bugün

aşağı katta son ses müzik dinlemesini kalorifer peteğine sürekli vurarak protesto etmeme karşılık olarak müziğin sesini açan cinayetleri engellemek görevi iken cinayete sebep olabilecek davranışlara yatkın görünen memur ve daha çok insan bozuntusunun diğer iyileri araya kaynatması.
bir şey diyemiyorum adamlara... itafen çoğuna diyemiyorum... samimi arkadaşlarım var. ordan biliyorum iyi niyetlide olsalar sanki saçmalama ustası kesiliyorlar.

nasıl da seçilir anlamış değilim. ya da o üniforma onları oyle yapıyor. iticide olsa türkiye onlarla düzen buluyor. onların da öyle olması türkiye' nin aynası olabilir mi? diye yoruma açık bir öteleme...
behzat ç. ve ekibi hariç, doğru önerme.
otorite hissini omuzlarında hisseden her insan gibi davranmaları sonucu vatandaşta bıraktığı itibar*
şimdiye kadar karşılaştığım polis çocukları için doğru olan bir önermedir. hepsinde bir hava bir afra bir tafra sanki dünyayı sen kurtarıyosun, anlamadım gitti yahu.
ilkokulda tahtayı konuşanların ismini yazan kişi yahut kişiler ölçüsünde iticidir şöyledir ki onlarda bizdendir ancak öle işte.
kafa yapısıyla alakalıdır.
solcu polislerde bu tip iticilikler şımarıklıklar göremezsiniz.
zaten solcu polis görmek de pek mümkün değildir.
mıknatıs mı bu çeksin sorunsalıdır.

ee çekici de değil zaten. polis işte abi itici olması normaldir.
halbuki bir zamanlar hiç de öyle değillermiş. ne iterlermiş, ne de iticilermiş:
(bkz: biz iktidarın değil halkın polisleriyiz)
(bkz: pol der)