bugün

her gün bir sürü e mail gönderen boktan şey. Arkadaşlar bunun tıbben de hiçbir işe yaramadığını söyleyip, o emailleri gönderenlere selam ederim.
hotmail'in yan şirketlerinden birinin adıdır.
cep telefonuna mesaj atan, ayrıca sayın müşterimiz hitabı ile sanki daha önceden alışveriş yapılmış izlenimi yaratan mesajların sahibi.
reklamların da "beygir gücünü tadın" diyordu, beygir ne alaka lan? neden fil değil aslan değil timsah değil de beygir?
Yoktur.
Yalandır.
Geçtiğimiz günlerde kendime bir penis büyütücü siparişi verdim. Çünkü son kız arkadaşım, son sevişmemizde penisime bakıp 'bu kalkmış hali mi?' diye sorduğunda çok incindim.
Bu kötü kadere bir son vermeliydim. 98 yılından bu yana sakladığım ve çocuğumun doğum gününde açmayı planladığım viskimi çıkardım, ikeadan 179,99 lira karşılığında aldığım maun ağacından imal edilmiş sallanan sandalyeme oturdum.
Bugün intihar edecektim.
Nasıl oldu bilmiyorum, birden telefonuma bir mail geldi. Bakmayacaktım ancak merakıma yenik düştüm.
Ve ilk defa orada gördüm. Penis büyütücü.
Sanki bu zamana kadar bunu beklemişim gibi yeniden doğmuş gibi hissettim. Hemen hayallere daldım. Penisimi partnerimin boğazına dolayacak kadar uzun olduğunu düşündüm. Harikulade bir şeydi bu.
Hemen ilanın olduğu siteye girdim. 79,99 lira fiyatı vardı. Penisimi büyütebilen bir şeyin hayalarımı da büyüyebileceğini düşündüm. Üç tane sipariş verdim.
Yurtiçi Kargo rezaleti sebebiyle (ki o konuya daha sonra değinirim) tam dört günde elimde oldu.
Kargo görevlisinden paketi aldım. Büyük umutlarla açtım ancak içerisinden, büyüteç çıktı.
Evet, büyüteç. Penis büyütücü dedikleri, bildiğimiz, basit bir büyüteçti. Hayallerim yıkıldı. Şimdi, elimde üç adet büyüteç, kırılmış umutlar ve bitmiş bir ilişki var.
7 kutu kullandım birazdan marsa penisim aracılığıyla arkadaşları göndereceğiz. (bkz: çılgın türkler uzayda)
(bkz: enlarge your penis)
işime Yarayacak olmasa da Acaba gerçekten işe yarıyor mu diye merak ettiğim ilaç.
az önce sipariş verdiyim nesne.

bir kız arkadaşın telefonunu kurcalarken facebook kadın grublarından birine baktım penis konuşuyorlardı,penisi küçuk olup maça takılan adamlarla ilgili dalga geçer gibi mizahlar yapıyorlardı. bayanlar penis boyutuna önem veriyorlar gerçekten. bir az depresyona girdim araştıdım ettim bir gel sipariş ettim. ismi titan gel. bende alet 18-21 arası bir şey. 25i geçsin istiyorum. bakalım hadi inşallah hiç değilse 23e ulaşalım. işe yararsa edit yapacağım.
(bkz: hakan 23 cm)
çocuk büyüten dadıların yerine artık penis büyütücüleri mi var diye merak uyandırır.