bugün

şu an YouTube dan videolarını izlediğim ve gerçekten guldugum bir YouTubir. en azından her yaptığını çekmiyor. bir konuya deginmiyor. bir çok konuya değiniyor. o yüzden güldürüyor.
Ailecek seviyoruz sanırım. Sohbetini. Şarkılarını değil tabi.. Babala, Budabi falan derken kanserlik Onedio platformunda olmasına rağmen Pinç programını kaçırmamak elde değil..
Kıymetinin bilinmesini görmek beni şaşırttı açıkçası. Günümüz insanı hak etmiyor böyle bir adamı. Evet
Uzun ve hızlı konuşanları sevmem normalde.

(bkz: her şeyin bir ilki vardır)
şarkılarını zaten biliyodum youtube geçtiğini onedioda duydum iyiki duydum yarılıyorum gülmekten babala tvde de siyasi konuşuyor güzel konuşuyor çekinmeden çat çat çat.
alasın evde besleyesin.
Videolarından Gece yatarken bir kuple sabah uyanınca bir kuple bünyeme almadan olmuyor artık.

Lisede şarkılarını da dinlerdim zaten, terbiyesizim, panpa, gereksizse söndür vs. Baktığınız zaman her işe elini atan bir tip ama yaptığı işler kaliteli oluyor gerçekten şarkılarını dinlemekten de zevk alıyordum anlattıklarını saçmalıklarını dinlemekten de zevk alıyorum.

Bu adam şarkı söylemek için konuşmak için milletle dalga geçmek için falan doğmuş olmalı. Eğlendiriyor güldürüyor arada bir düşündürüyor.
https://youtu.be/4N2536iy9sE

boynuma dola reyiz.
(bkz: residentsleeper)
Kendisine aşığım ama kendisinin bundan haberi yok. Babala tv kanalını keyifle takip ediyoruz. Mevzuları ele alışını beğeniyoruz. inşallah bir gün evleniriz.
Babala tvye attığı mevzular videosu 1 saatte 210.000 kişi tarafından izlenilen kişi, belki daha fazladır.

Özellikle mevzularını izleyin izlettirin.
konuşkan bir youtuber. aynı zamanda onedio da çalışıyor sanırım.
çıkıp konuşup konuşup inen bir paşa çocuğu.
hiçbir zaman rusya'ya giydirdiğini duymazsınız. zira babası gibi kendisi de perinçekçidir.
ha yanlış mı konuşuyor? hayır.
ama rusya'ya sütten çıkmış ak kaşık muamelesi yapmaya gerek yok.
bu ülkeye bir daha ne zaman gelecek kimsenin kulu olmayan ulusalcı?
(bkz: atatürk)
Benim merak ettiğim, kim öldü de bunu filozof yaptı ? Hangi otorite ile, bu yorumları yapıyor ? Kendisini dinleyip paylaşırsak 'aman ben de re-tweet yapayım' diyenlerden farkımız ne olacak mesela ? Ekrana kıçını açan kızla bu adamın farkını hala anlamış değilim, bana her ikisi de ünlü olup para kazanmak için olur olmaz işler yapan birileri gibi geldi açıkçası. 'yalan şekil değiştirmez, taraf değiştirir' ne demek mesela ? Sadece akıllı bir cümle kurma çabası mı? Yalan her türlü şekil değiştirir. Kim demiş değiştirmez diye?
Babala tv ve onedio öncesinde de severek takip ettiğim bir abimizdi.

Youtube'da ki patlaması herkesin olduğu gibi benim de çok ilgimi çekmiş ve videolarından çok keyif alıyordum. Fekat son zamanlarda artık videolarını pek izlediğim söylenemez. Yani üretkenlik azalmış gibi geldi. Tarz ve hatta esprideki el hareketleri bile rutine bağlamış durumda. Belki de böyle düşünmemizin sebebi beklentiyi çok arşa çektiği için olabilir. Mevzular iyi hoş memleket davaları vs. Fakat pinç'de ki goy goy artık güldürmüyor.
Mevzular isimli programında kendisi gibi düşünmeyen herkesi aşağılamayı kendisine meşru gören zat. Çook önceden beri şarkılarından tanır, severdim. Pinç programı da iyi gidiyor. Ama mevzular çok bozdu.
Konular hakkında bilgi verip yorum yapması kabul edilir bir durumdur ama takip etmekte zorlanılan, konu adaptesini sıfıra düşüren bir anlatış tarzı olan birisidir.
az evvel son yüklenen mevzular bölümünü izledim, kendisiyle çıkış noktamız aynı, aynı dertten muzdaribiz ama konu nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde amerikanın hain planlarına, türkün muazzam gücüne geliyor ve bu üslubu bana ne yazık ki onun da hiç sevmediğine emin olduğum birini hatırlatıyor.

son videosunda milletçe uyku halinde olduğumuzdan bahsediyor, ve haklı. ama konuşması öyle bir çıkmaza giriyor ki, biz türküz amerika korksun bizden gibi garip bir celallenmeye dönüyor. ve ben de nasıl aynı mantıkla çıktığım yolda yalnız kaldığıma şaşıp kalıyorum.

kanalını ilk açıldığı zamanlardan beri takip ediyorum ve başlangıçla kıyaslayacak olursam kendini tekrar etmeye başladığını düşünüyorum. dolu bir adam, meseleleri kafasında tartmadan kabul etmediği çok belli ve bu yüzden saygı duyuyorum kendisine, ama özellikle son 3 videosunda amerika amerika amerika dedikçe bana bir şeyler olmaya başladı.

belki çok yoğundur, okumaya fırsat bulamıyordur ama hitabeti güçlü adamların girdiği çıkmaza adım adım ilerliyor bence. emin olmamakla birlikte son zamanlarda eskiden edindiği, okuduğu ve daha kötüsü duyduğu bilgileri aktarıyormuş gibi geldi bana. yeni bir şey yok yani. mevzularda amerika; pinçte kadınlar ve kıvrak zekaları, bazı görgü kuralları, eski anılar ve kapanış.

umarım hayatımın birilerinden soğuma evresindeyimdir ve kendisini kurban olarak seçmişimdir. şebnem ferahın da dediği gibi altı daha dolmadan yerden yükselmemesi, tam keyfine varmışken de birden yere düşmemesi gereken kaliteli bir adam çünkü.
''Hem sağcısı, hem solcusu
işçi, çiftçi, emekçinin dostu
Gülümse ey halk geliyor Vatan!
Vatan ile çıkacağız karanlıktan''

Oğuzhan Uğur - Geliyor Vatan
https://www.youtube.com/watch?v=QviEC7_P7rg
Bana nedense böyle Cem Yılmaz'ın yan sanayisi gibi geliyor, biraz özgünlük be kardeşim.
Bence hikayeler yalan ama espriye açız mecbur izleyip gülüyoruz.
lisede her şeyi bildiğini iddia eden, her söze bir cevabı olan sevimsiz ergenleri anımsatıyor. ama bakıyorum lisede bu sevimsiz tipler yakın arkadaşlarımdı. sevmiyorum ama çöpe de atmıyorum.
Yaptığı espirilerin gereksiz ''ince'' olmasından dolayı izlerken beni yoran (anlamaya çalıştığım için) komedyen, şarkıcı ve artık daha neci ise.
güzel insan, gerekli konulara değiniyor ve konuşma tarzı sempatik. ama bu abimiz konuşurken arka plandaki onu dinleyen ekibin her şeye gülmesi biraz falso vermiyor değil. komik vurucu yerlere gülmeleri de oluyor arada ama adam hık dese gülüyorlar amk.
Mevzularına hastayım.