bugün

Çok doru hareket hem size iğne yaparken yavaş yapar korkmazsınız.rabbim hepinize nasip etmesin beyler ben boş kalırım
Sağlıkçı fetişim var. Nasibimizde varsa kabulümüzdür.
Eğer doktorsa evleneceğiniz kişi, bir daha düşünün bence. Sosyal becerileri genelde pek gelişmemiş oluyor doktorların.
Bizim sosyal becerilerinin gelişmiş konuşmayı bilmeyen laftan anlamayan Kürtle anlaşıyorum daha üstü yoktur bence.
Çok sağlıklı bi ilişki olmayabilir.
Valla en ufak bir tartışma anında yatakta uyurken sonsuza dek uyumamızı sağlar * uzak dursun *
Arkadaşımın kız kardeşi doktor ve yine bir doktorla nişanlanmıştı, yakın zamanda nişan bozuldu.
Sebep kızın ev işlerinden anlamaması, yemek yapmayı bilmemesi vs.
Pardon da kız gençliğini okumaya adamış, öğrenememiş, Meslek bunu gerektiriyor. Hem doktor olsun hem ev işlerinde de dört dörtlük olsun nasıl bir zihin yapısı! Kendini eve adasın istiyorsan ev hanımı bir eşe talip olacaktın.
Hastalardan nöbetlerden ne ara vakit bulsun da yapsın kız ancak dinlenebiliyordur evde. En kötü yaptırırdı. belki daha başka sorunları da varmıştır ama bitiş sebebi bu konu oldu.
insanlar Her şeyi aynı anda elde edemeyeceğini anladığında gerçek huzuru ve mutluluğu bulabilirler.
@7 bir nöbet ne kadar b*k edilebilir, ne kadar kötü olabilir hepsini gördüm. yine kaldırılabilir eve dönünce iş yapılabilir. çalışmak tatlıdır. ben kpss çalışırkenki çektiğim çilenin yarısını anca işte çekiyorum. ki doktor oluncaya kadarki çekilen çile doktor olunca çekilen çilenin 10 katı felan olabilir. iş sonucunda 120 bin maaş alıyorsun en sonunda. doktorlar uzman olmadan çokta rahat olamıyorlar. kıdemli uzman oluncaya kadar sürekli gün aşırı işe geliyorlar. kötü bir yerde çalışıyor olablir vs. ama adam bunu bilmiyor mu ki?

kocası doktor olan adam embesil değilse anlaması lazım. ama kızın kendisi zaten en başında pimpirilikliyse o başka.
Sağlık dolu günleri olacak evlilik :// tamam berbat espiri oldu * evlilik de meslekten ziyade sevilmek anlaşılmak önemli olmalı bence.