bugün

tam hali " trafikte saldırı aracıyla araçlarından inen sürücülerin ehliyetine el konulması" olacak başlık.

Desteklediğim bir proje.
Olması gerekendir.

Kaynak;
https://www.ntv.com.tr/ga...ak,HJbPW26nZ0igQOZ2-9HdhQ
işte o saldıranlar kendilerinin büyüttüğü kişiler. Cakarlı araca yol vermeyince saldırırlar.
uygunsuz bir yere park etmişsem agresif bir şekilde inerim araçtan. umarım beni yanlış anlamazlar.
süper olmuş göreceğiz bakalım kendimi kaybettim falan masallarını bakalım bu cengaverler yine kendini kaybedecek mi. kendini kaybedenlerin sonraki hallerine gülmekten öleceğiz. artık her taraf kameralarla dolu şöyle kendini kaybederken güzel de bir poz da versinler hahahahauhahahahahhaa.
Araca el konulsa daha iyi sanki.
bir şeyi atlıyorsunuz. bizde yasalar neredeyse mükemmele yakındır, sıkıntı uygulama aşamasında.

mesela bir bakanın oğlu bu işi yaptığında o ehliyete el konabilecek mi bakalım, esas soru burada.
bir de bunun ayrımı nasıl yapılacak? ille vurana kadar mı beklenecek yoksa sert bir mizaç takınılması yeterli mi olacak?
--spoiler--
bir şeyi atlıyorsunuz. bizde yasalar neredeyse mükemmele yakındır, sıkıntı uygulama aşamasında.
--spoiler--

Uygulanır kanka.
Kapalı alanda Sigara yasağı çıkarıldığında kimse sallamaz diye düşündüm ama gayet güzel uydu millet.
bence hapis cezası da verilsin...
Araçlara 369 derece kamera sistemi zorunlu olmalı. Uygulanamiyorsa da yol kamerası zorunlu olmalı. Tesadüfen bir sürü adli olay aydinlatılir.
saldırı amacıyla aracından inenin ehliyetine el koyulsun. saldırının niteliğine göre de hapis cezası vs verilsin.
nerde siqim,soqum şeyler var onlara ceza veriyorlar zaten . şu cezaları ırzcı , gasp , cinayet gibi gerçek suç işleyenlere uygulayın da caydırıcı olsun aw.