bugün

Hiç tartışmasız, açık ve net vatan hainidir.
Teröristtir.
terör kapsamında yargılanması gereken mahlukattır.
Bunu yapan net provakatördür. Polise asit atmak nedir ya.
Ermenistan veya Kıbrıs Rum kesiminden gelmiş olabilir. iyice araştırılmalıdır.
Sürekli halk tv’yi izlerseniz göremezsiniz. Arada bir devletin televizyonuna da bir göz gezdirin.
görsel
gösterici değil düpedüz teröristtir.
Göstericilerin arasına karışmış AKP'li provakatör bir orospu çocuğudur. Rende binasının paralı piçidir.
Görüntüler çıkmaz ayın son cuması gelir.
görsel
Cehape nedir sorusunun cevabıdır.
Halkın arasına karışmış bi terörist belli ki. Malum ırk her yerde pislik yapmayı seviyorlar.
Bunun sorumlusu insanları sokağa davet edenlerdir.
Sokak çağrısı yaparken yaşanacak olayları hesap edeceksin. Polisimize çok geçmiş olsun.
Tiyatroya kurban gitmiş polis.
Olduysa tabi.
--spoiler--
bunun sorumlusu insanları sokağa davet edenlerdir.
sokak çağrısı yaparken yaşanacak olayları hesap edeceksin. polisimize çok geçmiş olsun.
--spoiler--

aynen pampa. selehattin demirtaş'ın durumundan da ders almamış adam. allah korusun can kaybı olursa görürüm onu ben. o zaman milletvekilliği de kurtaramaz.
bu propaganda degil, halk bir derdi oldugunda tabii ki yürüyüşler yapabilir. Fakat devletin izin verdiği alanlarda ve çevreyi rahatsız etmeden, zarar vermeden. Propagandayı yapanlarla aynı görüşte olmama ve şuan istanbulda konaklamama rağmen gitmiyorum çünkü yapılan eylemi akılcıl bulmuyorum. Sonuç olarak belirlenen alanlarda seviyeyi aşmadan problem dile getirilse ve direnişlerini o şekilde ifade etseler hem tepki çekmezler hem de kimse zarar görmez. Polise zarar vermek direkt terör eylemi benim nezdimde. Sonuç olarak orada onu engelleyen polis de ona verilen vatani görevi yapmakla yükümlü.
18.

Şimdi hukuka uygun protesto hakkını kullanan vatandaşa orantısız güç kullanan polisler hesap vereceklerini aklına getirsin.

Polise zarar veren göstericiyi biz de istemiyoruz!

Ent.
Tramvayın koltuğuna dışkı bırakan şerefsiz kitle polise neler yapmaz...
Polise asit atan şahıs bu.

görsel
Bu teröriste lavman yaparken ilaç yerine asit koyulması gerekiyor. Yaşından başından da utanmamış. Özgür özel kurtarsın seni şimdi.
Olmamış.
Diğer gözün makyajını yarım bırakmışlar. Kih Kih Kih
Düştüğün şu duruma bak be adam. insan kendinden utanır.
Cuhapeli tipli birini bulamadınız mı amk.
Bu bariz akpli fenotipi.
Kökeni ne bunun
Kürt değilse merak etmiyor muyuz yoksa.