bugün

Oyalayan erkektir. Günü birlik yaşayıp bitirir.
normal erkektir. ben söyledim de ne oldu. aradan 2 hafta geçti ayrıldık. adaletine sövüyorum dünya.
Söylemek zorunda değildir, yüz göz olmayı sevmiyordur bu konularda belki. Bu oyalamak anlamına gelmez.
Aileyi karıştırmak bazen yersiz olur, erken olur. Her şeyin doğru zamanı vardır.
en az 1 hafta içinde ayrılır. O yüzden hiç gerek yoktur.
evlenicegi kizi ailesine soylemeyi planladigi erkek.
mantıklı adamdır, bu devirde kızlar için sevgili değiştirmek, elbise değiştirmeek kadar kolaydır.
'getir kızı da bir görelim' söylemleri başlayacağı için, söylemekten çekinen erkektir. zira, onlar zaten anlarlar ama çağırmak için senin 'benim sevgilim var' demeni beklerler. Hele ki evlendirme meraklısı bir aile içindeyseniz (bu tür aileler evlenmek isteyen kızın evlilik baskısından daha beterdir), evlilik şakaları yapılmaya ve 'ne zaman istiyoruz kızı' demeye başlar; ilişkiyi bitirme noktasına kadar gelirler.
didiklenmek istemeyen erkektir. mantıklı.
sevgilisi olduğunu ailesine söyleyemeyen erkek yoktur, evlilik planı yapmak için erken olduğunu düşünen erkek vardır.
okula da yalnız başına giden erkektir.

daha annesinin elini bırakmayan erkekler için durum farklıdır.
söyledikte ne oldu? olan garip anneme oldu. üzüldü garibim. bidaha mı tövbe. annem üzüleceğine herkes ölsün.
ailesinden kasıt, resmi nikahlı eşi ise, kimilerine göre en doğrusunu yapan kimilerine göre ise aşağılık, utanmaz, iki yüzlü olan erkektir.
"sıçtırtma aşkına sevgilisine. otur dersini çalış" diyen bir babaya sahip olabilir. zordur. kendimden biliyorum. hey gidi günler.
sevgilim dediği kimseyi meta olarak görüp ihtiyaç gidermeye yönelik menfaatinden dolayı kendisi ile birliktelik içerisinde olan erkektir.
bir erkek ailesine açıkladığı zaman aile tarafından bu ciddi anlaşıldı mantığı ile yaklaşıldığı için söylemek istemeyen insandır.çünkü çocuğun annesi kıza direk gelin sıfatını vurur.
"Herşeyin yeri ve zamanı vardır" diye düşünen bi erkektir. Zamanla söyliyecektir. Fakat şuanlık henüz çok erken, zamanı değil diye düşünür. Haklıdır. Anlayış gösterilmesi gerekilir.
doğru yapan erkektir. aksi halde ilişki cıvıyacaktır.
dar görüşlü bir aileye sahip erkek.
Cinsel yönelimi farklıysa söylmesi zor ve hatta imkansız olabilir.