bugün
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları14
- müsavat dervişoğlu14
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği24
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek11
- ankarada gezilecek yerler11
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek17
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
istanbul Ataköy'de 13 yıldır yapımı yılan hikayesine dönen, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası finalinin oynanacağı çok amaçlı spor salonu.
2010 avrupa basketbol şampiyonası finalinin oynanacağı salondur,aslında 22.500 olmasına rağmen avrupa basketbol şampiyonası sırasında 15.500 kapasite ile faaliyete sokulacaktır.
gayet de bitti sayılır. mayıs başında tbl'ye yükselme maçları burada oynanacak ve test organizasyonu olacak. iç tasarım olarak da müthiş ambiyans olacağa benziyor.
tbf ikinci ligi play off müsabakaları ile test aşamasına geçecek olan yeni basketbol mabedi.
7 Mayıs 2010 Hacettepe-Selçuk üniversitesi play off maçının oynanacağı salon.
abdi ipekçi spor salonu ile kıyaslanınca en büyük avantajı ulaşım. aksaray-havalimanı tramvayına biniyorsunuz, ataköy durağında iniyorsunuz ve yürüyerek yaklaşık 10 dakikada salona ulaşabiliyorsunuz. ama salona ulaşmak için geçmeniz gereken bir üstgeçit var ve o üst geçit salona uzak kalıyor. biraz daha yakında olsa daha iyi olurdu. ama yine de bir sorun değil.
seyirci kapasitesinin iyi olduğunu söylememe gerek yok sanırım. ama her iki pota arkası da tribün olsaydı daha iyi olurdu. zira bir pota altı seyircilere ayrılmışken diğer pota arkası basına ayrılmış.
salona girişte pek bir sorun yaşanmıyor. elektronik bilet okuma sistemi olduğundan hemen içeri girebiliyorsunuz. çıkışta ise seyircilerin kapılara hücum etmesiyle birlikte kalabalık yaşanıyor tabii ki, ama olacak o kadar.
salonun dışarıdan görünüşü de gayet güzel. o konuda takdir ettim diyebilirim.
salonun inşaatına 1993'te başlandığını da hatırlatmak lazım. ancak 2010'da kullanabiliyoruz. bu dünya şampiyonası olmasaydı büyük ihtimalle hâlâ kullanılmıyor olacaktı. salonun inşaatına başlandıktan sonra maddî sıkıntılar çıktığından dolayı bu kadar zaman almış tamamlanması. öyle veya böyle güzel bir salon olmuş. kapasitesi, ulaşımı ve görünüşüyle gayet yeterli.
seyirci kapasitesinin iyi olduğunu söylememe gerek yok sanırım. ama her iki pota arkası da tribün olsaydı daha iyi olurdu. zira bir pota altı seyircilere ayrılmışken diğer pota arkası basına ayrılmış.
salona girişte pek bir sorun yaşanmıyor. elektronik bilet okuma sistemi olduğundan hemen içeri girebiliyorsunuz. çıkışta ise seyircilerin kapılara hücum etmesiyle birlikte kalabalık yaşanıyor tabii ki, ama olacak o kadar.
salonun dışarıdan görünüşü de gayet güzel. o konuda takdir ettim diyebilirim.
salonun inşaatına 1993'te başlandığını da hatırlatmak lazım. ancak 2010'da kullanabiliyoruz. bu dünya şampiyonası olmasaydı büyük ihtimalle hâlâ kullanılmıyor olacaktı. salonun inşaatına başlandıktan sonra maddî sıkıntılar çıktığından dolayı bu kadar zaman almış tamamlanması. öyle veya böyle güzel bir salon olmuş. kapasitesi, ulaşımı ve görünüşüyle gayet yeterli.
Şu sıralar Türkiye A Milli Basketbol Takımı'mızın bizi coşturduğu salon. Devamı da gelecek inşallah.
Yabancıların deyimiyle Sinan Erdem Dome. 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası final grubu maçları burda oynandı. Dünyanın en büyük 3. organizasyonunu ağırlayan bu salon ilerde düzenlenecek büyük organizasyonları da ağırlamaya hazır.
2010 fiba dünya şampiyonası final maçlarının oynandığı salon.
2010-2011 sezonu için efes pilsen ve fenerbahçe ülker basketbol kulüplerinin kullanacağı spor salonu.
ünifeb in bugün ziyaret ettiği yer.
rte tarafından kaç kez daha açılacağı sorusu içime dert olmuş spor salonu. bir değil iki değil yeter la!
fenerbahçe - cholet euroleague maçını izlediğim muhteşem salondur. her sporseverin görmesi gereken bir salondur. böylesi değerlerin görülmemesi büyük eksikliktir.hele de spor akademisi okuyorsanız gittiğinizde o eksikliği çok daha fazla hissedeceksiniz. gitsem bana ne kazandıracak ki düşüncesini kenara bırakıp, spor kültürünüze bir şeyler katmak adına gidin ve bu muhteşem salonda maç izlemenin keyfini yaşayın.
turkish airlines euroleague'de 2011-2012 sezonunun final four maçlarının oynanacağı salon.
sinan erdem spor kompleksi, 15 bin kişi seyirci kapasitesi ile türkiyenin en büyük, avrupanın ise üçüncü büyük spor salonu. yapımı 17 yıl sürmüştür.
ulaşım da gayet kolaydır. fenerbahçe ülker, fenerbahçe ülker city bitene kadar maçlarını burada yapacaktır.
ulaşım da gayet kolaydır. fenerbahçe ülker, fenerbahçe ülker city bitene kadar maçlarını burada yapacaktır.
bu akşam tribün şov nasıl olur gösterilecek olan salondur..
Türkiye'nin en iyi spor salonlarından birisidir.
2012-2013 sezonunda kayiplara karisan salondur. tadilatta midir, baskete kapilarini mi kapatmistir, bilen varsa aydinlatirsa sevinirim..
31 aralık çarşamba gecesi.
cübbeli ahmet hoca'nın sohbetine gark olacak spor salonu, ataköy'e geçişte uğurmumcu bulvarına gelmeden solda, rıza doğrul bulvarının çaprazındadır.
cübbeli ahmet hoca'nın sohbetine gark olacak spor salonu, ataköy'e geçişte uğurmumcu bulvarına gelmeden solda, rıza doğrul bulvarının çaprazındadır.
31 aralık çarşamba günü saat 19da cübbeli ahmet hocanın vaaz vereceği salondur.
Dun besiktas-szolnoki olaj maciyla beraber 2012 yilindan beri ilk kez basketbol maci oynanan,Turkiyenin en yuksek kapasiteli spor salonu.
Türkiye nin en güzel spor salonudur. Efes , Galatasaray veya Beşiktaş en azından Efes neden kullanmıyor hiç bir anlam veremiyorum.
5-6 sene önce bir efes-cska maçı izlemiştim bu salonda Efes kazanmıştı. Bir kere de Türkiye-sırbistan maçı izlemiştim. Kesinlikle Abdi ipekçi den çok çok daha güzel ama nedense yıllardır kapalı.
5-6 sene önce bir efes-cska maçı izlemiştim bu salonda Efes kazanmıştı. Bir kere de Türkiye-sırbistan maçı izlemiştim. Kesinlikle Abdi ipekçi den çok çok daha güzel ama nedense yıllardır kapalı.
Abdi ipekci'nin yıkımına baslanmasiyla birlikte, onumuzdeki sezon galatasaray ve efes pilsen'in maçlarını oynayacağı (%99) salon.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar