bugün
- günün şarkısı11
- uludağ sözlük görüntülü arama özelliği9
- realite manipülasyonu13
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri21
- uzun boylu insanlardan kısa insanlara tavsiyeler12
- jose mourinho35
- bilgi içerikli entryler yazsam okur musunuz15
- ötüken'e hacca gitmek12
- 3 kasım 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı71
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın8
- hayatı sorgulamak15
- akşam yemeği12
- üsküdar üniversitesi'nin yaratiliş manifestosu19
- fenerbahçe taraftarı8
- ankaralı turgut9
- istanbulun en berbat ilçesi17
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız11
- ben albay kemal sorularınızı cevaplıyorum8
- kahve falında kovboy çıkması10
- kedi besleyen erkek8
- hatay usulü soslu döner12
- albay kemal8
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak19
- dinde zorlama yoktur13
- rus kadınlarının türklere göre farklılıkları14
- anın görüntüsü23
- sözlük kızlarının ayak fetişizmine bakış açısı12
- menuet9
- din dersinin zorunlu olması11
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- devlet bahçeli12
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
hiç öyle yollara, oyunlara gerek yok gayet basit. kalkarken aşkım paran var mı dersin o zaten çıkarır verir.
senin benim mi var bolum..
3günlük aşklarınızdan bahsetmiyorumrumrum..
3günlük aşklarınızdan bahsetmiyorumrumrum..
beleşçi olmasın diye yapılabilir. ya da aman be. üç günlük dünyada paranı sevdiğinden mi sakınacan? bırak o da yesin. birlikte vurun hayatın dibine. paraları basın leylaya.
Olması gerekendir. Erkekler bu konuya biraz takık ama Ben benim hesabımı ödesin istemem şahsen çünkü ne gerek var? Ben ödeyebiliyorum. Ha birimizden birimizin parası olmaz o zaman diğerimiz hesabın tamamını yüklenir amaç birlikte vakit geçirip bir şeyler paylaşmak sonuçta ama ödeyebildiğim sürece ben öderim.
Eğer kaliteli bir kız ise, çok da sevinir bu duruma. Sürekli yanındaki insana hesap kitlemek çok da hoş bir durum değil çünkü, mahçup hissediyor insan.
Olması gereken durumdur.
Olması gereken durumdur.
Yapana helal olsundur.
Bu erkeklerde bir gurur var "ben yanımdaki kadına hesap ödettirecek erkek değilim!" falan diyorlar. Sanırsın otoyola çıkıp fahişelik yapmaya yönelecekmişiz gibi.
Erkek arkadaşlarımın sevgilileriNde de "hesap ödeten erkek erkek değildir!" tarzında saçma sapan şeyler gördüm.
Erkekler banka mı amk?
Ne yapıyorsunuz siz?
Bir defa hesabı karşı taraf öderse de ikinciyi ben ödemezsem içim bir kötü oluyor benim siz nasıl başka insanların üzerinden geçiniyorsunuz?
Bu erkeklerde bir gurur var "ben yanımdaki kadına hesap ödettirecek erkek değilim!" falan diyorlar. Sanırsın otoyola çıkıp fahişelik yapmaya yönelecekmişiz gibi.
Erkek arkadaşlarımın sevgilileriNde de "hesap ödeten erkek erkek değildir!" tarzında saçma sapan şeyler gördüm.
Erkekler banka mı amk?
Ne yapıyorsunuz siz?
Bir defa hesabı karşı taraf öderse de ikinciyi ben ödemezsem içim bir kötü oluyor benim siz nasıl başka insanların üzerinden geçiniyorsunuz?
bana kalsa hep o ödesin. öyle gevur icadlarıyla meşgul edemem kendimi.
not: erkek öder kuralını çıkaran toptur.
not: erkek öder kuralını çıkaran toptur.
Öğrenci değilse işi gücü de sağlamsa ödesin ya bişi olmaz.
Onun hesabini ödeyerek fakir olcaksam, birakin fakir olayimm en azindan o zaman anlar halimi.
Ögrenciyse kesinlikle boyle olmasi lazim.
kalite bir adam olmadığınızı gösterir. kalite adamlar kalite insanlarla birlikte olur. hayatımda elini cebine götürmeyen arkadaşım hiç olmadı. istisnai durumlar elbette olabilir, onları hariç tutuyorum. ödeme gücü olmayabilir, çalışmıyor olabilir, bunlar hep istisna durumlar. kasıtlı olarak hesabı ödemek istemiyorsa burada art niyet vardır. art niyet olmasa bile bi sıkıntı mevcuttur, bu tip sıkıntılı insanları da yanınızda barındırmayın.
ve az bilinen bir görgü kuralını unutmamak gerekiyor ki, hesabı davet eden öder. yani bir insanı yemeğe davet ediyorsanız hesabı ödemelisiniz. görgü kuralı bunu gerektirir. 10 kere davet edersen 10unda da ödemelisin.
ve az bilinen bir görgü kuralını unutmamak gerekiyor ki, hesabı davet eden öder. yani bir insanı yemeğe davet ediyorsanız hesabı ödemelisiniz. görgü kuralı bunu gerektirir. 10 kere davet edersen 10unda da ödemelisin.
benim uzun süre yaptığım şey. eve pizza söylüyorsam bile mutlaka parasını alıyordum.
parası varsa çekinmeyin. isteyin.
nasıl isteyeceğim diye soranlara örnek,
e: pizza geldi 24 tl.
k: eee?
e: paranı ver.
k: sende yok mu?
e: ben ödedim. sen yediğinin parasını vereceksin.
k: çantam odada kalkınca veririm.
e: git getir.
parası varsa çekinmeyin. isteyin.
nasıl isteyeceğim diye soranlara örnek,
e: pizza geldi 24 tl.
k: eee?
e: paranı ver.
k: sende yok mu?
e: ben ödedim. sen yediğinin parasını vereceksin.
k: çantam odada kalkınca veririm.
e: git getir.
sevgili ve hesap ödemek yanyana gelince hemen kadınlar akla gelmiş. ne hikmettir hiç kimse çıkıp "erkekte ödesin tabii" dememiş gördüğüm kadarıyla.
konuya geri dönecek olursak ilişkinin ilk evrelerinde pek mümkün olan durumlar değil bunlar. ilişki ilerleyip ciddiye bağlandığı taktirde zaten iki tarafta ödemeye başlıyor merak etmeyin. sizi seven bi insan sizin sürekli olarak paranızdan istifade etmeye çalışmaz zaten kardeşim..
konuya geri dönecek olursak ilişkinin ilk evrelerinde pek mümkün olan durumlar değil bunlar. ilişki ilerleyip ciddiye bağlandığı taktirde zaten iki tarafta ödemeye başlıyor merak etmeyin. sizi seven bi insan sizin sürekli olarak paranızdan istifade etmeye çalışmaz zaten kardeşim..
Alman usulü değilde o yemeklerin parasını ödemişse hemen ona tatlı kahve ısmarlardım. Baktı vazgeçmiyorum hatta beraber baktık günlük 50 lira harcıyoruz. Gel dedik aylık ortak bir para koyalım ortaya ne gerekiyorsa bu paradan sen öde erkeklik karizmanda bozulmasın dedim. Biraz mızmızlandı ama sonunda kabul etti . 2 yıldır hep böyle yapıyoruz hesap öderken ben ödeyeceğim kavgası yok kasaya koşuşturmak yok kafa rahat .
Erkek ortamında senin paran geçmez artizliği yapanlar yari olmuş kişiye alman usulü hesap diyerek kerkiniyor.. korkmayın düzgün karakteriniz varsa düzgün bir yariniz olur. O da sizin 3 kurusluk hesap kitap mevzunuza izin vermez.
Doğru olan ilk buluşmadan itibaren Alman usülü ödemek zaten. Alıştırmak nedir? Sevgiliniz her zaman hesabı size ödetiyorsa bu pek alıştırılabilecek bir durum değil çünkü muhtemelen Alman usülünü teklif ettiğinizde sizin cimri olduğunuzu düşünecek. Hesabı paylaşan zaten başta paylaşır kısaca.
alıştırmak?
sevgiliden yani sevilenden bahsederken hesap kitap yapmak çok çirkin. tamam herdaim hesabı erkek ödeyecek diye bir kural yok( çünkü hayat çok pahalı) ama bunların hesabını yapmak, dillendirmek şık değil.
sevgiliden yani sevilenden bahsederken hesap kitap yapmak çok çirkin. tamam herdaim hesabı erkek ödeyecek diye bir kural yok( çünkü hayat çok pahalı) ama bunların hesabını yapmak, dillendirmek şık değil.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar