bugün

hepsini kapsamayan durumdur.

orospu çocuğuna ''orospu çocuğu'' da mı demeyelim?
genellemedir.

olaya bir fıkra ile devam etmek isterim.

orospuya sormuşlar kaç çocuğun var diye? 3 diye cevap vermiş.
biri polis
biri astsubay
diğeri taksici demiş
annesizleri rahatsız eden durum.
ölen polislere üzülmemek gibi bir durumuda beraberinde getirendir. şahsi olarak ben artık hiç üzülmüyorum bu cemaat uzantısı adeta hükümetin tetikçiliğini yapan kurumun mensuplarına.
polislerin "kışkırtıldığını" ve buna karşın "müdahele" ettiğini düşünebilecek bir insanın hezeyanıdır.

polis denince akla gelenler de bu şekilde zaten yurdumda. kafası atınca ortalığın amınakoyabilen, kızdırılmaması gereken, size "arkadaşım" diye hitap edip siz de "arkadaşım" deyince "memur bey" demenizi beklediğini fütusuzca belirten, direten, kışkırırsa gaz bombasına başvuran falan filan...

peki ya bu ne lan? bak izle nedir bunun adı bi söyleyiver;
http://www.youtube.com/watch?v=l4vqyuKiP8Q
kafa olsa polis olmaz.
suçlamak ne demek, suçlular ki bu kadar tepki var. önümde polisi sikseler gebertseler gıkımı çıkarırsam namerdim. aynı boku onlar da halka yapıyorlar çünkü. en sevilmeyen kurum lan bütün ülkede, boşuna mı!?

edit: allah muhtaç etmesin. devlet bizi polisten korusun biz kendimizi itten kopuktan koruruz. zaten onu da yapamıyorlar.
polisin belki tarihin en halktan kopuk, en hükümet milisi, en anlayışsız hale bürünmesi nedeniyledir. kimse kendini kandırmasın polisin durumu çok kötü.
Tabii bunlara torpilsiz olan polisleri katmamamız gerekir ama ne yazık ki artık çok az kalmıştır bunlardan.
(bkz: acab).
(bkz: Serbest çağrışım).*