bugün

her sabah bi yerlerinizin donmasını sağlayacak kadar serin olan, orman ve denizin birleştiği harika yerdir.
istanbulun yaşanılası güzel semtidir. hafta sonları hariç, trafik kilit olur...
beşiktaş tan sıkıcı ve sakindir.
soğuktan her sabah biyerlerimin donduğu deniz ve orman havasını bi arada içinize çekebileceğiniz sakin ferah bir yerdir.
istanbulda bi ilçe.
an itibariyle hava karardı bulutlandı ve şiddetli bir yağmur başladı. yok yok kesin haziranın içine mart kaçmış.
Şu günlerde kasırga misali rüzgarın estiği istanbulun elit ilçelerinden.
simdi sarıyer'den kavağa çıkan yolun telli baba yanında oturup boğazı seyredesim geldi.
oradan anadolu kavağı'na bakardım.
askerlik anılarımı tazelerdim.
sembolü (bkz: martı)'dır.
börekçisiyle ünlü semtimiz.
Çok güzel bir yer. denizi, havası ve balıkçı mekanları ile tam bir cennet havasında.
Herkes mi mutlu olur arkadaş ? Aynen öyle burada herkesin yüzü gülüyor.
bir süre takılacağım semttir. sahilde çay, sigara ne varsa içecek yazarlar var mıdır merak ederim?
istanbullu değil ama sarıyerliyim demekten gurur duyduğum ilçe. şimdilerde istanbulun tadı kaçtığı için farklı bir şehire taşınmış olsam da hasret ve özlemle anarım. bandosu vardır, yürürken tepenizden aşağı güller atılır. yerliler birbirini tanır, kimse kimsenin karısına kızına bakmaz. büyükdere de okey oynanır. göz pastanesinden nesif şeyler alınır. girişte taksi durağının yanındaki yerden midye yenir. moda dondurmacısına mutlaka gidilir. büyük liman, fener yaz aylarının en güzel yerleridir.

kısacası sarıyer benim çeyrek asrım demek. yazarken burnum sızladı.
Çok güzel yer her yer piknik yeri, evet.
2.lig beyaz grupta 3te 3 yaparak o sene bu sene dedirten semtimin takımı.
Not: yazar halkalıdan bildirdi:)
Sarıyer Merkez sahile yakın olan varsa çıkıp bir turlayalım.

Not: organ mafyaları aramasın kalp kırarım.
harika sahili manzarası ile şüper bir ilçedir.
vakti zamanında yelek aldığım bir muhit. çok güzel çıktı, hala giyiyorum.
2021-2022 sezonu itibariyle tff ikinci lig kırmızı grupda ​mücadele eden takım.
istanbul avrupa yakasında boğaz sahilinde bulunan, birçok lüks semti içeren, merkezinde çok sayıda balıkçı ve börekçi bulunan şirin semt.
börekçisi vardır.
istanbul'da ve denize ve birçok doğal güzelliğe sahip olması nedeniyle birçok dizi ve klibin çekildiği ilçe.

anadolu yakasındaki benzeri için: (bkz: beykoz)
erdi, rıdvan, sercan gibi top tepicileri çıkarmış futbol klubü.
merkezi ve semtlerinin çoğu boğaz sahilinde kurulu olmasına rağmen maslak gibi iş merkezlerinin yoğunlukta olduğu ve sarıyer ile pek alakası olmayan bir semt de buraya bağlanmıştır. ki önceden şişli'ye bağlıydı.
bu düzenleme bile sarıyerde akp nin belediye seçimlerini kazanmasına yetmedi. seçimi, babası boğaziçi üniversitesinde hademelik yapmış olan abbas genci'in oğlu şükrü genç kazandı.