bugün
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- çocukluk travmaları16
- rakının berbat bir içki olması28
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- true'nun ölmesi9
- anın görüntüsü16
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu22
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
porto'yla olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatmış. sözleşme fesih bedeli de 30 milyon euro'dan, 45 milyon euro'ya çıkartılmış.
büyük golcü. kafa gollerini ayakla şut çeker gibi atan adam.
twitter hesabı şudur: http://twitter.com/#!/R9FALCAO . aynı zamanda twitter'da takip ettiği 49 kişiden biri bir türk kızıdır. madem türk kankaların var ileride bu topraklarda da görürüz seni umarım.
twitter hesabı şudur: http://twitter.com/#!/R9FALCAO . aynı zamanda twitter'da takip ettiği 49 kişiden biri bir türk kızıdır. madem türk kankaların var ileride bu topraklarda da görürüz seni umarım.
özellikle karşı karşıya pozisyonlarda affı olmayan süper futbolcu.
http://www.youtube.com/watch?v=MIFoB5sk3Eg
http://www.youtube.com/watch?v=MIFoB5sk3Eg
atletico madrid'e transfer olmuş futbolcu. elias ise porto ya gitmiş.
artık atletico madrid'de agüeronun yerini fazlasıyla doldurur.
40 milyon euroluk bonservis ücretiyle atletico madrid'e transfer olmuştur.
http://www.sporx.com/futb...-a-madridteSXHBQ244612SXQ
http://www.sporx.com/futb...-a-madridteSXHBQ244612SXQ
sergio agüero atletico'ya transfer olduğunda henüz bir yıldız adayıydı, parladı ve takımdan gitti; sen kendini ispatlamışsın, dünyanın en iyilerinden birisin önünde o kadar seçenek varken ne halt yemeye atletico'ya transfer olursun? la ligadaki anormal güç dengesizlikleri yüzünden istikbali parlak bir futnolcunun real, barca ve belki valencia dışında bir takıma gitmek mantıksızlık zaten.
mert nobre tipi forvettir. 40 milyon verilir mi allahsızlar?!
arda turanın atleticonun en pahalı bonservis bedeline sahip futbolcusu olma rekorunu ezici bir üstünlükle geçmiştir. bu arada atleticodaki nasıl bir mantıksa agüerodan gelen paranın tamamı bu adama verilir mi lan.
forlan'ın türkiye macerasını başlatacak olan forvettir.
madrid'e transfer olmuş şeklinde kulağıma gelen daha sonra madrid'in atletico madrid olduğunu öğrendiğimde üzüldüğüm haberdir. anlamsız bir şekilde sıradan ve avrupa kupalı hedefli la liga takımına transfer olmuştur..
transferiyle "40 milyon mu nasıl lan?" tepkisini verdirten golcü. bu parayı yapar mı tartışılır; ama transfer piyasasında rakamları yükselteceği kesindir.
(bkz: 40 yapar)
atletico madrid'e transfer olması kendi kariyeri açısından pek iyi olmasa da, futbol açısından iyidir.
şu endüstriyel futbol denen illet yüzünden, tüm ülke ligleri 2 at başı takıma doğru kaymaya başladı. tüm iyi futbolcular o takımlarda toplanıyor, o takımlar büyük sıçış yaşamazlarsa ilk 2de oluyorlar. sıktı bu artık.
aslında benim en büyük arzum nba gibi ligler görmektir. her takıma belli kontrat seviyeleri versinler, ona göre transfer yapabilsin takımlar. yıldızlar 2-3 takımda değil de, 18-20 takımda olsun birer tane.
edit, bonservis bedelinden bağımsız konuşuyorum. yoksa endüstriyel futbolun babası bu para.
şu endüstriyel futbol denen illet yüzünden, tüm ülke ligleri 2 at başı takıma doğru kaymaya başladı. tüm iyi futbolcular o takımlarda toplanıyor, o takımlar büyük sıçış yaşamazlarsa ilk 2de oluyorlar. sıktı bu artık.
aslında benim en büyük arzum nba gibi ligler görmektir. her takıma belli kontrat seviyeleri versinler, ona göre transfer yapabilsin takımlar. yıldızlar 2-3 takımda değil de, 18-20 takımda olsun birer tane.
edit, bonservis bedelinden bağımsız konuşuyorum. yoksa endüstriyel futbolun babası bu para.
1.77 gibi bir santrafor için çok uzun olmayan bir boya sahip olmasına rağmen, hava toplarında çok etkilidir. özellikle uçarak attığı kafa golleri olağanüstüdür.
chelsea' nın teklifinin 5 milyon euro üzerine atletico madrid' in yolunu tutmuş son vuruş ustası.
saçlarıyla beraber 1,82 boyundadır.
her 3 şutundan 2 si gol olan fevkalade forvet. seni nobre ye benzetenler utansın falcao kardeş!
Bizim Türk takımları 33 yaşında adamlara milyonlarca dolar harcarken daha 2-3 sene evvel riverden çok ucuza alınabilecek bi kabiliyetti bu falcao. Ne varki yıldız değildi o zaman, bizim takımlar oynanan oyuna değil isme baktığı için bu tarz oyuncuları maalesef bedava verseler almıyorlar.
falcao geleceği parlak bir oyuncu daha iyi kulüblerde oynayabilir.
atletico madrid'e 40 milyon euro bedel ile gelmiş futbolcu.
barcelona'nın aldığı cesc fabregas'tan daha yüksek bonservis bedeliyle atletico madrid'e transfer olan, son vuruşları etkili bir oyuncu.
40 milyon euro karşılığı athletico maride transfer oldu.
güncel Önemli Başlıklar