bugün

birileri oruç tutuyor diye diğerleri de oruç tutmalı mıdır zorla? böyle bir yarrak kafalılık nerede görülmüş. bir de oruç tutanların sabrı zorlanıyormuş, sal gitsin yiğidim o sabrı "götümde bir de yarrak eksikti mi" diyorsun nedir? insan olun müslüman olmadan önce. bu ülkenin insanının çoğu müslüman ama hepsi sünnü müslüman değil.

islam dini bana bir şey emri edemiyor, ama ben dükkanını kapatan adama da lavuğa bak ya demiyorum çyle inanmış yapmış diyip bir başkasına gidiyorum; üzülüyorum hatta bazen daha güzel yemekler yapan yer kapalı ise, sen neden ibneilik peşindesin hep. işin gücün çöl bedeviliği.
namazı eğilip kalkmak, orucu aç kalmak sanan zihniyetin mallığın dibine vurduğu önermesidir.

aslında böyle düşünen adama saatlerce anlatırım neden böyle olmamalı diye de ne gerek var lan, o zaten takmış at gözlüğünü, olan az biraz beynini en olmaz şeylerle tüketmiş, inandığını sandığı dine verebileceği kadar zarar vermiş, ne dersem diyeyim yazılanları anlamak için en ufak bir çaba harcamayacak, kaldı ki öyle bir çaba harcasa bile kapasitesi yetmeyecek yazdığım da suya yazı yazmak anlamına gelecek.

o yüzden tek bir bakınız yeter.

(bkz: bsg)
saçmanın kralı söylemdir.

(bkz: ne biçim konuşuyon sen)