bugün

- kiralık ev arıyorum nursiciğim.
+ sayfa 17, 3. sütun, 8. sıra; sahibinden kiralık 2+1 daire 500 lira 05323433434
- eyvallah.
bazı alim düşmanlarına hazmı ağır gelse dahi bediüzzaman hazretleri çok zeki ve cesur bir alimdi. Ve bu olayda çok yakın tarihte geçtiği için yalan olma olasılığı en fazla %1 dir.
anormal değildir. su üzerinde yürüdüğü, toprak altındaki madenleri görerek çevresindekileri oralara yönlendirildiği de önemli kaynaklarla doğrulanmaktadır.
koskoca bir yalandır.
Tan gazetesi yazıları okumadım fotoğrafları ezberledim.
ibretlik bir said nursi gerçeğidir. ezberlemesini geçtim 10 dakikada bir gazeteyi nasıl okuyorsa artık. o zamanlar gazeteler tek cümleymiş lan.
said nursi hurafelerinden sadece bir tanesidir.
(bkz: said kürdi ye said nursi deme yavşaklığı)
hazreti said nursi efendimiz hazretleri maşallah beyefendilerinin gerçekleştirdiği eylemdir.

çok iyi hatırlarım bir keresinde uzun eşşek oynuyoruz, hazretleri bir atlayışta 4 babayiğidi yerle bir etmişti. çukur içinde yatsın.
doğrudur. üçüncü said döneminde emirdağ sürgününde gerçekleşmiştir. ama gazete değil dergidir.

http://freethoughtalmanac...ds/2010/12/FirstCover.jpg
Bulvar gazetesinin üçüncü sayfa güzellerini ezberlemiş olabilir.
zatı şahanelerinin mermiye kafa atma yeteneğinin yanında hiç bi şeydir...

ilahi kürdi
işte bunlar hep büyü.
ibretlik bir durum hepimizin tovbe edip kurdi hazretlerinin pesinden gitmemiz gerek.

belki bizde ogrenebiliriz amk dusunsenize 1 saate bir kitabi okuyabiliyoruz.
en iyi de spor sayfasını ezberliyormuş.
çağın dahisi, mega hafızalı insan said-i kürdi efendi hazretlerinin eşi benzeri olmayan mucizesi.

akıllısı bizi bulmaz delisi götümüzden ayrılmaz amk! bunun peşinden gidenler var hala... mega hafızasına şey ettiğimin.
otistik olabilir. yagmur adam diye bir film vardi eskiden. (bkz: rain man). yada kokain cekiyordur. zihni acar diye zamaninda einstein abi bile yumulmus coco ya.
neyse sonucta bakarsan dunyadaki her boku islam alimleri, seyhler vs yapmis evvelden. ama halihazirda tum islam alemi cahiliye donemine geri donmek,birbirlerini asip kesmek icin yarisiyor.
kafa bomboş olunca yer buluyordu demek ki.
(bkz: said nursi nin kardeş şehir mucizesi)
sigara paketini gazete diye yutturduklarındandır.
Sadece resimlerine baktığı içindir.
Gerizekalıların şaşırdığı durum, ancak ondan da vahimi bir islam alimi ile ancak bir incir çekirdeği kadar zekaları ile dalga geçtiklerini zanneden eziklerin durumu,

Dünyada binlerce insanın yapabildiğidir. Fotografik hafızadır. Hatta sen şu düşük iq'nla bile çalışsan başarırsın yani. Düşün, pay biç.
Büyük mucizelerden biridir. Yersen...

iste bu kekoları böyle kandırdılar.
ibretlik... işte mega hafıza dedikleri bu.

--spoiler`--
"bediüzzaman'ı gençlik yıllarından tanırım. beyazıt camii dibinde bir kahvehane vardı. oraya gelirdi. ben de bazen sohbetinde bulunurdum. korkunç bir hafızaya mâlikti. hafızasını tecrübe için birgün eline o zamanların nâşir-i efkârı sabah gazetesini verdim. sabah gazetesi on sayfadan ibaret ve her sayfası da bugünkülerden ebatça büyük idi.

"hazret, gazetenin sayfalarına on dakika kadar baktı ve bana iade etti. kendilerine merakla, 'üstadım okudunuz mu?' diye sordum. 'tecrübe edebilirsiniz' buyurdular. gazetede yer alan tâli derecedeki haber ve mevzuları sordum. aynen olduğu gibi aktardılar. sormakta o kadar ileri gittim ki, gazetenin basıldığı matbaayı da söylemelerini istedim. hiç yanılmadan matbaanın ismini de söylediler. böylece gazetenin münderacatını on dakikalık bir zamanda tamamen hafızasına almış bulunduğunu hayretlerle müşahade ettim. bunun ilmen izahı mümkün mü bilemiyorum.'
--spoiler--

matbaa adını dahi ezberlemiştir.
yalancıyı sikseler kucaktan inmezsiniz iddiasıdır. asılsızdır. bu tip iddialarda bulunanlara (bkz: bi siktir git) deyiniz.