bugün

arkadaslarim icin benimdir. Yani hep oyle soylerler.
bir telefon.
eskiyi hatırlatan bir koku.
Genelde radyolarda gezerken bir anda Karşınıza çıkan değiştiremediğiniz, değiştirmek istemediğiniz ama sizi üzen eskiyi hatırlatan bir şarkı.
Bir mesaj.
Tam çok sıkılmış yada gerilmişken gelen bir mesaj mutlu eder. Yada tam tersine sebep olur. Ben çok yaşıyorum bunu. Bir ara gelen mesajlarla çok gülerdi yüzüm.
Güzel bakan bir çift göz, özlenmiş müziğin umulmadık zamanda duyulması, 7 ila 10 aylık bebek , 1 duman esrar , güzel parfüm kokusu , çok sevilmiş eski kız , geçmişten bir kare.
Eskiden ortamlarda dinlediğiniz parçalar. O havayı yaşamanıza sebebiyet verir.
"konuşmamız lazım" şeklinde bir mesaj almak.
sevdadandır,
sevdadandır dedi annem,
aldırma gel yanıma...
Topuklu ayakkabı giyip havalı havalı yürürken, ayağının takılmasıyla yere yapışmak herkesi güldürüp mal gibi kalmak.
Film indirirken wifi yi açmadığını farketmek.
izlemekte olduğun film ya da dizide veya bulunduğun herhangi bir yerde senin o anki durumunla çok alakalı bi nasihat işitmek.
Ahmet kayanın herhangi bir şarkısı olabilir.
sevgilim olsa mesela bir kız onun kucağına bayıldı bende o esnada gördüm ruh halim tepeden tırnağa değişir.Allaha yatıp kalkıp dua ediyorum böle bişey olmasın yada buna benzer durumlarda sakin kalabilmek istiyorum.
Sevdiğin birini kaybetmek.
spice girlsten herhangi bir şarkı olabilir. insanı alır çocukluğuna ve çocukluk arkadaşlarına götürür. mutsuzken mutlu eder duygulandırır karışık duygular yaşatır.
eski sevgiliden gelen seni özledim mesajı.
kanal gezerken bir filmdeki yeyişme sahnesine denk gelmek.

akşama pizza söyleyeyim diyip telefon numarasını girerken hata yaparak kendini ateşli sohbet hattında bulmak.
Sigarasız kalmaktır, psikoza girdim resmen lan.
(bkz: Sherlock necati)
Erkek arkadaşimin bi kiz hakkında konusması.
Arkadaşların arar beraber plan yaparsınız mutlusundur bir anda pelinsucanların da geleceğini öğrenirsin hevesin kaçar.
Yazın en sıcak havasında gittiğin devlet dairelerinin seninle ilgilenmeyip işlerini yarım yamalak yapamalarıdır.
duyusal şeyler;

-müzik
-koku
-renkler
-saten iç çamaşırı
-ipek çarşaf
-yüksek torklu araba