bugün
- wanda nara'nın yılın kadını ödülü alması12
- atatürkçülük8
- anın görüntüsü9
- kızların bundan zarar gelmez dediği erkek yazarlar10
- sözlüğün en güvenilir erkeği18
- jose mourinho22
- türk milletinin ahlakını bozmaya çalışmak8
- kızların süper mini etek giyme sebebi14
- instagram da orasını burasını açan kız17
- mehtap yenge16
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri15
- hayat 40 yaşında başlar9
- akşam namazı9
- sözlük kızlarının mendebur olması13
- çirkin bir erkek bir kadını nasıl mutlu eder16
- sonsuza kadar cehennemde yanmak8
- v a m p i r o v12
- kızların sıçamaması sorunu14
- hapse atsaniza beni10
- akp kaybederse masklavi memurluktan atılacak mı29
- koala bu akşam ne 7 acabası11
- sansyoklan nikli yazar8
- 24 şubat 2025 galatasaray fenerbahçe maçı83
- mesut özil8
- ismet gürbüzle aynı sözlükte yazmak13
- intihar etmemek için sebepler15
- iki erkek arasında kalmak10
- nervio'nun ameliyat sonrası hali8
- arkadaşlar dm den fingirdemeyin entry girin13
- aldatan erkeklere hiç orospu denmeme nedeni24
- ezandan rahatsız olmak19
- anneanne kuralları8
- ameliyattan bir gün önce hissedilenler14
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim10
- acun ılıcalı9
- menuet uyudu mu9
- arkadaşlar acil bakar mısınız9
- sözlükteki gerçek aysun kim22
- iyi geceler9
- türk somonu10
- ameliyat olmuş yazalar18
- ioçk aykolik buluşması17
- 0 0 710
- küresel ıkınma22
- aysun0610
- sahurda hz yusuf dizisini izleyecek yazarlar9
- dışarıda yemek yemeyi bırakmak24
- true ve nervio'nun aynı kişi olma ihtimali9
- esra'yı aç esra yı8
- imamoğlu'nun diploma konusu12
Tavsiye almak için sorulan bir tür soru cümlesidir. Sevgili yapmak isteyenler genelde kurarlar. Akıl akıldan istindür testuruna inanmış insandır. Adam gibi adamdır.
Birini bul.
Yapma olm, hazır al.
Bir kaba un yumurta maya su koymalisin. Kıro olsun istiyorsan tuz tatlis olsun istiyorsan seker koyup hayalindeki sevgili profilini kaliplardan cikararak 180 derece firin da pisirmelisin. Sevgilin hazir.
sevgili.
şeklinde yanıtlanacak soru.
şeklinde yanıtlanacak soru.
Önce bu kafanı değiştirmekle başlamalısın.
Çok makarası yapılmış ama aramızda cidden buna ihtiyacı olan yazarlar vardır.
size tek önerim.
sevgili yapmaya çalışmayın!doğal olun siz olun,siz olmaktan utanmayın sevgili yapıcam diye kadın/erkek birisinin kalıbına girmeyin dik durun. gerisi gelir ha gelen yoksada diktir edin başınıza bela almadığınız için sevinmeye bakın.
hadi geçmiş ola.
size tek önerim.
sevgili yapmaya çalışmayın!doğal olun siz olun,siz olmaktan utanmayın sevgili yapıcam diye kadın/erkek birisinin kalıbına girmeyin dik durun. gerisi gelir ha gelen yoksada diktir edin başınıza bela almadığınız için sevinmeye bakın.
hadi geçmiş ola.
ikea'da şahane sevgililer var. Fakat demonte veriyorlar. Evde kendin monte etmen lazım. Kutudan çıkan montaj kılavuzuna dikkat etmen lazım. Bi vida bile eksik olsa 1 haftaya götü başı ayrı oynuyor.
önce maziyi dolunaya entegre etmelisin .
Sen markete gidecektin galiba bak ilk sağdan dönünce karşına çıkar. Dur bi dakka varsa kendine de bi beyin alsan fena olmaz.
gözlerini bilgisayar ekranından çek ve uzaklaş burdan.
Hedef insana yaklaş.
Seviyorsan bile it gibi davran, dozunda bırak.
Bırak sana aşık olsun, peşinden koşsunlar.
Sonra düzgün davranmaya başla, ama arada itliğini hatırlat.
Bunu uyguluyorum ve şu an normal ben'e siktiri çekecek kızın teki böyle davrandığım için yazıyor bana, hayatımda hiç bir kızın bana bu kadar fazla mesaj attığını görmedim.
Şimdi, ortada kız erkek mi yok niye birinin peşinden koşsun ki dersiniz ama insan işte. Kişiye değer verdiğizi göstermedikçe değer görüyorsunuz.
Seviyorsan bile it gibi davran, dozunda bırak.
Bırak sana aşık olsun, peşinden koşsunlar.
Sonra düzgün davranmaya başla, ama arada itliğini hatırlat.
Bunu uyguluyorum ve şu an normal ben'e siktiri çekecek kızın teki böyle davrandığım için yazıyor bana, hayatımda hiç bir kızın bana bu kadar fazla mesaj attığını görmedim.
Şimdi, ortada kız erkek mi yok niye birinin peşinden koşsun ki dersiniz ama insan işte. Kişiye değer verdiğizi göstermedikçe değer görüyorsunuz.
Önce uyuyup büyüyeceksin, sonra da sevgilin olacak. Bak pepee'nin bile sevgilisi yok. Hadi bakalım iyi geceler uykucu tatliş.
(bkz: ruby sparks)
sevgili yapmalısın. doğru başlık sevgili yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım olmalı. lütfen.
Önce bluetooth ve ses kaydının olup olmadığına bakmakta fayda var. Akabinde sesli aramalarda şarjı kaç gün gidi... kardeşim saçma sapan başlıklara getirmeyin beni.
Yapma. Açık ve net. Zerre aklın mantığın varsa yapma, kendi hayatını yaşa. Hayatını yaşadan kastım günümüz insanlarının kastettiği karı kız- erkek kovala, bar bar gez, geceyi gündüz et değil, kendini geliştir, işine-okuluna odaklan, dil öğren, kurslara git, ailene zaman ayır. Sen bunları yaparken senin için en doğru insan gelip seni bulur zaten. Arama.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar