bugün

kontrolü kaybetme korkusu, çarpıntı, nefes darlığı, el ve ayaklarda uyuşma gibi belirtileri mevcuttur.

uzmanlar psikolojik bir durumdan ötürü olduğunu belirtmesine rağmen, panik atak geçiren kişi fiziksel bir sorun yaşadığına inanır.
nöbet anında; nöbet geçiren kişiye vasiyetini okutturur. kalp krizi geçirdiğini veya felç kalacağını düşündürür.
içerik bulunamadı.
durduğun yerde durup dururken gelen koşma isteği ve titreme hissidir. vücudunu kontrol edemiyorsun delirecek veya bayılacak gibi hissediyorsun. allah kimseye göstermesin..
kalabalıkta aniden paniğa kapılma, nefes daralması, sebepsiz endişe, çarpıntı, kalpte ağrı hissi, korku buna bağlı olarak şiddetli endişe.

bunlar varsa panik atağınız var demektir geçmiş olsun. gidip direk kuru kazığa oturabilirsiniz.
Nefes alamazsınız,vücut öyle bir alarm verir ki dışarıdan kalp krizi geçiriyor sanilirsiniz. Gözler kararır önce sonra titreme baslar,aci aslında yoktur ama vücut yoğun bir korku hormonu salgıladığı için siz kaburgalariniz kırılıyor sanarsiniz,gözler yaşla dolar v.b
Zordur vesselam.
Diz kapaklarinin istemsiz olarak titremesi.
Belirtilerinden ziyade tanısı gayet basit, gece uykuda gelen karabasanın gündüz ayakta ziyareti.
Sol göğsümde ağrı hissediyorum bu panik atak belirtisi mi ulan ben bunu panik ataktan bile saymam. O kadar alışıldık hal aldı ki panik atak öncesi diyorum.
mide bulantıları, titreme ,aniden gelen olumsuz düşünceler, düşüncelerini kontrol edememe hissi, hızlı kalp çarpıntıları gibi belirtileri olur ancak bu belirtiler herkeste aynı şekilde meydana gelmez. Bu belirtilerin bir ya da birkaçını gösteriyorsanız artık yardım alma vakti gelmiş demektir.
Bende dün oldu ya.
sıcak basması terleme titreme nefes alamıyomuş ölecekmiş halleri şüphesiz..
1999 da yakalandığım ama artık eskisi kadar rahatsızlık vermeyen hastalık.
defans, orta saha ve forvetin koordine bir şekilde değil de, savurgan uzun toplarla plansızca ve panik içinde atağa çıkmasıdır...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar