bugün
- seni hamile bırakmak istiyorum diyen erkek19
- truenin düğünü için 800 km yol gitmek11
- neden matematiği anlayamıyoruz19
- los angeles12
- bir kadın hesabını ödediği erkeğe saygı duymaz22
- neden boktan enerji elde etmiyoruz10
- anın görüntüsü19
- sürekli devlet konuşan gariban insan10
- son kez erdoğan diyoruz11
- gaz odasında sevişmek8
- saçları sarıya boyatmak8
- basınç enerjisi elektriğe çevrilebilir mi8
- milas 16'nın sözlüğe geri dönmesi9
- cenaze evinde kavga etmek8
- istiklal mahkemeleri yeniden kurulsun15
- beklenen büyük istanbul depremi9
- içilebilir kuran'ı kerim ayetleri11
- true'nun sanat için soyunması10
- en son ne zaman ağladınız8
- küçükken nasıl çıkıyordun merdivenleri10
- cenaze evinde pide ayran dağıtmak28
- taziye evinde hunharca çay içen akraba8
- mide ağrısı9
- işsiz misiniz çalışıyor musunuz10
- hasta ziyaretine götürülen şeyler10
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz18
- hala ak parti ye oy verecek olan insan19
- chpe kazanırsaaa apoyu çıkartacaklaarrrr11
- bir türkiye klasiği soygun ihaleleri10
- 8 ocak 2025 galatasaray başakşehir maçı10
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı16
- kiranın 30 bin olduğu ülkede devletin evlen demesi16
- ip tv kullanmak vs domuz eti yemek10
- seçilmiş bir milletvekilini tehdit eden mhpli9
- apo piçtir piç kalacak25
- iş hayatında yavşak tipleri sikme stratejileri16
- kıvılcım harika ertunç11
- evrim gerçekse neden ara form yok22
- gecenin şarkısı20
- güzel iççamaşırla ilk buluşmaya gitmek11
- marlboro touch gray14
- evrim teorisi saçmalıktır20
- ferdi vs müslüm vs orhan25
- sözlüğün en zekalı erkeği8
- en son ne yediniz8
- aleyna tilki nin memeleri10
- acıh da bağa vir'in ingilizcesi11
- truenun takip etmediği sözlük kızı16
- 14400 gayet yeterlidir16
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları25
ice age1 ve ice age the meltdown animasyon filmlerinin meşe palumudu aşığı baş rol figüranı, günümüz sincap ırkının atası hayvancık.
Blue Sky Stüdyoları tarafından yaratılmış olan Scrat, bir firavun faresi temel alınarak çizilmiş, Buz Devri ve devam filmi olan Buz Devri : Erime filmlerinin arkaplanındaki karakterlerden biridir. Karakter beğenilince Buz Devri animasyonundaki rolü uzatılmış ve ikinci filmde de ona yer verilmiştir. Her iki filmde de, kendi sahnelerinin başrolünü meşe palamudu ile paylaşır ve başına gelen türlü talihsizlikleriyle güldürür. Blue Sky Stüdyoları Scrat'in meşe palamudu kovalaması hakkında bir kısa film daha yaratmıştır, bu filmin adı "Gonna Nutty"dir.
(bkz: no time for nuts)
bir ara yıkanmasını tavsiye ettiğim sincaptır. burdan kendisine mesaj yolluyorum bir cünüplük var onda gelsin doğru yolu bulsun yıkansın islam ı seçsin en tez vakitte cuma ya gitsin.
ice age 2 filminde bir pirana dövme sahnesi vardır ki öldürür adamı gülmekten.
beyaz perdeye yansımış en komik animasyon karakterlerinden biridir.
beyaz perdeye yansımış en komik animasyon karakterlerinden biridir.
ikinci filmin sonunda az kalsın cennette istediğine ulaşıyordu sınırsız meşe palamudu ama olmadı sid kurtardı onu demek ki üçüncü filmde gelecek artık orada mutlu sona ulaşır belki de olmazsa dördüncü filme.
tek başına oynadığı "no time for nuts" adında yeni kısa film yapılmış ice age karakteri.
http://www.kewego.com/video/iLyROoaftMZR.html
http://www.kewego.com/video/iLyROoaftMZR.html
ice age filmini uzun süre izleyemememin sebebi olan karakter. çok defa izlemeye çalıştım ama o ilk dakikaları o kadar sıktı ki film çıktıktan üç yıl sonra sevgilimin zoruyla izleyebildim. son olarak ice age 3 - dinazorların şafağı'nda scrat aşık oluyo.. hala izleyemeyenler varsa ( hiç sanmıyorum ama ) şiddetle izlemesini tavsiye ettiğim filmdir.
bahtsız coyote'nin kader arkadaşı.
ice age serisinin maskotu, bana en komik gelen karakteri, adeta kutuplarda boz ayının sevgisine maruz kalan bir eskimodur. sen çok yaşa emi!
buz devri 4'ün en öne çıkan karekteri.
ice age serisinin şirin maskotu. Dünya tatlısı afacan sincap. fındığının ve kendisinin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir sanıyorum. Aşık da olmuştu kerata.
Sadece scrat ekseninde dönen uzun animasyon filmleri yapılsa da, scrat hayranları bu tatlılıktan mahrum kalmasa. Oyuncağı var mı bilmiyorum ama bulsam alırım.
Sadece scrat ekseninde dönen uzun animasyon filmleri yapılsa da, scrat hayranları bu tatlılıktan mahrum kalmasa. Oyuncağı var mı bilmiyorum ama bulsam alırım.
Cosmic Scrat-tastrophe (2015)
https://www.youtube.com/watch?v=zgSNlmkJCpg
gülgürdü yine piç, özlemişim.
https://www.youtube.com/watch?v=zgSNlmkJCpg
gülgürdü yine piç, özlemişim.
bu nasıl sincap lan? bunlar nasıl diş?
buz devri (ice age) adındaki animasyon film serisinde, palamutla aşk yaşayan buzul çağı sincabı.
filmin en sevimli ve komik karakterlerinden biridir. konuşmaz, sadece düşerken ya da saldırıya geçtiğinde çığlık atar. sinirlendiğinde çok tehlikelidir. palamut sevdası yüzünden koskoca kıtalar bile ayrılmıştır.
filmin en sevimli ve komik karakterlerinden biridir. konuşmaz, sadece düşerken ya da saldırıya geçtiğinde çığlık atar. sinirlendiğinde çok tehlikelidir. palamut sevdası yüzünden koskoca kıtalar bile ayrılmıştır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar