bugün

acaba kendisinin şu fotoğrafını da görse "hahahahahhahaa nihaaooaoaoaoa" diye güler mi diye merak edilen canlı.

çok yaşa amasya güncel.. *
http://www.amasyaguncel.c...ri/saba%20%C3%A7irkin.JPG
televizyon dünyasında hemen hemen her bayan ın hali gibidir.makyajlı halinden çok uzaktır tanınmayacak haldedir.
bülent ersoy un makyajsız hali kadar can alıcı değildir.
berbattır.
makyajsız değil de hasta hali gibi geldi bana bu hal.
gollum'un makyajlı hâlidir. bi' çalım benzemiş.
hastane yatağında belli olduğu halidir.güzellik beklemek yersiz olmakla birlikte makyajlı olsa tuhaf olurdu. * *
bazı insanlara okadarda kötü gelmenyen hal.
her türlü gideri var.
adriana lima nınkinden daha normal çünkü ben adriana yı makyajsız tanıyamamıştım en azından aaa bu saba değil mi yav?diyebildim.
ünlülerin makyajsız halleri kibariyenin annesine benziyor önermemi destekleyen bir fotoğraf.
sadece saba tümerin değil birçoğu ünlünün makyajsız hali, yeni yumurtlamış tavuklara benziyor.
bir çoğunun yanında iyidir.
(bkz: demet akalının makyajsız hali)
(bkz: seda sayanın makyajsız hali)
(bkz: gülben ergenin makyajsız hali)
cirkin olmanin suclu olmak algisina sahip bir toplumun dert ettigi sey. sizin gibi dusunenler yuzunden kadin makyaja abaniyor belki de ?
saba tümer in normal gülme hali.
makyajlı hali kadını çok da değiştirmiyor demek ki. abartılacak bir şey yok burada.
makyajlı halinden daha iyidir.
kahkaha atmaktan başka bi şeye yaramadığını daha önce anlamıştım.
diptir dip.
*
güldüğü takdirde nasıl olacağını düşünemediğim haldir.

gözümün önüne geldi şu an. lanet olsun adamım, bunu bana neden yaptırdın şimdi?
bu kadını zaten güzel olarak gören olmadığı için makyajsiz halini de önemseyen çıkmayacağı için pek dikkate alınmayacak olan halidir..
salya sümük haahahaaa atmaktır.