bugün
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız12
- çok zengin olsanız ne yapardınız15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları18
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şinasi yurtsever16
- ramazan hoca10
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan15
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı15
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- rodonit8
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz9
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
supernatural isimli dizide dean winchester'ın kardeşi rolündeki avcı karakter.
(bkz: jared tristan padalecki)
(bkz: jared tristan padalecki)
kardeşlerin daha akıllı uslu olanı.
abisi dean gibi hayvan evladı değildir, daha az fevridir.
abisi dean gibi hayvan evladı değildir, daha az fevridir.
hem melek hem de şeytan larla yatmış yakışıklı bi kardeşimizdir...zevkin her türlüsünden haberdar psişik şeylerine sahiptir..
babasına biraz fazla trip atmıştır ama o da hak etmiştir çok da küfretmemek gerekir.
son bölümlerde abisinden çok şey saklamakta şeytan kanı içip önüne gelene çaktığını artık anlatması gerekmektedir.
bi de küçükken okulda fena karizma yapmış,sonradan gördük yoksa daha çok saygı duyardık.
babasına biraz fazla trip atmıştır ama o da hak etmiştir çok da küfretmemek gerekir.
son bölümlerde abisinden çok şey saklamakta şeytan kanı içip önüne gelene çaktığını artık anlatması gerekmektedir.
bi de küçükken okulda fena karizma yapmış,sonradan gördük yoksa daha çok saygı duyardık.
supernatural'ın super kısmına tekabül eden şahsiyet, dizi karakteri.
6. Sezon 4. Bölümde kas gösterisi yapan karakter.
ibrahim tatlıses'in veliahtı.
alişan ne diyecek bilmiyoruz.
alişan ne diyecek bilmiyoruz.
anlayışlı, duygusal, yakışıklı,uzun boyu ve taş gibi vucuduyla mükemmel erkeğe yakın bir karekterdir.arada sapıttığı olmuştur ancak o kadar kusur kadı kızında da olur.
Ufaktan ufaktan Dean'i kıskandığını hissettiren, her sezon bir demonla yatan karakter. "i lost my shoe" diyişiyle yarıp geçmiştir.
türkiyede ayı bogan sam diye adlandırılacak oyuncudur . bana 5 santim takarı var...
----7. sezon burus vilis ölüymüş'ü içerebilir----
ben nedense severim bu çocuğu. dean tamam komiktir, adamımdır; ama sam daha iyi avcıdır, daha kuvvetlidir. karanlık tarafa daha yatkındır; duygusaldır. yani sam, vücut olarak olmasa da kafa olarak bana daha yakındır.
yedinci sezonda bir ara ben bile ''ulan acaba hepsi halüsinasyon mu? hayal mi gördük bunca zaman'' diye düşünmedim değil.
yazacağım daha çok şey olabilir, sam ile dolaylı olarak alakalı; onları da supernatural başlığında irdeledim galiba.
ben nedense severim bu çocuğu. dean tamam komiktir, adamımdır; ama sam daha iyi avcıdır, daha kuvvetlidir. karanlık tarafa daha yatkındır; duygusaldır. yani sam, vücut olarak olmasa da kafa olarak bana daha yakındır.
yedinci sezonda bir ara ben bile ''ulan acaba hepsi halüsinasyon mu? hayal mi gördük bunca zaman'' diye düşünmedim değil.
yazacağım daha çok şey olabilir, sam ile dolaylı olarak alakalı; onları da supernatural başlığında irdeledim galiba.
dağ tepe kaya.
ayrıca supernatural' ın aklı başında delikanlısı.
ayrıca supernatural' ın aklı başında delikanlısı.
abisi melekle kendisi ise şeytanlarla sevişmiştir.abisinden farkı zeki ve inançlıdır ayrıca ilişkilerinin uzun ömürlü olmasını ıster.dean 8 sezonda 100 kadınla yatmışsa sam 10 kadınla bile ilişki yaşamış mıdır bilinmez.adam standford u kazanmıştı yahu zekaya bak.
Dean'e göre daha aklı başında olan yzun boylu, filan filan.
seksi boy.
Ünlülere bi kere bakıp "evet yakışıklı herifmiş" ya da " yok be tipsiz bu" dan öte gitmeyen yorumlar yapmışımdır bu zamana kadar. Ama bu adama bildiğin hastayım. ilk sezonlardaki o çocuksu ifadesi tamamen kayboldu, 5.sezonun başındayım ve herif tam bir afet. Yüzünü gözünü geçtim, oyunculuğuna ve mimiklerine cidden bayılıyorum. 4.sezonun sonlarında her ne kadar orospu ruby ile iş birliği yapıp beni çıldırtsa da 5.sezonun başında pişmanlık duyup kendine çeki düzen vermesi ile gözüme girmiştir.
John winchester'ın ikinci oğlu, abisinden 4 yaş küçük ve 6 aylıkken azazel tarafından ağzına şeytan kanı damlatılmış ve bu sırada annesini kaybetmiş bir garip yavrudur.
John winchester'ın ikinci oğlu, abisinden 4 yaş küçük ve 6 aylıkken azazel tarafından ağzına şeytan kanı damlatılmış ve bu sırada annesini kaybetmiş bir garip yavrudur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar