bugün
- 2025 aile yılı11
- istanbulda sahte içki ölümleri10
- sözlüğün çok sakin olması13
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona21
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz44
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici13
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek29
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- amına koyduğum kanaryası10
- türkiyede tipin pek bir önemi olmaması9
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler15
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı28
- yeni çözüm süreci10
Tüm olanlara ve yaşananlara bir sitemdir.
''sessizce osurdu, kıvrımlı kalçalarını sandalyeden bir anda kaldırdı, etrafa bağırsaklarında pekiştirilen akşam yediği aslında pek de sevmediği ancak zehra ile birlikte yedikleri için zevk alırmış gibi yaptığı et sotenin kokusu yayılırken, dalgaların kıyıyı yalayan sakin hareketlerine benzer adımlarla uzaklaştı oradan. çiftlerin sarmaş dolaş olduğu, ancak sadece onun huzurlu olduğu o kekremsi kokuya sahip müzikholü böylece kendi özüttüğü yiyeceklerin kokusuna boyayıp uzaklaşmıştı, ince ve uzun saçlı, burnu troçki'ninkinden hallice olan bezgin adam.''
daha da karizmatik bir eylem haline getirilebilir.
daha da karizmatik bir eylem haline getirilebilir.
Seni kokumla başbaşa bırakıyorum demenin farklı bir yoludur.
Tuttum bunu.
Tuttum bunu.
300 kisilik salonda aksam seansina film izemek icin gitmisti sahis. 2 saatlik filmin ilk yarisini havalandirilmamis salonun terli ortaminda izledikten sonra arada rahatlamak icin ciktigi balkonda ki o hunhar kalabaligin icine girmek istememisti sahis nedendir bilinmez tum avm deki insanlar ordaydi sanki. oyle ki sigara icmeyen diger sahsa donup dediki bak sahis 2 sen sigarayi hep tatmak istemistin ya gir surda bir tur at 30 yillik ihtiyacini karsilarsin diyerek kahkahaya bogulmustu ardindan salon gorevlisini yakaladilar ve dedilerki, efenim 300 kisilik salonda havalandirmalar nasil acilmaz terden on koltuktaki obez ciftin salgilari bizi mahvetti. dedi. ardindan yaptigi hatalari kabul eden salon gorevlisi hemen gidip havalandirmalari acti nezih ve serin bir ortamda 2. yariya baslamistik. keske baslamasaydik arkamizdaki kadin tum film kahramanlarini sanki ozurluymus gibi kocasina gulerek anlatti, 90 derece kafasini dondurerek arkadasina bakan sahsim gercekten yahu bu diger filmdeki o adam diyerek 10 dk kadir kocasinin cevaplayip susturmasi gerektigi karisini ben sahsim susturdu. velhasil o cileli film izleyisinin ardindan sira cikisa geldiginde loki yi bekledik cunki diger filmden bir msj gizliydi filmin sonunda. lokiydi o hala olmemisti heyecanlandik. ardindan film elestirmeni kesilen insanlar arasindan sizarak merdivenlere yoneldik 4 kisiydik. 2 arkadastan birinin ayagi incinmis oldugu icin onlar asansore yonelmis arkadaki park alanina inmislerdi bizde diger sahi 4 nolu arkadasimla filmden kesitler sunarak dalmis on kapiya yonelmistik sonra sahis 2 nolu arkadasim aradi neredesini hiamini diyerek azarladi. geliyoruz totis dedikten sonra tamam kanki bekliyoruz diyerek kapatti. o gun alis veris merkezinin sagindan arkaya dogru ilerlerken midemdeki kotulugu hissettigim gibi arkama baktim kim se yoktu sagimda ve solumdada arkadasimi onden gitmesi icin uyardiktan hemen sonra 9 adim boyunca osurdum tum o vahset 2,5 saatin acisi gibiydi, artik rahatlamistim bir sigara yaktim ve agir agir gecenin karanliginda otomobile dogru kayboldum.
içindeki kötülüklerden tamamen arınma diye buna derim. sessiz Ve etkili..
ardında soru işaretleri ve gizem bırakmaktır.
birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde asla yapılmamalıdır.
Kötü şey iyi insanın içinde durmaz felsefesi ile insancıl bir eylemdir. Sizde ceketi alıp gidecek kadar uzmeyin o insancigi.
kokuyu hesaba katmazsak Ortama yayılan, sessiz bir eylemdir, "sessiz ve derinden" gelen. Diretmeden, direnme içermeyen. Gerçek olsa bari hayalimi kıran, canımı acıtan, hüzne salan, Sukutuhayal yaşatan.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar