bugün

audi mercedes gibi arabalar ısrarla hatta şart koşarcasına yakıtı buradan almalarını söylüyorlarmış müşterilerine. ulan nasıl bir kapitalist düzendir bu.
Dünya yakıt fiyatlarını belirleyen kapitalist kuruluş.
Aklı kelden benzini Shell den alırım abi.
aklı kelden benzini shell'den alacan espirilerinin temel noktası olan akaryakıt istasyonudur.
işletim sisteminde kullanıcıların ve yazılımların işletim sistemi ile anlaşabilmesi için gelen komutları sistemin diğer katmanına iletir.
Bir yazardir hiç entry girilmemiş.

On birinci nesil.
(bkz: #25941026) abazanlara azının payını veren yazar.

sözlüğün böyle abilere/ablalara gerçekten çok ihtiyacı var.
Beni bu saatte tek cümleyle guldurmus kahkaha attirmis koca kafali yazar.
Bir sözlük beyefendisi daha. Abi seviyorum böyle adamları. Karşısındaki kadına yavşamadan düzgün düzgün konuşan efendi biri. Korumaya almak lazım az kaldı böyleleri.
türkiye'de faaliyet gösteren ilk petrol markası. cumhuriyetin kurulması ile birlikte 1923 yılında türkiye'ye giriş yapmıştır.
aklı kel den alanların benzin aldığı yer.
oo midye alirim bi dal yazaridir. polatlida ki bp bunlarinmis benzin bedavaya geldi taksiye cikicam artik.
kaliteli diye bir sürü fedakarlıkla alınan ve yıllarca gururla sevgiyle giyilen bir kazak gibi.
kendisi gececi yazarlardan, gün içerisinde pek görmesem de gece bayağı aktif. saygılar buradan..
Gunduzleri annesinin mezarinda aglayan yazar.
geceleri uyumayı denemesi gereken yazar. saygılarımla.
1000.ci entrysini kendi nick altına girmiş yazar.
rothshild ailesi şirketi.
şu an acayip boş yapan yazar. karmayla işi olmayan insanlar ak partiye ya da kürtlere bayılmak zorundaymış gibi tespitler yapıyor falan.
dünyanın en büyük ikinci petrol şirketi ıngiliz hollanda ortaklığı vardır.
makas attığı aracın şoförü tarafından tebrik edilen omuzlarda taşınan yazar.
Bledbluya yavşayan yazar.
Arabalar hakkinda bilgisi çok iyi olan abimiz.
akl-ı selim yazar. umarım dedikleri doğru çıkar. Haziran 2015'i beklememi tavsiye etti. ömrümüz yeterse buradayız.
gelecek inşallah güzel günlerle gelsin.
Akla shell v-power ı getiren yazar.