bugün

-Ulan varya bana ne sövüyolardır şimdi... Offf offf offffff.. Kulağım çınlamaya başladı bile...
Oltasının ucundaki büyük bir balığı yanlışlıkla suya düşüren balıkcının hissiyatıyla hemen hemen aynıdır. Ama bir fark var ortada balıkçı bu yanlışlıktan dolayı kimseden küfür yemez. *
muhtemelen "tüh bee rezil olduk millete" düşüncesi hakimdir duruma.üzülmekten ziyade utanır futbolcu. ben olaya farklı bi açıdan, kalecinin açısından bakmak istiyorum. ömrümde şimdiye kadar oynadığım futbol müsabakalarında hemen hep kaleci olan biri olarak söyleyebilirim ki, karşıdaki futbolcu penaltıyı dışarı bile atsa kaleci kendisi kurtarmış gibi sevinir. çünkü öyle bir bakmıştır ki rakibe adam nasıl penaltı vuracağını şaşırmıştır yada kaleci kendinden çok emin tavırlarıyla karşı tarafı etkilemiş ve penaltıyı dışarı attırmıştır. kaleciler hep böyledir, etkileyicidirler ve hatasızdırlar. mesela gol yendiğinde de kaleci suçlu değildir, ya defansın hatasıdır ya top falso almıştır yada eldivende bi problem vardır.yoksa kaleci hiç hata yapar mı? başlığa bir baktım da konudan fazla sapmışım gibi, varsın olsun.
o penaltiyi kurtaran kaleciye sabaha kadar işkence yapmaktır.
isabetli* orta yapmış sabri sarıoğlu hissiyatının bi küçüğüdür,şaşkındır,ben yapmazdımcıdır.
kısaca;

(bkz: a ına koyım)
"ana, bacı, ejdad sülale kalmamıştır şimdi paso sövüyorlardır namus kalmadı anasını satayım."
berbat bir histir..sen ki cristiano ronaldoyla,beckhamla,terryle hatta eskilerden baggio ile aynı hislerin aynı kaderin adamısındır ama penaltı kaçmıştır işte..elenmişsinizdir büyük ihtimalle..bu kadar emek bu kadar gayret heba olmuştur..ve hayatın da "control z" si yoktur..bitmiştir..

altı üstü semt turnuvasıydı bizimki..ben bi kaç gün kendime gelemedim..bu futbolcular nasıl aşıyor bunu hayret yahu..
batsın bu dünya dedirten durumlardan biridir.
kaçıran oyuncu nicolas anelka ise gayet alelade bir durumdur hissiyatta falan değişim yaşanmaz.
adam penaltı mı kaçırdı, reklama mı çıktı anlaşılması mümkün değildir.
(bkz: pokerface)