bugün
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- kanka olmak istediğiniz yazarlar24
- anın görüntüsü12
- yazarların kendilerini tanımlama şekli11
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı14
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar23
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır20
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
fenerbahçe'de frikikleri tartışmasız olarak kendisi kullanacaktır. çok değil bir kaç yıl içinde fenerbahçede oynayacak.
gelen yıldızlardan rahatsız olmuş sene sonu ayrılacakmış takımdan. kaynak çok sağlam.
gelen yıldızlardan rahatsız olmuş sene sonu ayrılacakmış takımdan. kaynak çok sağlam.
ne sneijder ne drogba ne de başkası, galatasaray'ın en kilit ve gerekli oyuncusudur. umarım taraftar isimlere aldanıp selçuk'u unutmaz.
galatasarayın sahadaki beyni. sneijder de gelse bu böyle. zaten sneijderin gelmesiyle umuyorum ki selçuk'un yükü hafifleyecek. bu yüzden de oyununu daha rahat oynayabilecektir. öyle zannediyorum ki şimdiye kadar k'yla oynadıysa şimdi 2k ile oynar o rahatlıkla. sene sonunda ayrılabilir elbette ama eğer giderse ancak avrupanın sayılı kulüplerinden birine gider.
pençeleri ve dişleri çok keskindir.
uzun ve güzel bir yele ile süslü olan saçları vardır.
omuzlarının üzerine kadar dağılan bu perçem, kızdığı zaman kabarır.
savunmada ve av sırasında birlik halinde olurlar, aksi durumda yalnızlığı severler.
avını tek bir hareketiyle etkisiz hale getirebilir ve en büyük özelliği lider özellikli olması.
doğadaki, evrendeki aslan = futboldaki selçuk inan
kıvır kıvır saçları, yele gibi.
kızdığı zaman çatan kaşlarıyla, savunmada ve hücumda arkadaşlarına attığı paslar,
yalnızlığını ise bireysel performansıyla yorumlarız.
liderliği de gerçek üstü bir kavramdır, kaptandır.
kendisinin aslandan tek farkı, aslan kendisinden küçük avları da severken,
selçuk daha çok bıyıklı orangutan avlar...
uzun ve güzel bir yele ile süslü olan saçları vardır.
omuzlarının üzerine kadar dağılan bu perçem, kızdığı zaman kabarır.
savunmada ve av sırasında birlik halinde olurlar, aksi durumda yalnızlığı severler.
avını tek bir hareketiyle etkisiz hale getirebilir ve en büyük özelliği lider özellikli olması.
doğadaki, evrendeki aslan = futboldaki selçuk inan
kıvır kıvır saçları, yele gibi.
kızdığı zaman çatan kaşlarıyla, savunmada ve hücumda arkadaşlarına attığı paslar,
yalnızlığını ise bireysel performansıyla yorumlarız.
liderliği de gerçek üstü bir kavramdır, kaptandır.
kendisinin aslandan tek farkı, aslan kendisinden küçük avları da severken,
selçuk daha çok bıyıklı orangutan avlar...
trabzonspor'da iken beşiktaş'a gelmesi söz konusu olan ve gelmesini çok istediğim bir futbolcu. ama maalesef galatasaray'ın yolunu tutmuştur.
hastasıyız kendilerinin.. yine kalitesini konuşturup umuta al da at pası vermiştir.
Maçta Umut'a attığı pası taksiyle gitsen 20 lira yazar.
bursaspor maçında umuta verdiği akıl dolu asistin sahibi.
kendisinin adamlığını ölçecek bir şebek daha dünyaya gelmemiştir..
bu akşam milli takımda ilk 11 de oynayacaktır. bravo abdullah avcı sana da inat etmemek yakışırdı zaten.
doğum günün kutlu olsun aslan parçası.
Beni tanıyanlar bilir Selçuk inan'ı ne kadar çok sevdiğimi. Ve ne kadar uzun zamandır onun Galatasaray'da forma giymesini istediğimi. Çok şükür ki bu dileği geçen yıl gerçekleşti ve Galatasaray tarihinde açılan yepyeni bir sayfanın en önemli kahramanı oldu. Benim gözümde ise Hagi'den sonra bu formayı giymiş en büyük 2. ilah oldu. Hagi'nin zamanı çocukluk-ergenlik arası bir dönemdi ve çocukluğumun kahramanıydı o. Selçuk ise yirmili yaşların ortasında olduğum bu günlerde gençliğimin kahramanı olmayı başardı. Belki bugün kadromuzda Drogba ve Sneijder gibi dünya yıldızları var. Ancak Selçuk inan hala Galatasaray'ın en önemli oyuncusu ve yeri doldurulamaz tek parçası.
Kendisini ilk kez 25 şubat 2006'daki Galatasaray Vestel Manisaspor maçında izledim. Ancak heyecan dozu çok yüksek olan o maçın içerisinde gözüme çok batmadı Selçuk. Çünkü o gün bize daha çok zorluk yaşatan iki adam vardı sahada. Biri bugün hala belalımız olan, hemen her maç kalemize golü atan, o maçta da 2 kere bunu başaran Holosko; diğeri de devre arası kiralık olarka gönderdiğimiz, bizim evladımız Arda Turan. O maçı zar zor da olsa 4-2 kazanıp o efsane şampiyonluğun basamaklarından birini daha çıkmıştık. Her neyse konuyu dağıtmadan Selçuk inan'a devam edeyim. Kendisinin dikkatimi çektiği ilk maç Manisa'da oynanan ve 2-2 biten, ancak hafızalarda daha çok Meduna'nın ölümden döndüğü gün olarak kalan maçtı. O gün bize daha sonra çok meşhur olarak ve Galatasaray forması altında zevkle izleyeceğimiz frikiklerinden birini atmıştı. Hem de kalede Mondragon varken. Mondragon varken diyorum çünkü Mondragon duran toplardaki başarısıyla öne çıkan bir kaleciydi. Selçuk'unkinden başka yediği frikik hatırlamam. Ona atabilmiş olması çok özeldi. O maçta isminin yanına bir çentik attım ve dikkat edilmesi gerek futbolcu ilan ettim.
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=hytlvcszDOY
Kendisi hakkında 'işte bu adam Galatasaray'a gelmeli' dediğim maç ise 9 şubat 2008'de Ali Sami Yende oynanan 6-3lük bir gol düellosuna sahne olan maçtı. O maçta 2 tane ceza sahası dışından ampül gibi gol asmıştı Orkun Usak'ın koruduğu kalemize. Diğer golü de Burak Yılmaz atmıştı hey gidi günler... O gün dedim ki 'işte istediğim hayal ettiğim orta saha oyuncusu bu adam'.
http://www.youtube.com/watch?v=_fim48rZSsI&feature=player_embedded
O sezon sonu Manisa'daki sözleşmesi de sona eriyordu. Adı Galatasaray Fenerbahçe ve Trabzonsporla anılmaya başladı. Çok dilendim yöneticilerimiz kaçırmadan alsınlar diye ancak olmadı ve O onu yetiştiren hocası Ersun Yanal'ın peşinden Trabzona gitti.
Trabzonda başarılı geçen yıllar, kazanılan bir Türkiye Kupası ve gasp edilen bir şampiyonluk bırakırken, artık benim dualarımın kabul olma onun da gönül verdiği renklere kavuşma zamanı gelmişti. Fenerbahçe'ye gideceği Galatasaray'ın onu alamayacağı iddia edilse de o tercihini Galatasaray'dan yana kullanıyor ve Mehmet Demirkol'un dediği gibi Türk Futbolunun seyrini o gün değiştiriyordu.
Yukarıda bahsetmiştim, 2008 yılı sonunda gelmesi çok istedim. Ancak şimdi düşünüyorum da iyi ki o zaman gelmemiş. O zamanki kötü yönetimler ve istikrarsız teknik adamlar yüzünden arada kaynayıp gidebilirdi. Çok doğru bir zamanda, basiretli bir yönetim ve çok büyük bir hoca takımın başındayken geldi ve liderliğini yaptığı Galatasaray'ı yukarılara taşımaya başladı. 2010-2011 sezonu bittiğinde Galatasaraylılar dahil hiç kimse bizim bir-iki sene içerisinde toparlanabileceğimizi ve şampiyonluk yarışına dahil olabilceğimizi düşünmüyordu. Ancak Fatih Terim ve Selçuk inan'ın liderliğindeki ekip beklentilerin çok ilerisine gidip bizlere rüya gibi bir bir buçuk sene yaşattılar.
Biliyorum ki bunlar daha hiç birşey. Biliyorum ve inanıyorum ki bu kutsal forma altında Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıracaksın. Ve bu takımın gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden biri olarak Şanlı Galatasaray tarihine geçeceksin. Daha yolun başındayız kazanılaca çok başarı yaşanılacak çok zafer var. Bir ömür bizimle ol büyük kaptan güzel insan. Bu taraftar seni çok seviyor. Umarım bu sevginin ve güvenin farkındasındır.
http://www.youtube.com/watch?v=u7C9rdl8Jrg&feature=player_embedded
Yukarıda dedim ya bir Hagi'yi bir de O'nu sevdim bu kadar diye. işte Selçuk da Hagi gibi Şubat'ta doğmuş. Ve 10 Şubat onun doğum günü. Seni pek sevmezdim ama artık seviyorum Şubat. Ne bereketlisin Galatasaray için. Doğum günün kutlu olsun kaptan, güzel insan, büyük oyuncu. Nice nice güzel ve Sarı Kırmızı yıllara...
http://altinisikmurat.blo.../2013/02/selcuk-inan.html
Kendisini ilk kez 25 şubat 2006'daki Galatasaray Vestel Manisaspor maçında izledim. Ancak heyecan dozu çok yüksek olan o maçın içerisinde gözüme çok batmadı Selçuk. Çünkü o gün bize daha çok zorluk yaşatan iki adam vardı sahada. Biri bugün hala belalımız olan, hemen her maç kalemize golü atan, o maçta da 2 kere bunu başaran Holosko; diğeri de devre arası kiralık olarka gönderdiğimiz, bizim evladımız Arda Turan. O maçı zar zor da olsa 4-2 kazanıp o efsane şampiyonluğun basamaklarından birini daha çıkmıştık. Her neyse konuyu dağıtmadan Selçuk inan'a devam edeyim. Kendisinin dikkatimi çektiği ilk maç Manisa'da oynanan ve 2-2 biten, ancak hafızalarda daha çok Meduna'nın ölümden döndüğü gün olarak kalan maçtı. O gün bize daha sonra çok meşhur olarak ve Galatasaray forması altında zevkle izleyeceğimiz frikiklerinden birini atmıştı. Hem de kalede Mondragon varken. Mondragon varken diyorum çünkü Mondragon duran toplardaki başarısıyla öne çıkan bir kaleciydi. Selçuk'unkinden başka yediği frikik hatırlamam. Ona atabilmiş olması çok özeldi. O maçta isminin yanına bir çentik attım ve dikkat edilmesi gerek futbolcu ilan ettim.
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=hytlvcszDOY
Kendisi hakkında 'işte bu adam Galatasaray'a gelmeli' dediğim maç ise 9 şubat 2008'de Ali Sami Yende oynanan 6-3lük bir gol düellosuna sahne olan maçtı. O maçta 2 tane ceza sahası dışından ampül gibi gol asmıştı Orkun Usak'ın koruduğu kalemize. Diğer golü de Burak Yılmaz atmıştı hey gidi günler... O gün dedim ki 'işte istediğim hayal ettiğim orta saha oyuncusu bu adam'.
http://www.youtube.com/watch?v=_fim48rZSsI&feature=player_embedded
O sezon sonu Manisa'daki sözleşmesi de sona eriyordu. Adı Galatasaray Fenerbahçe ve Trabzonsporla anılmaya başladı. Çok dilendim yöneticilerimiz kaçırmadan alsınlar diye ancak olmadı ve O onu yetiştiren hocası Ersun Yanal'ın peşinden Trabzona gitti.
Trabzonda başarılı geçen yıllar, kazanılan bir Türkiye Kupası ve gasp edilen bir şampiyonluk bırakırken, artık benim dualarımın kabul olma onun da gönül verdiği renklere kavuşma zamanı gelmişti. Fenerbahçe'ye gideceği Galatasaray'ın onu alamayacağı iddia edilse de o tercihini Galatasaray'dan yana kullanıyor ve Mehmet Demirkol'un dediği gibi Türk Futbolunun seyrini o gün değiştiriyordu.
Yukarıda bahsetmiştim, 2008 yılı sonunda gelmesi çok istedim. Ancak şimdi düşünüyorum da iyi ki o zaman gelmemiş. O zamanki kötü yönetimler ve istikrarsız teknik adamlar yüzünden arada kaynayıp gidebilirdi. Çok doğru bir zamanda, basiretli bir yönetim ve çok büyük bir hoca takımın başındayken geldi ve liderliğini yaptığı Galatasaray'ı yukarılara taşımaya başladı. 2010-2011 sezonu bittiğinde Galatasaraylılar dahil hiç kimse bizim bir-iki sene içerisinde toparlanabileceğimizi ve şampiyonluk yarışına dahil olabilceğimizi düşünmüyordu. Ancak Fatih Terim ve Selçuk inan'ın liderliğindeki ekip beklentilerin çok ilerisine gidip bizlere rüya gibi bir bir buçuk sene yaşattılar.
Biliyorum ki bunlar daha hiç birşey. Biliyorum ve inanıyorum ki bu kutsal forma altında Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıracaksın. Ve bu takımın gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden biri olarak Şanlı Galatasaray tarihine geçeceksin. Daha yolun başındayız kazanılaca çok başarı yaşanılacak çok zafer var. Bir ömür bizimle ol büyük kaptan güzel insan. Bu taraftar seni çok seviyor. Umarım bu sevginin ve güvenin farkındasındır.
http://www.youtube.com/watch?v=u7C9rdl8Jrg&feature=player_embedded
Yukarıda dedim ya bir Hagi'yi bir de O'nu sevdim bu kadar diye. işte Selçuk da Hagi gibi Şubat'ta doğmuş. Ve 10 Şubat onun doğum günü. Seni pek sevmezdim ama artık seviyorum Şubat. Ne bereketlisin Galatasaray için. Doğum günün kutlu olsun kaptan, güzel insan, büyük oyuncu. Nice nice güzel ve Sarı Kırmızı yıllara...
http://altinisikmurat.blo.../2013/02/selcuk-inan.html
türkiye'nin zidane'ıdır.
türkiye'de yetenek olarak da kişilik olarak da ağırbaşlılık olarak da tek olan, parmakla gösterilebilecek yegane oyuncu kendisidir.
yürüyedur aslan parçası. inşallah o forma ile kaldırılmadık kupa, yaşanmamış başarı bırakmazsın.
edit: http://2.bp.blogspot.com/...320/SELUKNAN_2_679595.jpg şu fotoyu koymadan olmazdı.
yürüyedur aslan parçası. inşallah o forma ile kaldırılmadık kupa, yaşanmamış başarı bırakmazsın.
edit: http://2.bp.blogspot.com/...320/SELUKNAN_2_679595.jpg şu fotoyu koymadan olmazdı.
nice sari kirmizi yillara maestro.
dogum gunun kutlu olsun aslan parcasi.
yuruyedur.
yuruyedur.
gün itibariyle 29 yaşına girmiş futbolcu. futbolunun en verimli döneminde. sezon sonu avrupa'ya transfer olmasını önerdiğim.
Yeniden geçen seneki Selçuk olmasa bile ona yaklaşan topun çok yakıştığı, an itibari ile ligin en iyi Türk futbolcusu, Galatasaray'a geldiği için çok şanslıyız, iyi ki doğmuş, iyi ki Galatasaray'a gelmiş.
Türkiye'nin Xavi'sidir. Orta saha da gerçekten maestrodur. Galatasaray'ın yaptığı en iyi transferdir.
drogba sneijder eyvallah çok iyiler dünya yıldızılar. takıma da çabuk uyum sağladılar.
ama bu adam bambaşka bir şey. herkes diyor işte kadroya önce sneijderle drogbayı yazacaksın sonra diğerlerini yerleştireceksin falan. sneijder'e göre kuracaksın oyununu falan.
değil abicim. galatasarayda bu adam varken başka kimse sahadaki esas beyni olamaz takımın. anca selçuk'a yardımcı olurlar. takımı da bu oyuncu üzerine kurarsın.
musleradan bile önce selçuk'u yazarsın.
parçalıya yakışan muhteşem bir oyuncu yani.
ama bu adam bambaşka bir şey. herkes diyor işte kadroya önce sneijderle drogbayı yazacaksın sonra diğerlerini yerleştireceksin falan. sneijder'e göre kuracaksın oyununu falan.
değil abicim. galatasarayda bu adam varken başka kimse sahadaki esas beyni olamaz takımın. anca selçuk'a yardımcı olurlar. takımı da bu oyuncu üzerine kurarsın.
musleradan bile önce selçuk'u yazarsın.
parçalıya yakışan muhteşem bir oyuncu yani.
galatasary dan çok daha fazlasını hakeden futbolcu.
Milan'ın kendisiyle ilgilendiğini öğrenen Selçuk inan: "Burada Engin'le uğraşamıyorum, Balotelli'yi hiç çekemem."
bugün serbest vuruştan bir gol atacaksak bunu atmasını istediğim adamdır selçuk inan. her vurduğun gol olsun güzel adam. bayrak sende.
20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçı'nın kahramanı olmasını dilediğim ve izlerken zevk aldığım galatasaray aslanı.
Türk futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri, hem futbolculuğu hem de kişiliği açısından.
güncel Önemli Başlıklar