bugün

insanı üzen durumdur.

gittiği kişinin fotoğrafını kime gösterseniz gülerek yok canım şaka yapıyor olmalısın senden ona gitmez der lan yok valla bu adama gitti dersiniz.siktir ya yeme beni olum çocuk kıvançta sen bunu mu gösteriyorsun derler daha bi üzülürsünüz.

eski sevgiliye kafam girsin kurucu üyesi. mr b.
Kitaplardan ve filmlerden anladığım kadarıyla (başıma hiç gelmedi benden çirkin biri olabilir mi ahuhahu) insana evlat acısı gibi koyan olay.

Bir kitabın veya filmin içinde bu tema varsa yandınız; dörtte üçü boyunca neden, niçin, nasıl, ama'lardan başka bir şey yoktur konu olarak.
güven veremediğinizi gösterir.
beğendiği değil, güvendiği kişi önemli insan için.
üzmemesi gereken durumdur..

zira sırf yakışıklılık olarak başka birinden üstün olduğunuzu düşünmek zaten kaybetmeye baştan başladığınızı gösterir..
belki de tipi değil yüreği seven kızdır.
not: umarım doğru anlaşılır.
Bi çeşit attan inip eşşeğe binmektir..
dumura uğratır. anlayamazsınız.
alistik artik- durumudur.

belki kalbi bizden guzeldir,
belki asktir,
belki anca basa cikabiliyordur

yine de

' guzel sevmeyene adam denir mi?'
Gönlü daha güzele veya daha zeki birine gitmiştir. Olay sadece tip değildir.
(bkz: sizden çirkin)

çirkinliğini kabul etmişin kardeş.
Sizden güzel/yakışıklı birine gitmesinden iyi olan durumdur. Zira, en yüksek çıtada siz varsınız ve sizden sonra eski sevgiliniz çıtayı yükseltmemiş, bilakis daha da alçaltmış kendini. Sevinebilirsiniz, yakın zamanda kıymetinizi anlayacaktır ancak iş işten geçmiş olacak.
Hiç farketmez önemli olan mutlu olmaları.

( eski sevgilim diye mutsuz olmalarını istemek bencillik olur).
Gizliden layik oldugunu bulmus diye dusunurdum sanirim, ama icim burkulurdu yinede. Cirkin şansı iste ne yapalim.
sevgilinin tipten ziyade iç güzelliğine ve kafaya önem verdiğini gösterir.
emanetin çekilip adaletin s.... gereken bir durum. hatun kişi, bunu yapan kişiyse x2 kötü durumdur. demekki çocuk ta 25+ varki beni terk etti dersiniz.
benden sonra devrelerde sıkıntı olmuştur, normaldir !

aslını istersen:
alan almış satan satmış bana ne yahu durumudur.