bugün
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı68
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız16
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi15
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
Ben de diyorum ki: b i s i k i m y a p a m a z s ı n!
Bu çileyi ç e k e c e k s i n.
Öyle asarım keserimle olmaz o işler.
Bu çileyi ç e k e c e k s i n.
Öyle asarım keserimle olmaz o işler.
sana giren çıkan ne bu mevzuda onu anlamadım ben. gürültü yapan sen değilsin çeken sen değilsin. asılıp kesilecek sen değilsin asıp kesip başı belaya girecek sen değilsin. atıma ot vermessin şeyime şey vermezsin sen neden kendini paralıyorsun birader *
(bkz: sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız) başlığında ciddi ciddi sevgilisinin şişmanlığı yüzünden ayrılacağını söyleyenler gerçekten ruhsal manada iyi durumda olmayanlarınızdır. bunların çevresinde bulunanlar da kendilerini psikolojisi bozuk olarak tanımlar işte.
Yahuu ben olayın fotokopisini çekip analiz ettim.
Benim analizime göre sen bu çileyi çekersin başka da Bi skm yapamazsın.
Çünküü kanunen gürültü yapan komşuya bir yaptırım yok.
Ha vurcam dersen 30 sene yatarsın.
Mecburen çekecen.
Hadi git ötede ağla.
Çünküü kanunen gürültü yapan komşuya bir yaptırım yok.
Mecburen çekecen.
Hadi git ötede ağla.
başlara yazın beni pls akshkashf varsa psikolog dm şasfadsa.
--spoiler--
Çünküü kanunen komşuya bir yaptırım yok.
Mecburen çekecen.
Hadi git ötede ağla.
--spoiler--
la geri zekalı benim yazdığım bir entry üzerinden gelip yorum yapıyorsun sonra ötede ağla diyorsun. soruma cevap ver sana giren çıkan ne bu mevzuda ? sen neden kendini dahil ediyorsun bu göt acısı nereden geliyor. kanunen veya kanun dışı yolla istediğimi yaparım sen kim köpeksin ki bana onu yapamazsın bunu yapamazsın diyorsun arkadaş. cezası neyse de çekerim sana giren çıkan ne bunu soruyorum ben sana.
Çünküü kanunen komşuya bir yaptırım yok.
Mecburen çekecen.
Hadi git ötede ağla.
--spoiler--
la geri zekalı benim yazdığım bir entry üzerinden gelip yorum yapıyorsun sonra ötede ağla diyorsun. soruma cevap ver sana giren çıkan ne bu mevzuda ? sen neden kendini dahil ediyorsun bu göt acısı nereden geliyor. kanunen veya kanun dışı yolla istediğimi yaparım sen kim köpeksin ki bana onu yapamazsın bunu yapamazsın diyorsun arkadaş. cezası neyse de çekerim sana giren çıkan ne bunu soruyorum ben sana.
Ben olayın fotokopisini çektim.
sen kimsin işte onu soruyorum ? onu yapamazsın bunu yapamazsın bık bık bık bık.. iyice götün kalktı be olm senin millete ne yapıp neyi yapamayacağını söyleyecek kadar mala bağladın artık. normal bir entry üzerinden bu kadar saçmalamak için ağır bir göt yanığın olması lazım başlık başlık gezip benim yazdıklarıma cevap yetiştirmeye çalışıyorsun.
Üç yıldızı beş yıldız görür bunlar.
fotokopisini bilmem ama erkek değilsin onu biliyoruz. anca ekran arkasından millete kene gibi yapış sabahtan akşama bok sineği gibi milleti rahatsız et başka işin gücün yok.
emin olduğum bir şey şu; bu sözlükte 1 kişi yoktur ki psikolojisi bozuk demiyorum, fazla bozuk olmasın...
--spoiler--
kardeş sen anlamıyorsun galiba çocuk lan bu 3 yaşındaki çocuk durduramazsın.
koşacak, zıplayyacak!
hiç bi sikim yapamazsın!
--spoiler--
kardeş kusura bakma da bu kafa yapısı cemiyetin a.. koyar..
ağaç yaşken eğilir teriminin bir anlamı olmalı dimi!?
anne baba çocuğu frenleyemedikten sonra o çocuktan her şey beklenir.
ve bir arada yaşamsal koşullarda böylesi çocuklar hep huzursuzluk çıkartır-ki, şimdiki toplumsal kokuşmuşluk da biraz buna bağlıdır. uzun hikaye....
ama çocuktur yapar mantığı biraz sakat bakış açısıdır.
kaldıki apartman da yaşamanın belirli kuralları vardır.
hepsinde öte komşuluk hakkı vardır, neyse.
ev alma komşu al tanımı bizim için halen bir anlam taşımaktadır, vesselam.
kardeş sen anlamıyorsun galiba çocuk lan bu 3 yaşındaki çocuk durduramazsın.
koşacak, zıplayyacak!
hiç bi sikim yapamazsın!
--spoiler--
kardeş kusura bakma da bu kafa yapısı cemiyetin a.. koyar..
ağaç yaşken eğilir teriminin bir anlamı olmalı dimi!?
anne baba çocuğu frenleyemedikten sonra o çocuktan her şey beklenir.
ve bir arada yaşamsal koşullarda böylesi çocuklar hep huzursuzluk çıkartır-ki, şimdiki toplumsal kokuşmuşluk da biraz buna bağlıdır. uzun hikaye....
ama çocuktur yapar mantığı biraz sakat bakış açısıdır.
kaldıki apartman da yaşamanın belirli kuralları vardır.
hepsinde öte komşuluk hakkı vardır, neyse.
ev alma komşu al tanımı bizim için halen bir anlam taşımaktadır, vesselam.
yagmurcu biraderim bu eblehin yazdıkları zaten aklınca beni sinirlendirme amaçlı. aynısı kendi başına gelse apartmandan çıkarlarken çocukların kollarına yapışıp tehdit eder şimdi böyle bir şey yapamazsın çocuktur vs demesi o yüzden. maksat ibnelik olsun yani senin yazdığın şeyleri de bu bilmez çünkü ailesi gerekli terbiyeyi kendsine de vermemiş zamanında. anlayamaz yani. bu muhtemelen yaşadığı apartmanı ahıra çevirmiştir edep nedir apartman kültürü nedir komşuluk hakkı nedir saygı nedir bilmez.
3.sayfa haberlerine bir bakın cinayetlerin epey bir kısmı gürültü yapan veya halı silkeleyen komşu yüzündendir.
Anlık öfke yüzünden yıllarını hapiste geçiren pişman on binlerce insan. Özgürlüğe hasret.
Yorumlamamın arkasındayım, gürültü yapan komşunuza hiçbir skm yapamazsınız.
Her türlü çekeceksin!
Anlık öfke yüzünden yıllarını hapiste geçiren pişman on binlerce insan. Özgürlüğe hasret.
Yorumlamamın arkasındayım, gürültü yapan komşunuza hiçbir skm yapamazsınız.
Her türlü çekeceksin!
aranıza girmeyim ben aga.
ama toplumun bir kısmında böylesi bakış açısı vardır hani, çocuktur ellemeyin hesabı..
elleme, elleme, göz yum, sonra bir gün akşam haberlerinde o çocuktan sebep ya failsin, ya maktül!
onlarca olmuşluğu var. vs. vs....
ve son olarak, biraz empati yapmak işleri çok daha kolaylaştırır, der, kaçarım.
ama toplumun bir kısmında böylesi bakış açısı vardır hani, çocuktur ellemeyin hesabı..
elleme, elleme, göz yum, sonra bir gün akşam haberlerinde o çocuktan sebep ya failsin, ya maktül!
onlarca olmuşluğu var. vs. vs....
ve son olarak, biraz empati yapmak işleri çok daha kolaylaştırır, der, kaçarım.
bak soru hala aynı ; sana giren çıkan ne ?? yahu öleceksek de biz ölücez öldüreceksek de biz öldürücez. konuşarak tatlıya bağlayıp kapatacaksak da biz kapatacaz sana ne oluyor ? sen bu ahkam kesme yetkisini kimden aldın onu soruyorum ben sana. illa bok sinekliği yapacağım diyorsan git başka yerde yap bizim burnumuza kulağımıza konup durma yahu..
Valla bizim öbür evde de alt komşu yüksek sesle şarkı açıyor hatta bir keresinde çocuklar ses yaptı diye kapımıza geldi. Eniştem ve ablam da bir şey diyemiyorlar. Çocuklar gürültü yapmamalı ama çocuklar. Gerçi ben çocukken gürültü yapmıyordum galiba.
--spoiler--
öleceksek de biz ölücez öldüreceksek de biz öldürücez.
--spoiler--
Yav geç onu geç öyle kolay değil ölmek öldürmek.
Bu komşu gürültü sorunun çok yaygın olduğunu gözlemlemekteyim Ama öyle böyle değil. Allaha şükürler olsun ki bende yok.
Şimdi bu kadar çok varken bu sorun sadece on binde biri hapishanelik adli vaka oluyor.
Çok Çokk büyük çoğunluğu bu derdi çekiyor.
Sen de Çekeceksin!
öleceksek de biz ölücez öldüreceksek de biz öldürücez.
--spoiler--
Yav geç onu geç öyle kolay değil ölmek öldürmek.
Bu komşu gürültü sorunun çok yaygın olduğunu gözlemlemekteyim Ama öyle böyle değil. Allaha şükürler olsun ki bende yok.
Şimdi bu kadar çok varken bu sorun sadece on binde biri hapishanelik adli vaka oluyor.
Çok Çokk büyük çoğunluğu bu derdi çekiyor.
Sen de Çekeceksin!
13 yıldır kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. Bir süre sonra delirdim. Ömür boyu tedavi göreceğim. Kayınvalidem sürekli eşiyle kavga ediyor ve onu boşanmakla, evden gitmekle tehdit ediyor. Adam engelli ve yaşlı. Kadın giderse adam direkt başıma kalacak yani. Çünkü eşim kendisine doğru düzgün babalık yapmadığı halde babasına çok düşkün. Eşimde normal değil. Kendinizi bir benim yerime koyar mısınız? 5 dakikada daralırsınız. Anlatacak çok şey var da insan buralarda bile anlatamıyor.
Senin çıkış yolunu biliyorum green card kayınvalidenden önce sen boşanacaksın kocandan böylelikle kayınvaliden ne kocasının evde çocuğunu bırakıp gidemeyecek.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar