bugün

belki de burada entryler giren yazar arkadaşlarımızın göremeyeceği gündür (bkz: ölümlü dünya)
(bkz: hanim koş ateist gelmiş)
ah o gün ne güzel bir gündür..
itin duasının kabul olduğu gün olacaktır.
bayramdır o gün bayram.
eğer ani bir ölüm olursa amerikayı üzecek ölümdür. yerine daha yeni maşayı hazır etmeden gitmesi bir süre bu ülkeye özgürlüğü getirebilir.
her ne kadar sevmesem de, o adam öldü diye göbek atıcak değilim. tamam, kendisi ölüye saygılı birisi olmayabilir, ama bu benim de olmiyacağımı göstermez.
hiç bir halta yaramayacak gündür. kimsenin ölmesini istemiyoruz efenim. zira dünya bütün herkese yetecek kadar büyüktür. Tabi o bütün herkes diğer bütün herkesin yaşama hakkına saygı gösterdiği sürece.

şuda ayrı bir konudur ki gelecek kişinin gerçekten elini vicdanına koyup, bu ülkenin geçmişini ve halkın refahını düşünerek iş yapacağını bilse bütün millet duaya çıkarız herhalde.

türkiye birilerinin tekeline girdi efenim halk olarak gözümüzü açıp düşünerek hareket etmediğimiz sürece giden ile gelen aynı kaynaktan çıkmış olacak gibi görünüyor.
en çokta bayraklar yarıya inecek ya işte o beni çok üzer.
orospu çocuklarının üzüleceği gündür.
allah rahmet eylesin.*
muhtemelen cehennemdeki insanların ayaklanmasına sebep olacak,bu dünyada türkiyeyi ve dünyayı karıştırdıktan sonra orda da cehennemin düzenine bozacak insandır.muhtemelen cehennem arazisini parsel parsel azraile satmaya çalışır.ya da canı sıkıldığında sağlıklarına duacıyız dediği katil abd askerleriyle birdirbir oynar.şaronla şişe çevirmece,bushla saklambaç,papa ile yakalambaç oynar.
recep tayyip türbesinin açılış günü olacaktır.
abd de bayraklar yarıya indirilip büyük amerikan kahramanı için üç gün yas ilan edilir.
anıtkabirden daha büyük bir mezar yaptırmak isteyen yalaklar ortaya çıkacaktır.
hayır yapacağım.
fethullah gülen'in ağlayarak türkiye'ye döneceği ve geri gitmeyeceği gündür. evet, fethullah beni bile mezara koyar.
bizde 'kelle' lafını kullanabiliriz ona karşı demektir. nasıl kelle dediyse şehitlerimize, biz de bu kelleden kurtulmuş oluruz. ama biz insan olup yine göbek atmayız o ayrı.
allah korusun allah uzun sağlıklı ve bereketli ömürler versin başbakanımıza .

ölmesini isteyenlerin zihniyetlerine ve usluplarına bakıldıgında bile ne mal olduklarını belli ediyorlarda haberleri yok .

işte tam bu noktada da başbakanımızın hedefi nasılda 12 den vurdugunu anlamış oluyoruz .

yani onun ölmesini isteyenlerin zihniyet bozuklugundan istedikleri gün gibi oratada dır .

zaten de tam buyüzden bu haldeler .

düşmanı olacak tabi hemde it sürüsü gibi ama yolu açıktır allah ın izni ile arkasında türkiyenin yarısı var attıgı her adımda türk halkının yarısının imazası var .

diğer yarısında artık kimler var allah bilir bölücelermi dersiniz vatan hainleri mi dersiniz din düşmalarımı dersiniz aslını inkar edenler mi dersiniz dinsiz devleti yani kafir devleti savunanlarmı dersiniz .

var oğlu var bdp mi dersiniz işte bunların hepsi seçimlerde seçilemedikleri kaybedenler safındalar .

burası müslüman bir ülke bunu göreceksiniz ve bu ülkede salyangoz satılamayacağını anlayacaksınız özelliklede önümüzde ki secimlerde .

bu halk meyve veren agacın taşlandıgını çok eskilerden beri biliyor .

seçimlerden sonra başlayacaksınız aziz milletim dediğiniz millete aptal salak demeye gecen seçimlerde dediğiniz gibi ve bu seçimlerde de bu aziz millet sizi yerin taa dibine gömecektir .

öyle ya aptal dediğin salak dediğin milletin ayağına gidip oy dilenmeyi her bünye kendisine yediremez bir den çok yüz lazım tabi astarlısından .

gectigimiz secimlerde ve ondan onceki secimlerde oldugu gibi ne eksik ne fazla . ar damarı herkesde olmaz mış evet ibretle izliyoruz .
ülkenin krize girmesidir.

borsanın çökmesidir. açlıktır. ulan kolay mı amk azcık mantıklı düşünün ilkokul mantığı ile ''ne güzel olur lan'' diye düşünmekten bir adım öteye geçin derim.
ülke çapında yas ilan edilmesini beklediğim gündür. kulak rahatsızlığından tören iptal eden hükümet bunu da yapar.
"bana ne lan borsa'dan yemişim borsayı, krizi bayram var bayraam!" * * * * nidalarıyla sokağa çıkıp "ah le le yar" eşliğinde halay çekmek en büyük hayalim. her geçen gün daha çok ayrıntı ekliyor ve geliştiriyorum. akp'nin sıçtığı gündür üstelik. ne acıdır ki onlar parti değil. ortada tek adam(!) var ve o "tek" sorun ortadan kalkınca ne oluyor? düğün-dernek, davul-zurna aman allah! değmeyin keyfime. düşünürken bile hoşuma gitti.
Milli yas ilan edilir kanımca oysa bi bayram günü olcaktır o gün. Hoş tayyip gider başkası gelir sağolsunlar öyle bir sistem geliştirdiler ki adamlar şimdiden bellidir tayyibin yerine gelecek kişi biz farketmesekte.
30 ağustosta ölürse çok güleceğim gündür.
(bkz: zaaaa xd)
resmi tatil ve milli bayram ilan edilmesi gereken gündür. Gelmedi bir türlü o gün. Eğer başbakanlık yaparken ölürse ülke bir zamanlık bir krize girebilir ama çok çabuk atlatır ve daha güzel günlere hızla tırmanır.