim. diye düsünen zihniyetin uyguladığı düzülesice hainlik.
Her türlü içki markasının reklamını görülür. Çoğunun türkiye'de var olup olmadığından bile mechulken ve bu reklamlarla film arasında en ufak bir alaka bile kuramazken film başlar. bu arada izlediğimiz film de neşeli ayaklardır.
beraberinde özgürce gürültü de yapabileceğiniz fiil. kimse bişey demez hatta onlar da yaparlar herkes yapar.'ay buna da gelelim bak bu da güzel' derler en olmadı kolalarını falan açarlar.ama film başlayınca gürültü yapana anlaşmış gbi aynı anda herkes dönüp bakar.'şşttt..''hşşştt.' 'filmi izlemeye geldik yannııızzz' türevi şeyler söylemeye başlarlar.*
abartılıp 15 dk ya kadar süresi çıkmış reklam silsilesi.
normalde 3-4 dakika kadar olan, gişe filmlerinde 15-20 dakikaya kadar çıkan reklamlardır. perdede gösterilirken zap yapma şansınız olmadığı ve dikkatinizi başka bir yere veremediğiniz için tümüyle izlemek zorunda olduğunuzdan direk amacına ulaşan reklam çeşididir.
Ayrıca reklam veren firma sinemada reklamının oynatılıp oynatılmadığını denetlemek için makul ücretle eleman* çalıştırırlar. bu kişilerin görevi sadece reklamlarının oynatılıp oynatılmadığına bakmak. isterse oturup filmini de izler ancak aynı filme 2. 3. kez gittiğinde sadece reklamları izleyip sinemadan çıkabilir.
Ayrıca reklam veren firma sinemada reklamının oynatılıp oynatılmadığını denetlemek için makul ücretle eleman* çalıştırırlar. bu kişilerin görevi sadece reklamlarının oynatılıp oynatılmadığına bakmak. isterse oturup filmini de izler ancak aynı filme 2. 3. kez gittiğinde sadece reklamları izleyip sinemadan çıkabilir.
sene bilmem kaç, beş mal toplandık sinemaya gitçez amma velakin uyuya kalmışım görüyon mu mallığı?apartopar giyindim,koştum durağa bi on dakka kadar bekledikten sonra geldi otobüs bindim tam çıkaracam kentkartı* bi baktım yanıma almamışım muğa goyyim o noktadan sonra geri dönermiyim, çıkardım yirmi lirayı ,ayıptır sölemesi, dayadım şöförün önüne,bi on saniye bakıştık kendisiylen sonra aldı parayı beyfendi, zar zor verdi para üstünü.neyse vardım bi güzel sinemaya, baktım saate beş dakka kalmış filme(orda yazılan saate ne inanıyon demi) kan ter içinde girdim salona bi baktım perdede bişeyler oynuyo, dedim heralde film başladı bitmek üzere oturdum izliyom, sonradan anladım ki boşuna yorulmuşum yirmi dakka kadar abuk reklamları izledim muğa koyyim.bida hep yirmi dakka sonra girdim filmlere.
En aklıda kalıcı reklam filmleridir.
3 yıl önce izlediğim bira reklamları bile hala aklımdadır. akılda kalıcı reklamdır.
capacity'nin içindeki cinebonusta izlenmemesi gereken reklamlardır,zira film kadar uzun sürmekte.
ironman 2 gibi bir filmden önce 30dk reklam izleyemektir. insanı hasta eder.
eskiden marlboro reklamı vardı.
bir kovboy hakim bir tepe üzerinde atından iner, bir sigara yakar, kızıla çalan gün batımını keskin bakışlarıyla izler, bu sırada davudi bir dış sesten " marlbro; yaşamanin zevki " mottosu işitilirdi.
bir kovboy hakim bir tepe üzerinde atından iner, bir sigara yakar, kızıla çalan gün batımını keskin bakışlarıyla izler, bu sırada davudi bir dış sesten " marlbro; yaşamanin zevki " mottosu işitilirdi.
güncel Önemli Başlıklar