bugün

(bkz: zort yapan erkek)
"biz olmuşuz pırt, sen hala karıdasın kızdasın" diye çemkire çemkire ortalıklarda dolaşmaya vesile olacak kızdır. pırt yapması ayıp değil, kendini pırt yaptığına inandırmayacak kadar kibar olması ayıptır. olabilir yani. olmayabilir de...

+ şimdi ben eve gi... (pırtttttttt)
- o ses neydi ya?
+ ben osurdum necmi.
- inanmıyorum sen yapmamışsındır.
+ hayır ben yaptım.
- yok canım olmaz öyle şey.
+ vallahi bak, ayrıca burnumu da karıştırabiliyorum.
- yok daha neler...
+ bak... (vik vik vik, burun karıştır...)
- allahım sen ne kadar büyüksün, yarabbim...

(bkz: son)
(bkz: erler film iftiharla sundu)
karizmaya öyle bir yan çizdirmiş hatundur ki oracıkta soyunsa yapmakla yapmamak arasında kararsız kalır er kişi.
(bkz: osuran kiz)
(bkz: güzel kızlar ossurmaz sıçmaz)
halbuki kızlar osurmaz, kızlar tuvalete gitmez nerden öğrenir bu yeni nesil bunları bilmem ki, pis pis gezmekten huyları değişmiş herhalde.
pırt,cart,zort,zart,zurt gibi sesleri kızlarında çıkarmasını garipseyen kişinin hayret içinde kaldığı kız.
(bkz: hem kibar hem osurukcu kiz) *
çok ayıp etmiş. niye utanıyor ki. bıraksın şöyle bomba camları yerinden oynatacak gibi. yabancı mı var sanki.

(bkz: sende hic utanma yok mu)
(bkz: bülent ersoy un canlı yayında osurması)
(bkz: sümme haşa)
damarlarında aşırı miktarda alkol dolaşan kızın çekinmeden yaptığı, devamında "aaa ben naptım?" deyip güldüğü, bizleri de güldürdüğü kız.
hızlı penis giriş çıkışına vajinasından gelen sesle tepki veren kızdır.
bir sözlük klasiği olarak pırt ne lan cümlesini kurmamıza vesile olan kızdır.
güzel olmayan kızdır.
(bkz: güzel kızlar pırt yapmaz)
(bkz: güzel kızların boku pembe olur)*
anormal bir şeymiş gibi yüzüne vurulması gereken bir durum değildir iki cins içinde geçerlidir. gaz çıkarmak ihtiyaçtan kaynaklıdır.(bkz: http://www.kolonrektum.com/asiri-gaz)
sırtını sıvazlamak gerekir devamı gelecektir.
iğrençtir en azından tuvalette yapsın .