bugün

Gidilesi, sevilesi, bir tane olası güzelce mekan. ilk başta yeni açılan butik burgercilerden biri sanıyorsunuz ama öyle değil. Ön yargıyla girdiğim kapısından itibaren birer birer ön yargılarım kırılmaya başladı. ilk gözüme çarpan sınırsız içecek standı olması. Dilediğiniz kadar içebilirsiniz menü aldıysanız eğer. Sosları da şahane, şeffaf pakette sunuyor olmaları tazelik hissi veriyor insana. Zaten sorduğumda da sosları kendileri bizzat hazırladıklarını söylediler. Bir kere burası bir burger fast food restoranı, o nedenle hem hızlı hem de lezzetli olması gerekiyor. Bunu başarmışlar mı? Bence başarmışlar, butiğin verdiği lezzeti fast food formatına sığdırmışlar.
Menüleri gayet zengin. Envayi çeşit seçenek var. Kahvaltıdan tutun Browni’ye kadar. Özellikle Browni fiyatına göre kendini aşmış.Tutabilene aşk olsun. Gelelim burgerlerine; bir iki tanesini tatma imkanım oldu şu ana kadar şunu söylemeliyim burgerin köftesi tam kıvamında. Özellikle butiklerde köfteyi büyük yaparak göz boyamaya çalışıyorlar. Büyük köfte varsa iyidir gibisinden. Öyle bir dünya yok. Köftemiz ne çok büyük ne çok küçük. Hamburgerde olması gerektiği ölçüde. Gayet tatmin edici geldi bana. Evet et yemek istiyorum fakat, diğer lezzetlerin üstünü de bastırsın istemiyorum. Plastik gibi yediğimiz fast foodların bence çok çok ötesinde, kısa zamanda kendilerini duyurabilirlerse herkesin vazgeçilmezi olacağı kesin. Patatesler özel bir baharat çeşni ile geliyor. Yine çok doğal ve en büyük özelliği fırında kızartma olması. Böylelikle hem lezzetli hem sağlıklı olmuş. Ben Mecidiyeköy şubesine gitmiştim, içi gayet ferah, siparişinizi verip masanıza kuruluyorsunuz, siparişiniz ayağınıza kadar geliyor. Çalışanları da fena değil, diğer fast foodlar gibi eciş bücüş ergenler yok. Valla ben denediğim için şanslıyım, burgerden fenalık gelmişti, e butiklerde malum pahalı, burda ise uygun fiyata butik lezzetinin ötesinde bir tat var. Tek kötü yanı şuan için 3 şubesi bulunması. Umarım yakında çoğalır.

merak eden, burdan yaksın bakalım: http://pointbeef.com/
Doğa Koleji ile aynı çatı altında olduğunu öğrendiğimde şaşırdığım, fiyatları gurme burgercilere oranlara daha düşük, burgerleri fast food zincirlerinden daha lezzetli mekan.