bugün

/
14
Beni yaz sayın yazar burada ebediyim.
Buyrun benimdir. Her zaman yaptığım.
Kurulursa ön sıralara yazın beni.
Kapatın kapıları sevgili lanetli kardeşlerim kapatın. hayrıma klima getirdim anlayan biriniz taksın şunu dernekten ölümüzü almasınlar, Lütfen.
ben müdavimiyim.
sabaha kadar lol keyfi.
Bir dernek. Sabah namazını ihmal etmeyin gencler.
Lanetli bir dernek.
Sevgili lanetli kardeşlerim uykusu düzene giren haber etsin aramızdan ayrılan olursa uykusuyla beraber muhteşem bir törenle alkışlar içinde gönderelim kendilerini.
Esiyor ama klimadan derneği.
eve iş getirdiğim için ben de varım sanırım.
Üyesi olmadığım dernek.
Her gece sabaha kadar burdayım ama yazma.
Aidat kaç para ona göre üye olayım dediğim başlık.
Eski bir dernekçi olarak katılmak istediğimdir.

Güneşi görmeden yatamıyorum artık. Net.
Kemik kadrodan sayın geceyebakan yazara katılıyorum. Öyle kolay değil. bir dahaki geceden sabaha kaç saat online olup olmadıkları tespit edilip öyle değerlendirmeye alınacaktırlar.
bir dizi tufanına tutulmuşum bu gece kafayı bi kaldırdım sabah olmuş . daha uyunmaz be .
Dernek bahçesine 5 fidan getirdim el atın da dikelim büyüyünce gölgesinde oturur çay içeriz zombi gibi gezmeyin etrafta işin ucundan tutun hadi bakalım.
Görünen o ki bu derneğin sarsılmaz direkleri bir adet but not so, bir adet tong, bir adet geceyebakan ve bir adet balık köpeği yazarlarıdır. Bir direğimiz sınava gitti gelecek o gelene kadar biz tutuyoruz derneği gözün arkada kalmasın dostum koş.
Edit: route 66 yazarı da yeni direklerimizdendir. hayırlı olsun.
Bende varım beya.
Fidanları tek başıma diktim allahsızlar...
Hadi bakalım çıkıyoruz hepimiz uykusuzluktan ölmemizi istemem. gidin yatın iyice renginiz benziniz attı. kapıyı kitleyeceğim en son çıkan klimayı kapatsın lütfen. en azından uyumayı deneyelim hadi bakalım boşaltın derneği derhal.
Love of my life derneğin çok teşekkürler yazarıdır. Katıldın bile. Bir rica olarak madem buradasın öğlene doğru fidanları da sular mısın? büyüyünce hep birlikte çay içer çekirdek çitleriz gölgesinde tamam? Teşekkürler.
benim paralel evrende ki halimi yazabilirsiniz, bu evrende asla amk. uyudum kalktım, saat 6 ya geliyor burada.
Bende kepenkleri kapatıcam birazdan.
Kepenkleri kapatamadım.
Geldim geldim. bir adet hafif migrenimle dernek kapısından giriş yapmış bulunmaktayım.
Dağılması gereken dernektir. Neredeyse kapısını işaretleyin uyuyamıyoruz kalkamıyoruz entry okumaktan.
üye olduğum dernek.

hayırlı işler arkadaşlar.
/
14